Декоративни птици 2
Публикувано: 23 November 2007 - 10:12 PM

Цитат
Арменски форум. - Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
Български форум - Задаваш въпрос, после в 50 поста ти разказват какъв си тъпак, че си попитал.
.gif)
Публикувано: 23 November 2007 - 10:16 PM

Цитат
Български форум - Задаваш въпрос, после в 50 поста ти разказват какъв си тъпак, че си попитал.
.gif)
Публикувано: 23 November 2007 - 10:19 PM

Цитат
.gif)
Публикувано: 23 November 2007 - 10:21 PM

Цитат
.gif)
Публикувано: 23 November 2007 - 10:23 PM

Цитат
.gif)
Публикувано: 23 November 2007 - 10:26 PM

Цитат
.gif)
Публикувано: 25 November 2007 - 11:06 PM
Цитат
Методи, да не кажеш че не се отзоваваме на твоят зов реших да ти предложа нещо като сделка. Аз ти намирам петел и кокошка брами а ти ми намираш женска мандаринка. Ако си навит търси и ми пиши.
Публикувано: 26 November 2007 - 05:10 PM
Цитат
Това е глухар (Tetrao urogallus). Той пак е род Тетреви
soikata, вече ти завиждам за мандаринките , много са хубави , а и лесно се въдят.
Публикувано: 26 November 2007 - 05:56 PM
Цитат
Цитат
Методи, да не кажеш че не се отзоваваме на твоят зов реших да ти предложа нещо като сделка. Аз ти намирам петел и кокошка брами а ти ми намираш женска мандаринка. Ако си навит търси и ми пиши.
;D ;D ;D ех ванка много сложна задача си му поставил дано се справи :yahoo:

всяко яйце-бомба,всяка кокошка летяща крепост срещу агресорите!(лозунг в птицеферма)
Публикувано: 27 November 2007 - 08:06 AM
Цитат
Надявам се да му помогна.
Леле ,Методи ;DБас държа ,че Ванката отдавна е прегледал тези обяви. ^_^Тези и други сайтове мнооого отдавна ги знаем ние .Трябва с нещо друго да ни изненадаш.Все пак сме в занаята вече от доста,доста години :yahoo:

"Животните са голямото мълчаливо мнозинство,без право на глас,което може да оцелее едиствено с наша помощ" Джералд Даръл
Публикувано: 27 November 2007 - 01:40 PM
А това на снимките по долу е нещо като малка брама има ли наистина такава порода или е някъкъв мелез със други породи като се загледах няямат втори крила.Е ще оставя вие да прецените.