Dog.bg Форуми : Декоративни птици 2

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (120 Страници) +
  • « Първа
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Декоративни птици 2

#121 Потребителят е офлайн   nikigeen Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 28 May 2007 - 09:27 PM

кохин super best

Прикачени файлове

User's Signature

"Животните са голямото мълчаливо мнозинство,без право на глас,което може да оцелее едиствено с наша помощ" Джералд Даръл

#122 Потребителят е офлайн   dragors Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 May 2007 - 09:27 PM

Men me samniava sega kato poglednah snimkite koito si kachil che mnogo napodobiavat na brama zashtoto sa dosta edri,no pak ot druga strana tazi brada me nasochva che sa s neshto krastosani tai kato tia ne e harakteren beleg za porodata brama! No vse pak kato kacha snimkite shte ostavia forumcite da preceniat i da si kajat mnenieto!

#123 Потребителят е офлайн   volen Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 May 2007 - 09:29 PM

ники да не са от ония полските там какви бяха с качулата с брада и т.н. b)

уха какъв е тоя голям кохин 1super
User's Signature

всяко яйце-бомба,всяка кокошка летяща крепост срещу агресорите!(лозунг в птицеферма)

#124 Потребителят е офлайн   nikigeen Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 May 2007 - 09:30 PM

Докторе ,според мен са ти дали една много успешна и красива кръстоска на брама и друга порода кокошки с брада super best Ще изчакаме снимките 1super А от къде си?Само по кокошеви ли се увличаш или и по други (папагали ,финки,канарчета и т.н.)?
User's Signature

"Животните са голямото мълчаливо мнозинство,без право на глас,което може да оцелее едиствено с наша помощ" Джералд Даръл

#125 Потребителят е офлайн   nikigeen Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 May 2007 - 09:31 PM

Цитат

ники да не са от ония полските там какви бяха с качулата с брада и т.н. b)

уха какъв е тоя голям кохин 1super

Тц. b) Те не са едри ,а дори клонят към дребни 1super
User's Signature

#126 Потребителят е офлайн   volen Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 May 2007 - 09:42 PM

ники трябва да правя нещо по специално като вземат да излизат пиленцата например да ги подсушавам и други работи там
User's Signature

всяко яйце-бомба,всяка кокошка летяща крепост срещу агресорите!(лозунг в птицеферма)

#127 Потребителят е офлайн   dragors Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 May 2007 - 09:43 PM

Az sam ot Russe no sam ot 10 godini sam v St.Zagora tam zavarshih tehnikum i visheto si obrazovanie,i sega si prihojdam tai kati i jena mi e ot St.Zagora a kokoshkite sam gi zakaral na vilata im i tai kato sega sam v Ruse i she si hodia kam Zagorata sled niakolko dena i she gi snimam! Sega pravia 1 voliera za fazani na vilata i 2 golemi kletki za kucheta tai kato imam i kavkazka ovcharka i shte ia karame i neia tam! Sashto she vzemame 1 nemska ovcharka i she imame 2 kucheta! Imam i kotka persiiska i ribki-dikusi ako iskate moga da kacha snimki na kotkata i ribite!

#128 Потребителят е офлайн   dragors Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 May 2007 - 09:48 PM

Kogato biah student biaha mi podarili 1 dvoika finki i az im napravih voliera na terasata zashtoto beshe ostaklena i kvo da ti kaja-za 1 godina stana 30 broiki i nakraia reshih da gi podaria na priateli zashtoto triabvashe da zamina za anglia i taka veche ne se zaimavam s toia vid ptici! Imam sashto i 2 chifta skumruci im kazvame nie a tuk chetoh che im vikate smeeshti se gugutki i iskah da popitam moga li da gi gledam zaedno s zlatnite fazani vav volierata! Mejdu drugoto volierata shte e s razmeri 4m. dalga 2m. shiroka i 2m. visoka!

#129 Потребителят е офлайн   ITKO72 Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 28 May 2007 - 10:06 PM

Здравейте и благодаря за информацията. Холандките закупих от изложбата в Сливен. Незнам дали са чистопородни. Млади са с качулки но без гащи. Цвят черна и червена. Единият петел е дребен с прав гребен бял черни крила а другия по едър млад червеночерна окраска. Големи песнопойци са. Гледаме ги за удоволствие и ще експериментираме с кръстоската им. Замених гълъби за петлите и от кокошавите много не разбирам дано изкарам дребно качулато поколение. Занапред ще изпратя снимки - чудесни сте истински професионалисти. Надявам се да помагате.

#130 Потребителят е офлайн   nikigeen Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 May 2007 - 06:40 PM

Цитат

Kogato biah student biaha mi podarili 1 dvoika finki i az im napravih voliera na terasata zashtoto beshe ostaklena i kvo da ti kaja-za 1 godina stana 30 broiki i nakraia reshih da gi podaria na priateli zashtoto triabvashe da zamina za anglia i taka veche ne se zaimavam s toia vid ptici! Imam sashto i 2 chifta skumruci im kazvame nie a tuk chetoh che im vikate smeeshti se gugutki i iskah da popitam moga li da gi gledam zaedno s zlatnite fazani vav volierata! Mejdu drugoto volierata shte e s razmeri 4m. dalga 2m. shiroka i 2m. visoka!

Браво!И аз имам 3 кучета и си ходят свободно в двора .Не съм привърженик на отглеждането на кучета в клетки a) Колкото до гугутките ,скумруци е някакво народно название - при нас са смехурки,но правилното им наименование е смееща се гугутка 1super Би могъл да ги гледаш с фазаните ,но имай предвид ,че в размножителния период фазаните са доста агресивни и може някоя гугутка да ти даде фира.На едни приятели така често им загиваха папагалите ,че се принудиха да махнат фазаните cheers
User's Signature

#131 Потребителят е офлайн   volen Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 May 2007 - 06:41 PM

ами мога да ти пожелая само успех с кръстоската и да се похвалиш после какви мелези ще излязат b)
User's Signature

#132 Потребителят е офлайн   nikigeen Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 May 2007 - 06:47 PM

Цитат

Здравейте и благодаря за информацията. Холандките закупих от изложбата в Сливен. Незнам дали са чистопородни. Млади са с качулки но без гащи. Цвят черна и червена. Единият петел е дребен с прав гребен бял черни крила а другия по едър млад червеночерна окраска. Големи песнопойци са. Гледаме ги за удоволствие и ще експериментираме с кръстоската им. Замених гълъби за петлите и от кокошавите много не разбирам дано изкарам дребно качулато поколение. Занапред ще изпратя снимки - чудесни сте истински професионалисти. Надявам се да помагате.

Ми те по принцип са без гащи b) Други какви имаш?А гълъби?След малко ще сложа снимки да видиш какви тр cheers ябва да са
User's Signature

#133 Потребителят е офлайн   dragors Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 May 2007 - 07:22 PM

Niki ia mi kaji qicata pri kokoshkite imali znachenie na kolko dena sa za da se slagat za liupene v smisal savsem presnili da sa ili da sa prestoiali 10-15 dena! Poneje prochetoh che pri tokachkite imalo znachenie! A sashto da te pitam moje li togava da se gledat fenerlii s fazani?

#134 Потребителят е офлайн   volen Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 May 2007 - 07:24 PM

ники да неставам нахален ама ще те питам трябва ли да правя нещо по специално като вземат да излизат пиленцата
User's Signature

#135 Потребителят е офлайн   dragors Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 May 2007 - 07:25 PM

Oshte edno zapitvane imam konkretno fazanite-kak e po dobre 1 majki i 1 jensak ili 1 majki i 2 - 3 jenski? bgflag

#136 Потребителят е офлайн   volen Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 May 2007 - 07:28 PM

Цитат

Oshte edno zapitvane imam konkretno fazanite-kak e po dobre 1 majki i 1 jensak ili 1 majki i 2 - 3 jenski? bgflag

един мъжки и от три до пет женски 1super cheers
User's Signature

#137 Потребителят е офлайн   dragors Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 May 2007 - 07:34 PM

Mersi volenski za infoto! Narapal si dosta i ti neshtata 1super ! Pich ti gledash li fazani?

#138 Потребителят е офлайн   volen Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 May 2007 - 07:44 PM

все още не съм си взел чакам новата пратка таз годишната и ще си взема навил съм се за диамантен,златен и кралски един от трита ще е че защо не и трита вида ама да видим какво ще стане dribble
User's Signature

#139 Потребителят е офлайн   nikigeen Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 May 2007 - 07:46 PM

Цитат

Niki ia mi kaji qicata pri kokoshkite imali znachenie na kolko dena sa za da se slagat za liupene v smisal savsem presnili da sa ili da sa prestoiali 10-15 dena! Poneje prochetoh che pri tokachkite imalo znachenie! A sashto da te pitam moje li togava da se gledat fenerlii s fazani?

Най-добре излизат когато са до една седмица ,но може да слагаш и яйца максимум до 14 дни ,престояли super bestА това за фенерлиите и фазаните важи с пълна сила както по-горния ми пост за гугутките
User's Signature

#140 Потребителят е офлайн   nikigeen Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 May 2007 - 07:59 PM

Цитат

ники да неставам нахален ама ще те питам трябва ли да правя нещо по специално като вземат да излизат пиленцата

Извинявайте момчета,но ми се люпят фазанчета и съм малко зает b) Няма ,Волка нищи специално - ще ги изчакаш като се излюпят да поизсъхнат и ще ги извадиш.Подготви си кашон с лампа 1super Като това най-отдясно може да ги вадиш b)

Прикачени файлове

User's Signature

• (120 Страници) +
  • « Първа
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни