Фотогалерия на Каракачанското куче
Публикувано: 27 November 2011 - 04:52 PM
Д.БАЛЧЕВ-БАЛКАН, в 26 November 2011 - 10:44 PM, написа:
госпсдин Балчев; вие сте номинирания. Преди да пусна снимките решихме че ще има номинация за няй-добър разбирач за породата и не само...Щом по 10 месечно кутре се изхвърляте- изказвате значи нема начин да не ги разбирате нещата.

Публикувано: 27 November 2011 - 04:57 PM
mitko vasev, в 27 November 2011 - 04:52 PM, написа:
Д.БАЛЧЕВ-БАЛКАН, в 26 November 2011 - 10:44 PM, написа:
госпсдин Балчев; вие сте номинирания. Преди да пусна снимките решихме че ще има номинация за няй-добър разбирач за породата и не само...Щом по 10 месечно кутре се изхвърляте- изказвате значи нема начин да не ги разбирате нещата.

Публикувано: 27 November 2011 - 05:34 PM
...........Защо,всичко написано от Мен,се приема като заяждане или прочие...........?
Адаш,нямам нищо против да си влюбен в Каракачанката си,ама да ме слагаш в общия кюп на Хубридизацията си е чиста убида
явно си добре информиран какво отглеждам Аз,или ме бъркаш с някой друг
то не е сложно да сравниш с оригинала,или си на принципа ,,моето гардже е най хубаво,,
Адаш,нямам нищо против да си влюбен в Каракачанката си,ама да ме слагаш в общия кюп на Хубридизацията си е чиста убида

,,САМО СЛАБИТЕ СЕ СТРЕМЯТ КЪМ ПОРЯДЪК . СИЛНИТЕ ВЛАДЕЯТ И ХАОСА ......... ,,
www.balchevbalkan.hit.bg
Публикувано: 27 November 2011 - 07:04 PM
mitko vasev, в 27 November 2011 - 07:32 PM, написа:

Лабрадор с лабрадорка.

Лабрадорчета.
Благодаря на господата Балчев и Филипов за професионализма
и двамата печелят номинацията, за това че ми отвориха очите за оригинала!
И понеже обичам завършените работи ще кажа на г-н Балчев да не са убижда -че ще вземи да са стрестни и токувиж че тези двамата с оригиналите станали Холандци с ориенталски наклонности и купон......

Публикувано: 27 November 2011 - 08:09 PM
........Адаш,не мисля,че са ти отворени очите,дори си ,,сляп,, по отношение на кучето,знаеш ли колко попара трябва да ядеш,че да седнеш с Мен на софрата,но няма лошо млад си,до пенсия ще започнеш да им разбираш
иначе правилно си се ориентирал към породата Лабрадор,тя поне е призната от FCI и е много популярна като водач на слепи хора

,,САМО СЛАБИТЕ СЕ СТРЕМЯТ КЪМ ПОРЯДЪК . СИЛНИТЕ ВЛАДЕЯТ И ХАОСА ......... ,,
www.balchevbalkan.hit.bg