Фотогалерия на Каракачанското куче
Публикувано: 17 August 2009 - 10:50 PM
Но явно група хора не приемат,че има хора с различно от тяхното мислене,с различни от техните виждания за кучетата.
Та всячески и със всички средства се стремят да ги принизят до тяхното ниво.
То не са лъжи,то не са обиди,то не са подпревени снимки.Питам се докъде ли могат да стигнат.Скоро и това ще се разбере,само почакайте.
Продавала съм кутрета ли?Немогат да приемат,че не продавам кутрета и колкото повече чета тук що за хора ни заобикалят се убеждавам че добре правя.Нали казват,че кучетата заприличвали на стопаните си.
3-ти път-ПОКАЖЕТЕ ЕДНО КУЧЕ,КОЕТО Е КУПЕНО ЛИЧНО ОТ МЕН.
МЪЖЕ ,НЯМА ЩО.
Публикувано: 17 August 2009 - 11:32 PM

Sel gecher kum kalar
Публикувано: 17 August 2009 - 11:34 PM

Sel gecher kum kalar
Публикувано: 17 August 2009 - 11:39 PM

Sel gecher kum kalar
Публикувано: 18 August 2009 - 12:23 AM
Май без регистрация не се отваря. Трябваше да се регистрирам, за да го прочета, но за сметка на това същото го видях и тук:
http://bgdogforum.co...p?topic=181.120 Едно писмо до Анютка с мно-о-о-о-го снимки. Ама тъй като гледам, май са подправени, нали Данди? Ти много ги разбираш тез неща.
Публикувано: 18 August 2009 - 08:44 AM
Преди време ви показах,че Американците кръстосват каракачанските си кучета с кучета от породата Марема,но е по важно друг да пере пишкира,някой който като че ли ви е изпил компота със сламка.
Докажете това,в което обвинявахте лично мен,не ме вкарвайте във филми дето не участвам.
Публикувано: 18 August 2009 - 08:53 AM
Та аз каква "заслуга" имам ,че някъде отвъд океана някой решил да пусне марема на каракачанец?
Публикувано: 18 August 2009 - 12:16 PM
Преди време ви показах,че Американците кръстосват каракачанските си кучета с кучета от породата Марема,но е по важно друг да пере пишкира,някой който като че ли ви е изпил компота със сламка.
Докажете това,в което обвинявахте лично мен,не ме вкарвайте във филми дето не участвам.
нали си ЧЛЕН на четата и по вашия форум лаеш колко мелези има в бок а тия кара- бернари които продава ваща организация не искате дасе знае за тях даси гушнете сухото другото нее важно

Sel gecher kum kalar
Публикувано: 18 August 2009 - 12:57 PM
Кажи сега кое от моите кучета е мелез,но ще кажеш и кое те кара да мислиш че е такова,или по просто казано-кое му е нетипично.После покажи и твоите-но твоите,не хорските,тия дето ти си произвел и отгледал от кутрета.
Публикувано: 18 August 2009 - 01:35 PM
Всички кучета НОК в България от Немци(Германци) ли са взети
Всички азиатци?
Публикувано: 18 August 2009 - 01:37 PM
Ти да ми даваш акъл
От човек който до обяд го е яд на него си,след обяд на другите,и не е отгледал и едно куче от кутре до старост акъл не ми е нужен.

Вход

Темата е заключена

Горе
Цитиране +