Dog.bg Форуми : Фотогалерия на Каракачанското куче

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (468 Страници) +
  • « Първа
  • 294
  • 295
  • 296
  • 297
  • 298
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Фотогалерия на Каракачанското куче

#5901 Потребителят е офлайн   pack Икона

• wolf pack
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 15 November 2008 - 11:37 PM

Цитат

Цитат

Заставам зад всяка една дума казана от мен,първо не веднъж съм казвала,че качамака в Бок е голам,направеното от Бокаджииските вождове е непростимо,когато ти написах тези неща скъпа Данди,още не бях на ясно от пумията в КК,излезе,че сте по зле и от БОК и знаеш ли защо,защото лека полека бокаджии,осъзнаха какви ги свършиха главатарите и се отръпнаха от активна дейност,гледат си кучетата и се стремят към възвръщане и възтановяване на стари линии,докъто скъпа Данди,при вас в КК,няма такова нещо,робувате на лъжи и измами,борите се за субсидии,търговията е на ниво,вие не участвате в кучешки боеве и гледате чисти кучета-хахаха,горките,я да каже Мад Макс,на колко битки е присъствала,а не да ми се прави на светица,я да кажат Вучкови и т.н колко мелези разпространиха из страната и тогаваще поговорим пак. :huh:

Са чакай некой цитат от 80г. ;D ;D ;D ;D

пп Пусна го само че в сектанския форум. Чак и оделна тема си направи ли. ;D ;D ;D ;D ;D

User's Signature

Качена снимка

#5902 Потребителят е офлайн   Anna 3 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 November 2008 - 11:38 PM

Стартерче-ти бе бедна душицо,що не си развяваш уродчетата по изложби и не си траеш,нямаш и бегла представа за заобикалящия те свят,живееш чрез интригата,тя е движещата ти сила. Бокаджии работят в правилната посока,доказват го с качествени кучета и постъпки,а ти кво доказваш бе господинчо,на някой умопомраченията и болните амбиции,поддържаш едно порода,ако може да се нарече такава разбира се и затова ти дават чат-пат някое медалче. Горкото момче
User's Signature

" НЕВЕДОМИ СА ПЪТИЩАТА ГОСПОДНИ "

#5903 Потребителят е офлайн   zhel Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 November 2008 - 11:43 PM

Стартьора,не се прави на недовидял. За Анна 3 виждаш,кво се писало. Тука това не виждаш. Анна 3 ,гледаи и ти, ;D ,какво ще кажеи за селекционните глави ;D ;D ;D Стартер чакам компетенциите от ранг професори да дадат отговор B)

#5904 Потребителят е офлайн   dandi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 November 2008 - 11:44 PM

Цитат

Заставам зад всяка една дума казана от мен,първо не веднъж съм казвала,че качамака в Бок е голам,направеното от Бокаджииските вождове е непростимо,когато ти написах тези неща скъпа Данди,още не бях на ясно от пумията в КК,излезе,че сте по зле и от БОК и знаеш ли защо,защото лека полека бокаджии,осъзнаха какви ги свършиха главатарите и се отръпнаха от активна дейност,гледат си кучетата и се стремят към възвръщане и възтановяване на стари линии,докъто скъпа Данди,при вас в КК,няма такова нещо,робувате на лъжи и измами,борите се за субсидии,търговията е на ниво,вие не участвате в кучешки боеве и гледате чисти кучета-хахаха,горките,я да каже Мад Макс,на колко битки е присъствала,а не да ми се прави на светица,я да кажат Вучкови и т.н колко мелези разпространиха из страната и тогаваще поговорим пак. :huh:
Зад коя своя дума заставаш"името БОК,олицетворява същите кучета,но "подобрени" с алабайска и сан бернардска кръв" или."Бокаджии работят в правилната посока,доказват го с качествени кучета и постъпки",

#5905 Потребителят е офлайн   pack Икона

• wolf pack
  • PipPipPip

Публикувано: 15 November 2008 - 11:45 PM

Цитат

Стартьора,не се прави на недовидял. За Анна 3 виждаш,кво се писало. Тука това не виждаш. Анна 3 ,гледаи и ти, ;D ,какво ще кажеи за селекционните глави ;D ;D ;D

STARTER:" Ати, каза че кучетата са породни и автохонтни и това е". ;D ;D ;D
User's Signature

Качена снимка

#5906 Потребителят е офлайн   Anna 3 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Данди,постъпката ти е меко казана некоректна,но не се пали,аз не крия нищо и никога не съм го правила,искаш да ме злепоставиш,но не ти минава номера,сещаш ли се,пак ти казвам,евала за снимките ти,кучетата и стоката,но лошо си влезла в сектата,защитаваш нещо,което не ти е ясно,както не ми беше ясно и на мен,когато ти написах това,но човек се учи докато е жив,само магарето не си сменя мнението,остани си със здраве и много поздрави на идеалните в КК,за пореден път доказахте колко струвате
User's Signature

#5907 Потребителят е офлайн   STARTER Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Г-н Желев ако се изясните какво точно ме питате с удоволствие ще дискутирам с Вас.
Доказали сте се, че рабирате от селекция на ловни кучета!

#5908 Потребителят е офлайн   pack Икона

• wolf pack
  • PipPipPip

Публикувано: 15 November 2008 - 11:47 PM

Цитат

Г-н Желев ако се изясните какво точно ме питате с удоволствие ще дискутирам с Вас.

Пита те за 9 Септември. :huh: :huh: :huh:
Пак се правиш налуд. ;D ;D ;D
User's Signature

Качена снимка

#5909 Потребителят е офлайн   STARTER Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 November 2008 - 11:49 PM

Ана 3 , ако някога се запознаем на живо, ще четеш после какво си писала и ще се смееш на себе си.
Дотогава ще ти се смеят тези дето те четат.

Поздрав!
:blink:

#5910 Потребителят е офлайн   zhel Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 November 2008 - 11:52 PM

Цитат

Тъй като тези две глави са на кучета от ІІ селекционен преглед ,класирани в класа си на 1 и 3 място,
Питам,коя глава е по селекционна,че да знам и да взема да разбирам от селекция и на чобански кучета.

#5911 Потребителят е офлайн   Anna 3 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 November 2008 - 11:52 PM

Още ли не ти е ясно Данди,ще ти обясна пак. Та така,в началото всички бяха обединени с хубавата идея овчарското ни куче да бъде пред света-българско,в последствие почнаха гнусни злоупотреби,омелезяване,търговия,измами,но на това му се сложи край,сещаш ли се,лека-полека,всеки край си оформи кинеложка организация,която поддържа старата идея,но вече работи с други кучета и се стреми да допринесе за породата,изчиствайки мелезите,сега с отлични кучета могат да се похвалят-Банско,Разлог,Монтана,Перник,Добрич,част от черноморието и др. Та така скъпа Данди,българското ще го бъде,по-бавно,по-трудно,но ще го има,а вие какво предлагате на родината-каракачанско куче и драскане за субсидии,грешка Данди,смешно и жалко.
User's Signature

#5912 Потребителят е офлайн   STARTER Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 November 2008 - 11:54 PM

Велинград защо не го споменаваш Ана?!
Там въобще не са ги мешели, нали?

#5913 Потребителят е офлайн   dandi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 November 2008 - 11:56 PM

Цитат

Данди,постъпката ти е меко казана некоректна,но не се пали,аз не крия нищо и никога не съм го правила,искаш да ме злепоставиш,но не ти минава номера,сещаш ли се,пак ти казвам,евала за снимките ти,кучетата и стоката,но лошо си влезла в сектата,защитаваш нещо,което не ти е ясно,както не ми беше ясно и на мен,когато ти написах това,но човек се учи докато е жив,само магарето не си сменя мнението,остани си със здраве и много поздрави на идеалните в КК,за пореден път доказахте колко струвате
Некоректна,добре щом така мислиш :huh:
Пишете един път едно,после съвсем друго,въртите се накъдето духне вятъра като ветропоказатели и после някой ви е крив.
Секта,какво е това секта?Ще ми обядниш ли?
Кое според теб не ми е ясно,обясни ми да ми се разясни.

Не струваме,щото не се продаваме.

#5914 Потребителят е офлайн   zhel Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Субсидиите отдавна ги изпапаха,забравете за тях вече. Да видим занапред как ще се развие селекцията в двата клана МОКК  и МАКК. B)

#5915 Потребителят е офлайн   Anna 3 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Цитат

Ана 3 , ако някога се запознаем на живо, ще четеш после какво си писала и ще се смееш на себе си.

Поздрав!

Стартерче,това как да го разбирам,ако се запознаем,ще се смея,на какво? Повтарям пак,специално за теб,вярвала съм на тези неща,докато не ми стана ясно кви ги вършат каракачанистите,сега коментарите са излишни,кучетата ви говорят достатъчно красноречиво ;D
User's Signature

#5916 Потребителят е офлайн   zhel Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 November 2008 - 11:58 PM

Цитат

Стартерче,това как да го разбирам,ако се запознаем,ще се смея,на какво?

Ще се смееш ,щото ще те е гъдел ;D ;D ;D

#5917 Потребителят е офлайн   Anna 3 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 November 2008 - 12:00 AM

Абе вие Данди и стартер,на тъпи ли се правите или сте такива,още с регистрацията ми писах за Велинград,Данди,мен вятъра не ме духа на никъде,написъла съм го ясно,ако не го разбираш кво да правя,язък,за теб ме е най-много яд,уважавах те,ама яко те е завъртял омагйосания кръг.
User's Signature

#5918 Потребителят е офлайн   STARTER Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 November 2008 - 12:01 AM

Цитат

Цитат

Тъй като тези две глави са на кучета от ІІ селекционен преглед ,класирани в класа си на 1 и 3 място,
Питам,коя глава е по селекционна,че да знам и да взема да разбирам от селекция и на чобански кучета.

Г-н Желев, аз съм обикновен любител, за разлика от Вас.

От друга страна термина по-селекционна глава ми е доста далечен.
Ако става въпрос за мойте лични предпочитания, мога да кажа, че и двете кучета не се вписват в идеала ми за глава.
Въпреки това кучето от дясно се доближава повече до вижданията ми за глава на мъжко куче.

За да разбирате от селекция на чобански кучета не  е достатъчно да се занимавате само с екстериор. Мисля, че имате достатъчно опит по темата и сте наясно каква е разликата, между просто екстериорно добро куче и работно куче с добър екстериор.

#5919 Потребителят е офлайн   pack Икона

• wolf pack
  • PipPipPip

Публикувано: 16 November 2008 - 12:01 AM

Цитат

Абе вие Данди и стартер,на тъпи ли се правите или сте такива,още с регистрацията ми писах за Велинград,Данди,мен вятъра не ме духа на никъде,написъла съм го ясно,ако не го разбираш кво да правя,язък,за теб ме е най-много яд,уважавах те,ама яко те е завъртял омагйосания кръг.

Завъртели са ги гръцките сребърници ;D ;D ;D
User's Signature

Качена снимка

#5920 Потребителят е офлайн   STARTER Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 November 2008 - 12:04 AM

Цитат

Цитат

Поздрав!

Стартерче,това как да го разбирам,ако се запознаем,ще се смея,на какво? Повтарям пак,специално за теб,вярвала съм на тези неща,докато не ми стана ясно кви ги вършат каракачанистите,сега коментарите са излишни,кучетата ви говорят достатъчно красноречиво ;D

Е на това ще се смееш:
"Стартерче-ти бе бедна душицо,що не си развяваш уродчетата по изложби и не си траеш,нямаш и бегла представа за заобикалящия те свят,живееш чрез интригата,тя е движещата ти сила. Бокаджии работят в правилната посока,доказват го с качествени кучета и постъпки,а ти кво доказваш бе господинчо,на някой умопомраченията и болните амбиции,поддържаш едно порода,ако може да се нарече такава разбира се и затова ти дават чат-пат някое медалче. Горкото момче"

;D ;D ;D

• (468 Страници) +
  • « Първа
  • 294
  • 295
  • 296
  • 297
  • 298
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

1 потребители четат тази тема