Фотогалерия на Каракачанското куче
Публикувано: 25 September 2008 - 04:05 PM
Първо, капка ирония нямаше, второ, човека с 1000 ника, който всички знаят кой е, ама се правят, че не знаят, не се радвам, че го няма, щото ми е интересно да го чета.
Най-малкото за да се уча. На какво всеки нормален човек може да прочете.
Трето никой не ме е упълномощил за нищо, ама се подмазвам за да ме направят и мен модератор и да банна всички.
Ето ти вече малко ирония.
И четвърто-наистина го мисля това, че трябва да го върнат човека.
Той не е виновен. Тук му е единственото място, дето може да си живее в тая роля, а изглежда му е нужно.
Най-малкото за да се уча. На какво всеки нормален човек може да прочете.
Трето никой не ме е упълномощил за нищо, ама се подмазвам за да ме направят и мен модератор и да банна всички.
Ето ти вече малко ирония.
И четвърто-наистина го мисля това, че трябва да го върнат човека.
Той не е виновен. Тук му е единственото място, дето може да си живее в тая роля, а изглежда му е нужно.
Публикувано: 25 September 2008 - 04:19 PM
Ако ролята е да казва истината в очите на паразитите,това само му прави чест,но малко хора го разбират,на човек с неговия интелект и знание знаеш ли какво му е нужно-да отваря очите на такива като теб и мен

" НЕВЕДОМИ СА ПЪТИЩАТА ГОСПОДНИ "
Публикувано: 25 September 2008 - 05:33 PM
Цитат
;D тук е за каракачанки
именно ,и мода като човек отбиращ от кучета и следящ тенденциозното ти оплиуващо поведение би триабвало да те предупреди да спреш да пускаш какви ли не кучета само не и каракачански ,барем некои сбъркан бок да бе пуснал белким мине ,не си ли се замислял че ако влезне ниакои кои просто се интересува от кк и реши да разгледа галерията твоите снимки до една от разни породи могат да го обуркат тотално и за кво? разбирам да пуснеш снимка на кк кое не ти харесва ,и макар да е фотогалерия и да го оплиюеш така както само ти си можеш ,обаче тва твоито на нищо не мяса ,разбирам и да пуснеш и снимка на куче от чужда порода за да направиш съпоставка ....ти си този които триабва да е баннед ,илдио поне можеше да вкарва интрига ти и тва не можеш .............

Уилям Шекспир. ........ Призови хаоса и пусни кучетата на войната......
Публикувано: 25 September 2008 - 05:50 PM
Цитат
pepi а в другия саит кадето всичко що е извьн макк е искарано мелез защо не направиш забележка или там си само льскач на .................................

Публикувано: 25 September 2008 - 06:18 PM
Цитат
това е санбернар ,бре!
опитаи се да разбереш в какъв шах изпада този потребител заради твоите глупости ....и този има неква елементарна поне култура ,позна породата

Публикувано: 25 September 2008 - 06:45 PM
Цитат

пак сериозно ли мислиш че имат нещо общо?
с тази съпоставка и мен не можеш да вържеш камо ли човек дето вдева от кучета ,виж тиквата на едното и другото ,цвета е различен не се заблуждаваи9нали не си далтонист),забележи тиалото санбернара си е тиуфлек .забележи маската ,косъма е различен носната гъба.....а да то целта не е да убедите мен а онези де си търсят кученца еи вижте ги техните чист сан бернар ....иберете черно белите затва ли е тоериран този цвят ? а?

Публикувано: 25 September 2008 - 07:07 PM
Пакчо,ти Арзан го остави на мира.За такова куче ти само можеш да си мечтаеш.
Я вземи та си изкоментирай това куче,което лично ти си публикувал в Американския сайт като Българско Овчарско куче,да го гледаг Американците и да си съставят представа какво е аджеба Българско овчарско куче.
Я вземи та си изкоментирай това куче,което лично ти си публикувал в Американския сайт като Българско Овчарско куче,да го гледаг Американците и да си съставят представа какво е аджеба Българско овчарско куче.
Публикувано: 25 September 2008 - 07:11 PM
Ето ти го сега Арзан от близо,като си почнал да правиш сравнения с други породи давай.
Кажи сега кое му е санбернарското или там каквото куче си показал.
Кажи сега кое му е санбернарското или там каквото куче си показал.

Вход

Темата е заключена

Горе
Цитиране +