Цитат
Цитат
Цитат
Данди, възможно е да не съм разбрал правилно коя кучка посочваш на този стартер с думите, че си я бива.
Как го прецени само по снимка. и понеже става дума за снимка - виж тез дето съм ги сложил за съпоставяне - едната е стартеровата, другата - на твое куче.
Като имаме пред вид че главата е най-характерния и типичен породен белег какво общо намираш между двете, за да ги определиш като придставители на кучета от една и съща порода. коя глава според тебе е "по-каракачанска", особено като се вгледаш в лицевата част на черепа.
Хайде, може и стартера да натисне газтъ и да се включи с някое злобно коментарче. то друго от него до момента не съм прочел.
Същата кучка.По снимката прецених,че тази кучка е доста здрава за кучка и с доста здрава муцуна.Затова си я бива за кучка.Породните белези има кой да ти коментира и да си чеше езиците с тях.Други са хората дето по една снимка дават оценки,не съм аз.Злобните коментарчета са им запазена марка.
Данди-и-и-и :->)
Добро утро. сега та виждам, чи си влязла, ама тряа да утивам да видя дали има снесени яйца.
Кат са върна ша пиша.
Чао.
Данди, мойто питани и мойто "чесане на език" не спрямо тебе. ти си човек на практиката - за тебя й важна функционалността на кучето, но ако и ти си от категорията на неуките празнодумци, заживяли със самочувствието на развъдчици, експерти, отговорници по селекция тогава и с тебе моя да са "зачеша".
Аз не питам тебя и не очаквам от тебя.
айди да чуйм Отговорника по селекция или онез, скритити в потурити дет само читата тайну и пускат от време на времи някои недорасъл инфантил да им защитава къдърноста.
ету тука са снимки на кучата, сичкити обявени за Каракачански.
айде, отговорнико по селекцията, стига си са крил кът бълха в гащи ами обясни кък са получани тез вътрипородни типове. кое им е вътрепородното и кое им типа.
започвам с двата класически, световно извесни антипода:
санбернароида и уличния мършуяд
тоз дету прилича в главата на павиан
тоз пък идин гу беши нарекъл "тибетски тип"
и тез двата дет толкоз си мязат чи напрау близнаци ша каиш чи са
айде, развъдчици, автори на породи, отговорници по секцията :yahoo:
а да ва чуйм, а запушети устити на тъпанарити :huh:
ей, и ся да ни земити да си ги изгризети от злоба и яд