Декоративни птици 2
Публикувано: 11 February 2008 - 08:45 PM
snimki i podrobnosti sled 3 4asa sega izlizam
Публикувано: 11 February 2008 - 08:47 PM
Цитат
:palec:Набас че на мен са ми излизали пилета на 20 ден и не едно и две а всичките! Има ли такава възможност?Според мен е заради по-високатата температура.Кажете вашето мнение.
Случва се при дребните породи

"Животните са голямото мълчаливо мнозинство,без право на глас,което може да оцелее едиствено с наша помощ" Джералд Даръл
Публикувано: 11 February 2008 - 10:16 PM
Ами в момента сам в Македония,като се прибера ще кача снимки.Купих си Бял колхидски чифт фазани,2 чифта Сребърни фазани(1 оцветен чифт и и от миналата година)един чифт златни оцветени,женска жълта за фазана ми,неплоски фазани 3-та година,които са люпили 2 години и са вадели от синята мутация(тях ги взех от ЛЕСКОВЕЦ от познат,имаше и малки,имаше 3 чифта трагопани излюпени)и 1 чифт диамантени фазани + 2 чифта мандаринки 1 чифт египетски гъски,чисто бял петел шабо(за кокошката)и петел Орпинктон (че имам 2 кокошки).
Брaми имаше но бяха изложбени и цените също бяха също изложбени,после ще кача снимка на петела.За 3 броя искаха 180 евро,полудели а не бяха с особено големи гащи,иначе бяха едри.
Изложбата беше изключително слаба на фазани и пауни,само беше радост за гълъбарите.
Брaми имаше но бяха изложбени и цените също бяха също изложбени,после ще кача снимка на петела.За 3 броя искаха 180 евро,полудели а не бяха с особено големи гащи,иначе бяха едри.
Изложбата беше изключително слаба на фазани и пауни,само беше радост за гълъбарите.
Публикувано: 12 February 2008 - 12:14 AM
Снимките са от ДЖИ-ес-ем-ма ми тaкаче някои са поразмацани.