Декоративни птици 2
Публикувано: 01 December 2007 - 12:02 AM

Цитат
Арменски форум. - Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
Български форум - Задаваш въпрос, после в 50 поста ти разказват какъв си тъпак, че си попитал.
.gif)
Публикувано: 01 December 2007 - 02:00 PM

Цитат
Български форум - Задаваш въпрос, после в 50 поста ти разказват какъв си тъпак, че си попитал.
.gif)
Публикувано: 01 December 2007 - 10:44 PM
Разгледай тук и ако не си се ошашкал от красота ще сложа още
http://www.oiseaux.n...otos/index.html
Публикувано: 01 December 2007 - 11:30 PM
а втората това http://zooclub.ru/bi.../golub/53.shtml
Публикувано: 02 December 2007 - 12:13 AM

Цитат
.gif)
Публикувано: 02 December 2007 - 05:11 PM
Цитат
Разгледай тук и ако не си се ошашкал от красота ще сложа още
http://www.oiseaux.n...otos/index.html
Нещо не си разбрал не го продавам аз.Продава го един приятел ма е само петел закво ми е пък и не съм сигурен дали е чист щото има жълта човка и крака.
Публикувано: 02 December 2007 - 05:26 PM
Публикувано: 02 December 2007 - 05:50 PM
Цитат
Методи, значи в такъв случай се пише: "Един продава нещо като брама за 20 лв."
Все пак тук си пишем колекционери които гледаме разлика в едно разноцветно петно или перце и това което го предлагаме е ГАРАНТИРАНО от самите нас.Аз няма да ти продам златен фазан само за това че му е бял клюна. Брама на изложба в Чехия струваше 150 евро двойка с показател "добър".Всичко чистопородно на всичките изложби на които съм ходил и след това на свободната разпродажба е с цена 100евро+. Така че бъди коректен и ти с тези които четат форума и ще се вържат на такава обява.
Публикувано: 02 December 2007 - 05:59 PM

Цитат
.gif)
Публикувано: 02 December 2007 - 06:18 PM
Цитат
Цитат
Методи, значи в такъв случай се пише: "Един продава нещо като брама за 20 лв."
Все пак тук си пишем колекционери които гледаме разлика в едно разноцветно петно или перце и това което го предлагаме е ГАРАНТИРАНО от самите нас.Аз няма да ти продам златен фазан само за това че му е бял клюна. Брама на изложба в Чехия струваше 150 евро двойка с показател "добър".Всичко чистопородно на всичките изложби на които съм ходил и след това на свободната разпродажба е с цена 100евро+. Така че бъди коректен и ти с тези които четат форума и ще се вържат на такава обява.
Човека дето го продава ми е братовчед.Той го купи нищо и никъкво пиле на няма и два месеца за 15 лева.Петела съм го виждал на живо голяма красота "мете" двора.Гащите му са изключително големи също има и много дълги втори крила.Гребена е троен малък краката бледожълти клюна жълт с черна ивица.Цвета е чисто черен сжълтеникави пера по опашката.На ръст е средноголям колкото домашен петел от него изкарват подобрени домашни кокошки което аз не одобрявам те обаче имат цвят на бяла брама ри това че кокошките са червени.Надявам се от това да разберете нещо ще сложа и снимки тези дни като ходя до тях са го снимам.
Публикувано: 02 December 2007 - 06:47 PM
Метко спри с тези твой теории за подобряването на домашните кокошки аз не го одобравям това мешане на породите както и някой други хора си мисля

Цитат
.gif)
Публикувано: 02 December 2007 - 07:20 PM
Цитат
Метко спри с тези твой теории за подобряването на домашните кокошки аз не го одобравям това мешане на породите както и някой други хора си мисля
И аз също не ги одобрявам ма на мен нищо не ми пречи тъй като всичките ми кокошки са безпородни.Е все пак едните са еднотипни и с еднакъв външен вид тъй като ги рамножавам в затворен кръг.
Публикувано: 02 December 2007 - 07:24 PM

Цитат
.gif)