Dog.bg Форуми : Декоративни птици 2

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (120 Страници) +
  • « Първа
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Декоративни птици 2

#101 Потребителят е офлайн   dragors Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 28 May 2007 - 06:45 PM

zdraveite forumci-az sam doktora i mnogo shte se radvam ako moga da pomogna s neshto-no kakto kazva niki dano jivotinkite da sa vi zdravi i da se razmnojavat! Az sega si pravia 1 volier za fazani i se nadiavam da go napalnia s ptici,che sa mi goliam merak!Kato go napravia she go znimam i she go kacha! Sega kacham edni snimki na 1 pileta koito veche sa kokoshki i shega she gi razmnojavam! Interesni sa(pone na men mi dopadat) i sega kato si hodia she gi snimam-nali veche sa kokoshki b)

Прикачени файлове

#102 Потребителят е офлайн   dragors Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 May 2007 - 06:46 PM

oshte1

Прикачени файлове

#103 Потребителят е офлайн   dragors Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 May 2007 - 06:51 PM

Toest imam 7 kokoshki i 2 petela ot tia sladuri,sashto taka imam malki 3 kokoshki kohin i 1 petle i tiah shte snimma i she gi kacha! V momenta 2 kokoshki ot malkite sa nasadeni no s iaica ot golemite i kam 10.6 triabva da liupiat,nadiavam se da ima malki da shtakat iz dvora! Mnogo me kefi toia forum i obeshtavam da sam redoven i se radvam che ima dosta hora zapaleni po pernatite jivotinki-POZDRAVIAVAM VI!!!!!!!

#104 Потребителят е офлайн   nikigeen Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 May 2007 - 06:55 PM

Благодаря докторе от името на всички super best

А мога ли да те помоля да ползваш кирилица?
User's Signature

"Животните са голямото мълчаливо мнозинство,без право на глас,което може да оцелее едиствено с наша помощ" Джералд Даръл

#105 Потребителят е офлайн   nikigeen Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 May 2007 - 06:59 PM

Малеееее чакайте да ви покажа нещо.Аз понеже много знам ,сега не знам точно какво е това oleeee l)

Прикачени файлове

User's Signature

"Животните са голямото мълчаливо мнозинство,без право на глас,което може да оцелее едиствено с наша помощ" Джералд Даръл

#106 Потребителят е офлайн   dragors Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 May 2007 - 07:17 PM

Niki izviniavam se na teb i na drugite no nema kak da pisha na kirilica tai kato na klaviaturata sa mi otbeliazani samo latinskite simvoli,i triabva da ia dam da mi belejat klavishite i s kirilica-IZVINIAVAM SE NO DOKATO IA OPRAVIAT SE NADIAVAM DA ME IZTRAETE worthy

#107 Потребителят е офлайн   dragors Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 May 2007 - 07:22 PM

Ako niakoi e vidial piletata koito sam snimal moje li da si kaje mnenieto kakva poroda sa-dopalvam che sa golemi,gashtati i imat brada pod chovkata-sled okolo 10 dena she pusna i snimki no veche kato vazrastni individi!Niki kaji tvoito mnenie che kato chetah foruma ti i i soikata ste ot horata koito znaiat dosta po vaprosite svarzani s pernatite liubimci! I chesno kazano vie ste kato malki enciklopedii-pozdravlenia cheers

#108 Потребителят е офлайн   volen Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 May 2007 - 08:11 PM

здравеи те и от мен добре дошъл докторе да си ни жив и здрав и дано не се налага да ползваме твоите услуги b) (имам предвит да са ни живи и здрави животинките) cheers ники хареса ли нещо в сливен аз харесах еди коч(овен) около 140кг.така ми каза човека които беше там с него и ми каза цена 500лв.
User's Signature

всяко яйце-бомба,всяка кокошка летяща крепост срещу агресорите!(лозунг в птицеферма)

#109 Потребителят е офлайн   nikigeen Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 May 2007 - 08:35 PM

Цитат

Ako niakoi e vidial piletata koito sam snimal moje li da si kaje mnenieto kakva poroda sa-dopalvam che sa golemi,gashtati i imat brada pod chovkata-sled okolo 10 dena she pusna i snimki no veche kato vazrastni individi!Niki kaji tvoito mnenie che kato chetah foruma ti i i soikata ste ot horata koito znaiat dosta po vaprosite svarzani s pernatite liubimci! I chesno kazano vie ste kato malki enciklopedii-pozdravlenia cheers

Докторе, а на теб за какви са ти ги дали?От това ,което виждам на снимките бих могъл да заключа ,че е брама с някои забележки,но казваш ,че имат и брада и това вече изключва предположението ми.Какъв е типа на гребена?Щом са едри и с гащи може да са или брама и кохин ,но те пък нямат бради.Породи с бради вече има доста ,но те пък са без гащи (става въпрос а едри породи),но се сещам за порода фаверол те са с гащи и брада, едрички и прост листовиден гребен,но има едно "но" - имат пети пръст на краката ,като копринките.Вероятно се касае за кръстоска .Поне това се сещам за момента,а породите са толкова много,че може да съм пропуснал някоя ,която да отговаря.
А и купи си клавиатура с кирилица - по десетина лева са 1super Аз лично ползвам фонетична подредба и нямам такива проблеми l)

Волка , не ходих на Сливен,че аман от абитуренти wink

п.п.Какъв е тоя коч бре братле? bl) Великан cheers super best
User's Signature

#110 Потребителят е офлайн   volen Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 May 2007 - 08:43 PM

и аз не можах да отида в събота но в петък ходих че имах малко работа в сливе и реших да се отбия да видя за какво става дума.пернати нямаше в петък казаха ми че в събота ще има ама аз немож да отида.а за овена беше като нормален само че е гледан само на ясла без паша гърба му беше около 50см.широк на 3г. и рогата му бяха 3 пъти завити.

докторе пробвай да смениш езика за писане с бутона ctrl cheers
User's Signature

всяко яйце-бомба,всяка кокошка летяща крепост срещу агресорите!(лозунг в птицеферма)

#111 Потребителят е офлайн   dragors Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 May 2007 - 08:48 PM

niki da ti kaja che gi vzeh iaica i si gi liupeh pod klochka! Vzeh gi ot 1 chovek ot Ivanovo-rusensko! Za sajalenie i toi ne im znaeshe porodata tai kato sina mu gi donesal ot niakade,i zatova infoto za tiah mi e mnogo bedno za sajalenie s) No da ti kaza vsicki te sa edin tip kato cviat s izkliuchenie na 1 kokoshka tia e s cherveno i bialo ocvetena! A otnosno grebenite-vsichki sa s troini grebeni s izkliuchenie na 1 petel-negovia greben stoi kato "plochka",chesno kazano sa interesen model i zatova mi e interesno dali sa porodisti ili sa niakakva krastoska! Ako mojesh da dadesh oshte malko info she sam ti mnoo blagodaren

#112 Потребителят е офлайн   dragors Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 May 2007 - 08:51 PM

Volene smeniam ot latinica na kirilica ama bukvite na kirilica ne sa mi narisuvani po klaviaturata i ako zema da gi tarsia to 1 saobshtenie she mi izleze po 1 chas samo v arsene na bukvi! Skoro shte go opravia no zasega se izviniavam za neudobstvoto koeto vi sazdavam s)

#113 Потребителят е офлайн   nikigeen Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 May 2007 - 08:54 PM

Няма проблем ще те изтърпиме b) Типа оцветяване какво е , колумбийско ли е?Или има и друг цвят?Други снимки имаш ли?
User's Signature

#114 Потребителят е офлайн   dragors Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 May 2007 - 09:04 PM

Niki sled 10 dena she gi snimam vsichkite i she gi kacha!A po princip stoiat kato napraskani dolo gore napodobiavat cveta na tokachkite i zatova si mislia che sa niakakvi porodisti ama koto neznam poveche za tiahmnogo me e iad!

#115 Потребителят е офлайн   volen Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 May 2007 - 09:13 PM

ще се опитам и аз да помогна са мо качвам една мостра за цвят.докторе кажи че и на мен ми стана интересно що за кокошка е тва и ники ще каже cheers

Прикачени файлове

User's Signature

#116 Потребителят е офлайн   nikigeen Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 May 2007 - 09:17 PM

ОК Ето ти малко снимки за помощ,но според мен е кръстоска b)

Петел брама с колумбийско оцветяване

Прикачени файлове

User's Signature

#117 Потребителят е офлайн   nikigeen Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 May 2007 - 09:19 PM

Фаверол с типично за породата оцветяване

Прикачени файлове

User's Signature

#118 Потребителят е офлайн   nikigeen Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 May 2007 - 09:20 PM

Малки брами

Прикачени файлове

User's Signature

#119 Потребителят е офлайн   nikigeen Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 May 2007 - 09:21 PM

b)

Прикачени файлове

User's Signature

#120 Потребителят е офлайн   dragors Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 May 2007 - 09:23 PM

Niki napodobiavat na toia no kadeto e bialoto pod krilata imat i malko cherno i stoi kato napraskano i nali ti kazah ima bradi i se razkarvat kato stado popove b) A i da poiasniache 1 petel koito e s greben kato plochka niama brada i e malko po nabit ot drugia a tozi koito e s brada ima troen grebeni e malko po visok! Chesno kazano tova s bradata e nasledstveno moje bi zashtoto 90 % sa s brada i samo 1 e bez brada!

• (120 Страници) +
  • « Първа
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни