Декоративни птици 2
Публикувано: 18 October 2007 - 10:09 PM
Здравейте момчета от отдавна не бях писал гледам че и вие сте почнали да зазимявате пернатите :) А метко продължава всеки ден да пита за брами :Р
Как Върви при вас похвалете се нещо :)
Как Върви при вас похвалете се нещо :)

И ние ядем бонбонки тик-так и пушиме кент!!!
.gif)
Цитат
Американски форум - Задаваш въпрос, после ти отговарят.
Арменски форум. - Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
Български форум - Задаваш въпрос, после в 50 поста ти разказват какъв си тъпак, че си попитал.
Български форум - Задаваш въпрос, после в 50 поста ти разказват какъв си тъпак, че си попитал.
.gif)
Публикувано: 20 October 2007 - 11:48 PM
Здравейте казвам се Александър и имам скално жако и синьочела амазона. Ето снимка на амазоната http://www.snimka.bg...=124708&photo=5
Публикувано: 21 October 2007 - 12:09 AM
Сашо бате най-накрая се престраши да покажеш папагала :)) аз те карах преди 3-4 месеца още като бяхме пред ривата помйиш ли?

И ние ядем бонбонки тик-так и пушиме кент!!!
.gif)
Цитат
Американски форум - Задаваш въпрос, после ти отговарят.
.gif)
Публикувано: 22 October 2007 - 07:19 AM
Цитат
Здравейте казвам се Александър и имам скално жако и синьочела амазона. Ето снимка на амазоната http://www.snimka.bg...=124708&photo=5
Здрасти.А защо все искаш да ги продаваш?

"Животните са голямото мълчаливо мнозинство,без право на глас,което може да оцелее едиствено с наша помощ" Джералд Даръл
Публикувано: 22 October 2007 - 04:59 PM
Първия ми папагал който вече имам от 3 години никога няма да продам защото много си го обичам.Втория беше в много окаяно състояние но това се видя чак след време(крилата му бяха осакатени и само падаше от дървото и това много го стресираше) абе беше грозна гледка и го продадох на хора след като им обясних за какво става на въпрос.3тия го зех само да го препродам, признавам си пари към 300 лв някаде но преди това го социализирах много повече от колкото беше.А този красавец като го купих мислех че е бебе а той се оказа на 5 години както и да е той само се бие с първия ми папагал а аз вече станах студент и не съм си у нас да ги вардя а като се сбият вдигат врява до небесата и съседите ми ми правят забележки.Продавам го
на цената която съм го зел преди 2 месеца някаде.Между другото в 1 зоомагазин имаше жълтокачулато какаду и ми казаха че са го заменили за амазона като моята дори мойта е по хубава , направо се изядох от яд :mazohist: ако съм знаел да съм го взел.Това отговаря ли на въпроса ти?
на цената която съм го зел преди 2 месеца някаде.Между другото в 1 зоомагазин имаше жълтокачулато какаду и ми казаха че са го заменили за амазона като моята дори мойта е по хубава , направо се изядох от яд :mazohist: ако съм знаел да съм го взел.Това отговаря ли на въпроса ти?
Публикувано: 25 October 2007 - 09:06 PM
абе момчета и момичета къде се изпокрихте всички никои за нищо не пише не схвалите кои с какво се е сдобил какво е махнал и така нататък то и азз скоро не съм писал ама няма с какво да се похваля осве че излових плъхоците,котките и белките на село.заложил съм един капан няма пропуск всяка вечер все нещо се хваща.и спряха да изчезват пилета вече. :blink:

всяко яйце-бомба,всяка кокошка летяща крепост срещу агресорите!(лозунг в птицеферма)