Фотогалерия на Каракачанското куче
Публикувано: 18 July 2008 - 01:20 PM
Цитат
Цитат
Мерси за бързите отговори Данди,Мад Макс.Китан съм го виждал на живо на една изложба в Пазарджик, много ми хареса.
Публикувано: 18 July 2008 - 09:03 PM
Хубаво куче е,ако снимките са отскоро много добре изглежда за 9-те си годинки.Само него ли си имаш?
Публикувано: 18 July 2008 - 09:14 PM
Цитат
Хубаво куче е,ако снимките са отскоро много добре изглежда за 9-те си годинки.Само него ли си имаш?
Само той си ми е да,за жалост до сега не е дал потомство (не можа да срещне любовта не живота си ) :yahoo:
Ама сега е малко болен :'( :'( :'( :'( има демодекоза, и сам го постригала нула номер :( :'( ама ще се оправи ;D
Иначе за 9 години и половина се чувства идеално.. :blink:
Радвам се,че ви харесва.До сега не сам го водила на изложби защото е малко по дребен от обикновеното и си мисля 4е няма да го приемат на сериозно.
Публикувано: 27 July 2008 - 01:18 PM
Развъдник КараКитан обявява за продан кутрета от връзките :
1. Буйо КараКитан /Медо х Меца 2 КараКитан/ х Вранка Вучо /Арзан КараКитан х Враня Вучо/ - инбр. на Буян КараКитан ІV, ІV, ІV, V - ІV
2. Манчо Япе /Таньо КараКитан х Бела/ х Къша /Чопър х Голди/ - инбр. на Китан V, ІV, VІ, V - ІІІ
3. Манчо Япе /Таньо КараКитан х Бела/ х Тунджа КараКитан /Шаро КараКитан х Китана КараКитан/ - инбр. на Китан V, ІV, VІ, V - ІV, VІ, V, ІV, V
4. Пельо КараКитан /Пепелян КараКитан х Беля КараКитан/ х Мецана /Буйо КараКитан х Цола КараКитан/ - инбр. на Шаро Пепеляновия ІІІ, ІV - VІ, инбр. на Китан ІV, VІ, ІV - VІ, VІ, V, VІ
5. Мрако КараКитан /Мечо х Чолпа КараКитан/ х Гизда КараКитан /Садам КараКитан х Меца КараКитан/ - инбр. на Китан ІІІ - ІV, ІV, ІІІ, инбр. на старата Гизда ІІІ - ІV, ІІІ
За контакти : тел. 0888 788 121 - Сидер Седефчев
е-mail : karakitan@gmail.com
От мен снимките :klati:
Буян и Китан :
1. Буйо КараКитан /Медо х Меца 2 КараКитан/ х Вранка Вучо /Арзан КараКитан х Враня Вучо/ - инбр. на Буян КараКитан ІV, ІV, ІV, V - ІV
2. Манчо Япе /Таньо КараКитан х Бела/ х Къша /Чопър х Голди/ - инбр. на Китан V, ІV, VІ, V - ІІІ
3. Манчо Япе /Таньо КараКитан х Бела/ х Тунджа КараКитан /Шаро КараКитан х Китана КараКитан/ - инбр. на Китан V, ІV, VІ, V - ІV, VІ, V, ІV, V
4. Пельо КараКитан /Пепелян КараКитан х Беля КараКитан/ х Мецана /Буйо КараКитан х Цола КараКитан/ - инбр. на Шаро Пепеляновия ІІІ, ІV - VІ, инбр. на Китан ІV, VІ, ІV - VІ, VІ, V, VІ
5. Мрако КараКитан /Мечо х Чолпа КараКитан/ х Гизда КараКитан /Садам КараКитан х Меца КараКитан/ - инбр. на Китан ІІІ - ІV, ІV, ІІІ, инбр. на старата Гизда ІІІ - ІV, ІІІ
За контакти : тел. 0888 788 121 - Сидер Седефчев
е-mail : karakitan@gmail.com
От мен снимките :klati:
Буян и Китан :

Вълк вълка не хапе.

Вход

Темата е заключена

Горе
Цитиране +