Фотогалерия на Каракачанското куче
Публикувано: 06 July 2009 - 06:44 PM
valchan73, в Jul 6 2009, 04:41 PM, написа:
тъпчо атидже схе казваш на велинградската си булка а опериращиа ти "кучето"наистина е бил ветеринар съдеики по ника ти сиунетцхиите ги биаха пратили в белене по тва време и съдеики по кучето ти не "ушите ти направо главата му е отриазъл .

"Истината не е изящна, красивите думи не са истинни.[br]Добрите не са красноречиви, красноречивите не са добри.[br]Знаещия не убеждава, убеждаващия не е знаещ."[br]...........................................................................[br]Лао Цзи - "Дао де Цзин"
Публикувано: 06 July 2009 - 06:55 PM
valchan73, в Jul 6 2009, 04:50 PM, написа:
освен ти и амуджата друг ати, аидже и прочее не ми е викал(между другото и тук мод ти удриа по едно мъ-о) ,щтот с нормален модератор това си е обида .при нормални обстоиателства пък бих ти блуснал десет такива ,ма модски твои човек ,ше си пишеш с дригите никове а аз не мога да се криа като слива ,ако ме пита ти петко ли си казвам искам да си пиша тук и затва киариш
пп и все пак не разчитаи много ,знам че ме предизвикваш да ме изгониат ,можбе и да ти излезе кусмета
МОД:ОЩЕ МАЛКО ЩЕ ВИ ТРАЯ ДВАМАТА И ...!ЧОВЕК И КОМАНДИРОВКА ОТ ВАС НЕ МОЖЕ ДА ОТИДЕ.

"Истината не е изящна, красивите думи не са истинни.[br]Добрите не са красноречиви, красноречивите не са добри.[br]Знаещия не убеждава, убеждаващия не е знаещ."[br]...........................................................................[br]Лао Цзи - "Дао де Цзин"
Публикувано: 06 July 2009 - 07:03 PM
petko, в Jul 6 2009, 04:55 PM, написа:
освен ти и амуджата друг ати, аидже и прочее не ми е викал(между другото и тук мод ти удриа по едно мъ-о) ,щтот с нормален модератор това си е обида .при нормални обстоиателства пък бих ти блуснал десет такива ,ма модски твои човек ,ше си пишеш с дригите никове а аз не мога да се криа като слива ,ако ме пита ти петко ли си казвам искам да си пиша тук и затва киариш
пп и все пак не разчитаи много ,знам че ме предизвикваш да ме изгониат ,можбе и да ти излезе кусмета
ПАК ПОЧВАШ ДАСИ ИЗПУСКАШ НЕРВИТЕ НАЛИ ИСКАШЕ ДАТЕ НАРИЧАМ ати СЕГА СЕ СЬРДИШ АКО ИСКАШ ДАТИ УДАРЯТ ЕДНО МЬ-О НАЛИ ЗНАЕШ КЬМ КОГО ДАСЕ ОБЬРНЕШ

Sel gecher kum kalar
Публикувано: 06 July 2009 - 07:13 PM
valchan73, в Jul 6 2009, 05:04 PM, написа:
не драги искам да кажа че ти десетки пути се опитваш да заблудисх хора като това момче(жклиучително) пускаики санбернар и буиан с лаицизма им вурши работа чат пат и по ниакое колажче с бучонка ,целта е да оплиуеш един от наи добритеразвудчици( мое мнение наи добриа) за да можеш да си продаваш твоите ,които дори не произвйдаш да не говорим че и развудчик не си
ванка да си казвал че тва куче ти прилича на санбернар ,точно този те убеди .не му беше тръдно от коментара ти на снимката горе разбирам че мога да ти продам ландзер за бок и тоз се вузползва ,странно как не си спомниаш ,специално теб те карах да погледнеш единственото "общо" -цвета .на санбернара и буиан а те са съвсем различни цветове напрактика

Публикувано: 06 July 2009 - 07:20 PM
petko, в Jul 6 2009, 04:55 PM, написа:
МОД:ОЩЕ МАЛКО ЩЕ ВИ ТРАЯ ДВАМАТА И ...!ЧОВЕК И КОМАНДИРОВКА ОТ ВАС НЕ МОЖЕ ДА ОТИДЕ.
еи пак на моиа пост шариш ...и кое те стриаска ж поста ми че казвам че ше му отговориа ли? а защо не направиш така че да ниама как да му отговориа по неправилата
.и ще ти кава нещо ,грам не ме блуска ни почивката ти ни турпението ти ,ако беше човек ще те уважвам ,със заплахи неможеш ме стресна ,така че предупреждениата на ниакои дръг не сум от жчера тука за да ме предупреждаваш знам квое забранено и кво не (за мен) за дръгите виждам че може ,и когато напиша нещо знаи че пртедварително сум го претеглил .......дали разбра нещо

Публикувано: 06 July 2009 - 07:24 PM
valchan73, в Jul 6 2009, 05:16 PM, написа:
а ти пусна ли го? или търсеше сан бернари из нета ? за да докажеш на лаици колко били еднакви

Публикувано: 06 July 2009 - 07:26 PM
petko, в Jul 6 2009, 06:13 PM, написа:
valchan73, в Jul 6 2009, 05:04 PM, написа:
не драги искам да кажа че ти десетки пути се опитваш да заблудисх хора като това момче(жклиучително) пускаики санбернар и буиан с лаицизма им вурши работа чат пат и по ниакое колажче с бучонка ,целта е да оплиуеш един от наи добритеразвудчици( мое мнение наи добриа) за да можеш да си продаваш твоите ,които дори не произвйдаш да не говорим че и развудчик не си
ванка да си казвал че тва куче ти прилича на санбернар ,точно този те убеди .не му беше тръдно от коментара ти на снимката горе разбирам че мога да ти продам ландзер за бок и тоз се вузползва ,странно как не си спомниаш ,специално теб те карах да погледнеш единственото "общо" -цвета .на санбернара и буиан а те са съвсем различни цветове напрактика
нямам никакъв спомен.спомням си само че съм се изказвал за Буран че прилича на нюф, но бях разубеден!
ако можеш, намери страницата , стана ми интересно.
мнение за моето куче можеш ли да дадеш?
А , всъщност се сетих! Говорим за Буян Каракитан (бяло и червеникаво оцветяване?)
Имаше доста негови снимки , на които ми приличаше на санбернар, но после постнах една и се извиних! Оттогава избягвам да давам коментари по снимка или го правя, но с резерви!

on the road of life,there are passengers and there are drivers
Публикувано: 06 July 2009 - 07:32 PM
valchan73, в Jul 6 2009, 05:28 PM, написа:
...имам скачка на анат
покайи ми куж документ сум пускал? или твурдиал че имам цитираи ми поста

Вход

Темата е заключена

Горе
Цитиране +