Здравейте!Моето йорки е на 11 месеца,женско.Този месец се разгони.С цикълът му нямаме никакви проблеми,почти не цапа,но от няколко дни има разтройство и много се притеснявам.По принцип се храни само с гранули,от време на време и давам малко от моята храна.Преди няколко дни и дадох и един кокъл,възможно ли е да е от него?По цял ден съм с нея и предполагам,че щях да забележа,ако е лапнала нещо различно от храна.И друг път е имала разтройство,но еднократно,а сега вече продължава 3 дни.Това,което ми направи впечатление е че изпражненията й миришат много силно (когато всичко е наред не миришат изобщо) и също така са много светли - почти жълти.Да добавя и че на няколко пъти ни се е случвало да повръща (скоро не) .В поведението й не намирам особена промяна - пак се радва,когато някой от нас се прибира,върти опашка,скача,иска да играе,да излиза..
И понеже четох предишни постове за мнима бременност (може би започвам да си въобразявам вече) възможно ли е и тя да има?Понеже половият й оргън и зърната й са доста издути,няма мляко..Моля ви за съвет понеже наистина много ми е притеснено

Да я водя ли още днес на ветеринар?