Декоративни птици 2
Публикувано: 13 February 2008 - 08:39 AM
Сега отивам на Благоевград в зоопарка да си видя стоката.Никола аз не съм Cигурен за рейса,един човек ми звъня и ми каза,че са ги накарали да пускат стоката,а сам сигурен за този с черния печат дето мина през 3 граници и не го пуснаха,понеже се видахме на 3тата граница,седеше в ****** и чакаше ношната смена че в миналата ношна не са го пуснали.
Също този същия ми каза че е имало вече 4 коли на калотина,и всичките са ги ескортирали да им бият печат и са ги върнали,ветеринарите са чакали при митничарите,всичките ни митници са имали наредба 3 дни преди изложбата да не пускат стока.
Също този същия ми каза че е имало вече 4 коли на калотина,и всичките са ги ескортирали да им бият печат и са ги върнали,ветеринарите са чакали при митничарите,всичките ни митници са имали наредба 3 дни преди изложбата да не пускат стока.
Публикувано: 13 February 2008 - 03:02 PM
:blink: тея са моите в Благоевград от зоопарка
Публикувано: 13 February 2008 - 04:28 PM
До тук с моите,oт тук натам са пернатите на самия зоопарк
Публикувано: 13 February 2008 - 06:59 PM
Беше на 1 сантиметър от обектива,покрай хората са ми станали много кротки,изглежда ги хранят ръчно(като папагали ;D ;D ;D )децата и са свикнали,и сребърния и седловия ми се ежиха и ходеха до мен до оградата,храна имат много,но май са мераклии на зайо-байо.
Между другото днес им отнесох диамантените фазани и чифт мандаринки,но забравих да ги снимам.Клетката е чудна дето ги пуснаха,има издълбан дънер-харлупа,дебели дървета за кацане + голям басейн.
Между другото днес им отнесох диамантените фазани и чифт мандаринки,но забравих да ги снимам.Клетката е чудна дето ги пуснаха,има издълбан дънер-харлупа,дебели дървета за кацане + голям басейн.
Публикувано: 13 February 2008 - 08:29 PM
Токачките са напаст,но ако искаш мога,а и да ти кажа и понятие си нямам кое е мъжко и кое - не. :huh:
Днес им откарах и мандаринки,но не ги снимах.Сега се чудя дали да откарам и египетските гъски. :rolleyes:
Днес им откарах и мандаринки,но не ги снимах.Сега се чудя дали да откарам и египетските гъски. :rolleyes: