Фотогалерия на Каракачанското куче
Публикувано: 16 September 2008 - 01:50 PM
Цитат
Цитат
Петков,кво се занимаваш с мен във всеки пост?
Дали съм зарита в барабонки не е на магарето работа,ясно.
Има колеги..... :huh:Ти Петков познаваш ли ме за да казваш каква стока съм.
Тоя дето ти беше дал инфо за мен май криво беше разбрал(за какстрираното куче).Да ти припомня ли какво точно се беше случило и ти как си разбрал нещата от колегата ти.
Дали съм зарита в барабонки не е на магарето работа,ясно.
Има колеги..... :huh:Ти Петков познаваш ли ме за да казваш каква стока съм.
Тоя дето ти беше дал инфо за мен май криво беше разбрал(за какстрираното куче).Да ти припомня ли какво точно се беше случило и ти как си разбрал нещата от колегата ти.
Данди, колко от кучетата които са ти подарили седефчеви са кастрирани ?
Публикувано: 16 September 2008 - 03:55 PM
Някой лъже,кой ли е той ;D
Публикувано: 16 September 2008 - 05:48 PM
Цитат
Цитат
Ако има малка неточност в изказването на истината
;D ;D ;Dегати лафа "малка неточност в изказването на истината .......буахахахха
чувал ли си американската клетва "истината ,само истината и цялата истина" ,и разбираш ли какво точно означават тези думи?
а един бе казал че наи добрата лужа е онази в коиато има доза истина ,маи беше гиобелс

Уилям Шекспир. ........ Призови хаоса и пусни кучетата на войната......
Публикувано: 16 September 2008 - 05:59 PM
Цитат
Цитат
Колегите казват:
..." че реално нямала нито едно куче, а всички, които са при нея били на Седефчев.
Попитах, как така ще са на Седефчев, след като са при нея. Отговора беше, че са при нея, но правата над тях са на Седефчев - тя нямала право да запложда, да дава, да подарява. Нищо.
Всичко контролирал той и ставало само с негово знание и съгласие."
.
Ако това е вярно ще едно от големите неща правени за съхранението на породата ,още преди години съм подхвърлял като идея ,кучетата от кинологията да идат в стадата ,...и все пак да са си в кинологията ,съчетават се двата интереса,на чобанина и на развъдчика ,резултата съхраняване на кучето в "естествената му среда" и" по научно му"както казваше господин Атанасов
еи хуне затва съм ти фен, намираш начин
на останалите развъдчици пожелавам да си дрънкат легенди по асвалта разкарваики кучето си

Публикувано: 16 September 2008 - 06:10 PM
Цитат
Цитат
Цитат
Ако има малка неточност в изказването на истината
;D ;D ;Dегати лафа "малка неточност в изказването на истината .......буахахахха
чувал ли си американската клетва "истината ,само истината и цялата истина" ,и разбираш ли какво точно означават тези думи?
а един бе казал че наи добрата лужа е онази в коиато има доза истина ,маи беше гиобелс
Що си го изкарал от контекста? Малка неточност си е малка неточност,примерно точната дата на даден случай.
Публикувано: 16 September 2008 - 06:13 PM
Цитат
Колегите казват:
От това по голяма щуротия здраве му кажи.Колегите казват :huh:ами колегите що не вземат да ти кажат по кво се различава куче от коч.
Колегите що не вемат да ти кажат да не се вреш там дето не ти е работа.
От това по голяма щуротия здраве му кажи.Колегите казват :huh:ами колегите що не вземат да ти кажат по кво се различава куче от коч.
Колегите що не вемат да ти кажат да не се вреш там дето не ти е работа.
колеги какво? тои казва че е търговец я колегите му да вдигнат ръка .
тоз данди освен че си търсеше кк ги събираше и на мужко и женско ,търсеше и забележи кангали момче и момиче които да развъдел ,обаче понеже нали си е търговец,разбрал че в турция били скъпи затва търсил нещо от тука ,ма пък да били чисти ,санким ще рабере
.....да видим освен ремзито кои ше му се пише колега?

Публикувано: 16 September 2008 - 06:19 PM
Цитат
Цитат
да ако ги хвалиш и им льскаш обувките е хубаво ако напишеш нещо неудобно те трият
Особенно ,ако неудобното е истина. ;D
Ако има малка неточност в изказването на истината,почва нападение ;D
еи ти го текста ...за коня така и не разбрах ;D,
та да
......а става ли за пример дадено име което съвпада със друго
да речем аз кажа желио каза така .....после ама не наш жел бе и тва впоследствие ако се закучи работата и ме хванат в лъжа,а ко не ме хванат или немогат да докажат че лъжа ,твои беше лафа
"като кажат че сестра ти е курва ,ходи доказваи че имаш брат"

Вход

Темата е заключена

Горе
Цитиране +