Декоративни птици 2
Публикувано: 04 December 2007 - 04:31 PM
От къде си?Джинките какви са ти?Имам джинки брадати гащати качулати с тройни плоски и обикновени глебени.Люпилото е от 7 октомври пилетата са 7 три съм си запазил за мен един чифт вече съм оговорил както и една кокошка за волен я пазя и остава едно петле брадато и качулато с плосък гребен.Продават се и родителите който иска да се обажда.
Публикувано: 04 December 2007 - 04:43 PM
Цитат
Цитат
Ето тук се вижда ена част от двора но има още доста.Снимката е старичка и някои работи са променени вече но двора си е толкова голям.
На брамите се спрях защото имам слабос към гащатите породи пък и искам да има къкво да се яде в тях.
На брамите се спрях защото имам слабос към гащатите породи пък и искам да има къкво да се яде в тях.
Публикувано: 05 December 2007 - 09:10 PM
Ники здр.
Да знаеш малък зелен александър отхранен на рака дали има някаде сега? Освен в Стара Загора при семействето
Да знаеш малък зелен александър отхранен на рака дали има някаде сега? Освен в Стара Загора при семействето

И ние ядем бонбонки тик-так и пушиме кент!!!
.gif)
Цитат
Американски форум - Задаваш въпрос, после ти отговарят.
Арменски форум. - Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
Български форум - Задаваш въпрос, после в 50 поста ти разказват какъв си тъпак, че си попитал.
Български форум - Задаваш въпрос, после в 50 поста ти разказват какъв си тъпак, че си попитал.
.gif)
Публикувано: 05 December 2007 - 09:15 PM
Мисля ,че не.Поне аз не знам ,деАз пък нещо не мога да се свържда с Чавдар (trionix) ,за да си купя мъжкар от него,ако още продава

"Животните са голямото мълчаливо мнозинство,без право на глас,което може да оцелее едиствено с наша помощ" Джералд Даръл
Публикувано: 06 December 2007 - 01:46 PM
Аз съм се навил тука от мн време да зимам Малък Александър че ме кефят и чак сега се реших а то пък няма :) ще се чака кво да правим но искам отхранен на рака иначе обяви колкото щеш :)

И ние ядем бонбонки тик-так и пушиме кент!!!
.gif)
Цитат
Американски форум - Задаваш въпрос, после ти отговарят.
.gif)
Публикувано: 06 December 2007 - 03:54 PM
Честит имен ден на всички именници.Много здраве и късмет ви желая и весело прекарване довечера