Австралийска овчарка

Публикувано: 16 June 2009 - 09:55 PM
 shrekky, в Feb 13 2009, 07:54 AM, написа:
shrekky, в Feb 13 2009, 07:54 AM, написа:
Да разрешено е и двата варианта в породата моя звяр си го исках с опашка...............разкошни опашки имат........

Публикувано: 21 June 2009 - 03:33 PM

Публикувано: 21 June 2009 - 03:33 PM

goldroks, в Jun 20 2009, 07:59 PM, написа:
Аз искам да попитам, тази година на Кръфтс дали участваха и Австралийски овчарки в аджилитито? И те отстъпват ли на бордър колито в този спорт или не?

Благодаря...........
Ами разгледай малко клипчета в Интернет за аджилити доста са австралийските овчарки. Моя горкия още не знае какво е това, но много ми се иска да го науча................ама не знам къде има такива съображения тук. В краен случай ще трябва да си измисля нещо аз. Но ДА породата е перфектна за този спорт.

Публикувано: 21 June 2009 - 06:23 PM
 vessi8, в Jun 21 2009, 04:33 PM, написа:
vessi8, в Jun 21 2009, 04:33 PM, написа:
Аз искам да попитам, тази година на Кръфтс дали участваха и Австралийски овчарки в аджилитито? И те отстъпват ли на бордър колито в този спорт или не?

Благодаря...........
Ами разгледай малко клипчета в Интернет за аджилити доста са австралийските овчарки. Моя горкия още не знае какво е това, но много ми се иска да го науча................ама не знам къде има такива съображения тук. В краен случай ще трябва да си измисля нещо аз. Но ДА породата е перфектна за този спорт.
 Аз съм гледала клипове, но честно казано не различавах АО от Бордърите и чак сега видях, че на АО ушите са напълно клепнали и са с по-голяма козина от БК.
 Аз съм гледала клипове, но честно казано не различавах АО от Бордърите и чак сега видях, че на АО ушите са напълно клепнали и са с по-голяма козина от БК.   

Публикувано: 19 July 2009 - 08:03 PM
 ... ако не се лъжа ви видях в Борисовата градина преди няколко седмици ... нооо куч е адски готин
 ... ако не се лъжа ви видях в Борисовата градина преди няколко седмици ... нооо куч е адски готин   

Публикувано: 20 July 2009 - 09:30 PM
Там сме елате и пак ще ни видите.......ние растем..............

Публикувано: 21 July 2009 - 03:19 PM

Публикувано: 31 July 2009 - 10:18 PM
 може да се оговорим някои път и да се занеса към Борисовата,обаче без кучето,че ще реши,че сте за яде и веднага ще се збие
 може да се оговорим някои път и да се занеса към Борисовата,обаче без кучето,че ще реши,че сте за яде и веднага ще се збие   

Публикувано: 01 August 2009 - 12:09 AM

Вход
 Вход Регистрация
 Регистрация Помощ
 Помощ 

Публикувано: 15 May 2009 - 08:56 PM

Публикувано: 15 May 2009 - 08:56 PM

Горе
 Горе Цитиране +
 Цитиране +

Публикувано: 16 June 2009 - 09:46 PM

Публикувано: 16 June 2009 - 09:46 PM