Фотогалерия на Каракачанското куче
Публикувано: 10 October 2008 - 07:48 PM
Цитат
излезе наш Иван на мегданя и каза каква е истината... хвала...
ей тоз Буян... ма много ви бърка в очите... я му виж главата и я сравни с тази на Сан Бернара... скийш ли или? май не... ;D
ей тоз Буян... ма много ви бърка в очите... я му виж главата и я сравни с тази на Сан Бернара... скийш ли или? май не... ;D
я ти погледни по-добре.на мен кучето си ми харесва,просто прилича на санбернар.такова е .или си сляп или.............

on the road of life,there are passengers and there are drivers
Публикувано: 10 October 2008 - 07:51 PM
Цитат
Цитат
излезе наш Иван на мегданя и каза каква е истината... хвала...
я ти погледни по-добре.на мен кучето си ми харесва,просто прилича на санбернар.такова е .или си сляп или.............
прилича на болните фантазии на определен кръг хора... B)
Публикувано: 10 October 2008 - 08:38 PM
Цитат
Данди,мъника ходи ли с овцете и той?
Публикувано: 10 October 2008 - 08:41 PM
На един приятел са,другите му кучета не успях да снимам,къпахме овцете за паразити и понеже къпем и кучетата се бяха усетили накъде е тръгнало стадото тази сутрин и се бяха скрили.
Публикувано: 10 October 2008 - 08:42 PM
Цитат
ДАНДИ,ВИНАГИ ПУСКАШ СНИМКИ,КОИТО СИ ЗАСЛУЖАВАТ ДА БЪДАТ ВИДЕНИ ПРОСТО ОТ ФОТОГРАФСКА ВОЕННА ТОЧКА.ЛИЧИ СИ ЧЕ СИ ГИ ПРАВИЛА С МНОГО ЖЕЛАНИЕ :->) :->)

Вход

Темата е заключена

Горе
Цитиране +