Фотогалерия на Каракачанското куче
Публикувано: 27 May 2008 - 08:13 PM
Цитат
Публикувано: 27 May 2008 - 09:06 PM
Цитат
Цитат
Много се радвам, Джордже. :blink:
Аз също обичам Хубавото и се уча да го споделям с останалите. Това ми храни душата.. Живи и здрави да сме - живот не е достатъчен да изучиш всичко, но има ли мерак, значи има и път - няма какво да се гледа, той се върви. ;)
пс. Всяко куче има нещо специфично. Всяко куче гледа по свой начин, макар, че повечето една работа вършат.. Опитвам се да изразя това, което най-ме впечатлява във всяко едно и не с думи /които някак рамкират/, а с картини дето всеки по свой начин да си ги интерпретира.. Аз виждам едно, друг - друго. Светът е хубав, защото е шарен и всеки си има място под небето. Място за празно - няма. :blink:

,,САМО СЛАБИТЕ СЕ СТРЕМЯТ КЪМ ПОРЯДЪК . СИЛНИТЕ ВЛАДЕЯТ И ХАОСА ......... ,,
www.balchevbalkan.hit.bg
Публикувано: 27 May 2008 - 09:40 PM
Цитат
Цитат
Екстра и името му подхожда ;DКато близнета са ;D

"Животните са голямото мълчаливо мнозинство,без право на глас,което може да оцелее едиствено с наша помощ" Джералд Даръл
Публикувано: 27 May 2008 - 10:27 PM
Публикувано: 27 May 2008 - 10:49 PM
Цитат
Леле мани в това отношение съм много зле :( ;D

"Животните са голямото мълчаливо мнозинство,без право на глас,което може да оцелее едиствено с наша помощ" Джералд Даръл
Публикувано: 27 May 2008 - 11:05 PM
Публикувано: 27 May 2008 - 11:51 PM
Цитат
Между другото, Дънди още като ме заведе там и като изскочи Гольо и рече че много прилича на кучето на Ванко и че в Родопите също се раждат и голи, и облечени кучета. :blink:

Вълк вълка не хапе.
Публикувано: 28 May 2008 - 12:01 AM
Цитат
Цитат
Между другото, Дънди още като ме заведе там и като изскочи Гольо и рече че много прилича на кучето на Ванко и че в Родопите също се раждат и голи, и облечени кучета. :blink:
Публикувано: 28 May 2008 - 12:04 AM
Цитат
Цитат
Цитат
не е вярно :huh:
със средноазиатец са ;D
Публикувано: 28 May 2008 - 12:06 AM
Цитат
Цитат
Цитат
Цитат
със средноазиатец са ;D
Публикувано: 28 May 2008 - 12:08 AM
Цитат
Цитат
Цитат
Цитат
Цитат
със средноазиатец са ;D
Публикувано: 28 May 2008 - 08:29 AM
Стопанинът му му говори като на свое внуче и казва, че за нищо на Света не го дава.
Една нощ три вълка влизат в двора на къщата му. Кучето пуснато при овцете ги усеща и без да се замисля скача да им препречи пътя към саята. Вече изяли няколко кучета по селото, тримата натрапници решават и с него да се справят и започват заедно да го "работят". Три вълчи уста го ядяли. Чул стопанина, че нещо се случва, грабнал брадвата и излязъл в двора. Видял че кучето му едва бере душа, но не дава назад. На няколко отскока и със силно рукане се озовал при кълбото, размахал брадвата и натрапниците побягнали. Повече не се върнали. А от тогава - види ли вълк или вълци, откача докато не ги убие.. Хората в селото останали без кучета и всеки ходел да му се моли да даде своето куче, та да не вземат вълците да се върнат и да закачат и от стоката им. Той не го дава.
За да направим снимки стопанина му го върза. До този момент почти не е било връзвано. Куче, което трудно понася синджира е, както казва Дънди: "има работни кучета дето никога не го понасят - като ги вържеш и все едно им взимаш душата".

Вълк вълка не хапе.

Вход

Темата е заключена

Горе
Цитиране +