Декоративни птици 2
Публикувано: 19 February 2008 - 09:59 PM
Абе тука има нещо гнило сега гледам в пощата ми писмо за некаква обява дето не съм пускал : http://vip.obiavibg....tail.php?id=591 и гледам има снимки от форума на джинките на Ники...
Много интересно,има моя номер и моята поща,но не съм писал такава обява.Ако съм пускал 100% щях да напиша и сайта си...
А снимките такива птици дето въобще нямам,а пък и последните обяви дето пусках са преди месец
Мноо яко аз даже снимките на тези джинки ги нямам никъде на компютъра.
Публикувано: 19 February 2008 - 10:17 PM
"Уважаеми Дами/Господа, поздрави от ObiaviBg.com - Българските безплатни обяви.
Обявата е получена, и ще бъде прегледана от Администратор.
Обявите са спонсорирани от Международна Брачна Агенция - Together Marriage Agency.
Webmaster obiavibg.com "
Публикувано: 19 February 2008 - 10:21 PM
;D ;D ;D
Обаче това най-ме кефи:
Обявите са спонсорирани от Международна Брачна Агенция - Together Marriage Agency.
;D ;D ;D ;D

"Животните са голямото мълчаливо мнозинство,без право на глас,което може да оцелее едиствено с наша помощ" Джералд Даръл
Публикувано: 19 February 2008 - 10:27 PM
;D ;D ;D
Значи колкото и да сам се ровил това е най-добрия и развит форум за пернати в бг.Готино
Публикувано: 20 February 2008 - 10:05 AM
Цитат
Волка, наслагай им ударни дози препарат с калций и във водата и в храната, нахвърляй парчета от стара варова мазилка и ако имаш и малко кварцов пясък сложи в едно сандъче. Ако кокошките ти ядат яйцата заради черупките ще се оправят, но ако с кеф изяждат и белтъка и жълтъка това е вече лошо. Помага им много пресна зеленина от млада коприва ,покълнало жито и царевица ,както и торни червей заради белтъчините и другите съставки. Рискувай и остави 5-6 яйца на едно място и ако започнат да се настройват за мътене е добре ,ако ги потрошат, просто им режи главите и търси други.
Публикувано: 20 February 2008 - 02:51 PM
Може и да ти излезе късмета с някои по-готини фазани,последната изложба там имаше 1 двойка проскубани млади елйотови фазани на 350 лв и май видях някъде 2 мъжки млади ушати фазани на 300 лв.
А и аз бях изкарал чифт седлови на 150 лв(млади).
Публикувано: 20 February 2008 - 04:40 PM
Публикувано: 20 February 2008 - 05:48 PM
Публикувано: 20 February 2008 - 06:05 PM
Публикувано: 20 February 2008 - 07:11 PM

всяко яйце-бомба,всяка кокошка летяща крепост срещу агресорите!(лозунг в птицеферма)
Публикувано: 20 February 2008 - 08:52 PM
Та по въпроса с външните паразити? Днес правих профилактични прегледи и някои от новите птици имат външни паразити,сигурно и моите са прихванали,та утре как да ги третирам.Мисля,че това с RAIDMAX (изтребва ги до крак) е добра идея.
Публикувано: 20 February 2008 - 09:29 PM
Искам да уточня,че имах предвид Coturnix chinensis,качвам и снимки,а не разпространените в БГ японски,които предполагам че ти имаш Aragoen,и междудругото не са хибрид,защото хибрида е получаване на потомство от два различни вида,а по скоро са кръстоска...
здравеите.тези пътпъдъци имали ги в БГ много са хубави,такъв цвят лиса точно.аз имах от японските.но спряха да снасят.
Публикувано: 21 February 2008 - 01:49 PM
Цитат
Та по въпроса с външните паразити? Днес правих профилактични прегледи и някои от новите птици имат външни паразити,сигурно и моите са прихванали,та утре как да ги третирам.Мисля,че това с RAIDMAX (изтребва ги до крак) е добра идея.
Аз моите гълъби ги обезпаразитявам с IVOTAN. Определено съм много доволен. Бия го подкожно и ... трепи външни и вътрешни паразити. Дозата е 1 кубик на 33 кг живо тегло, а аз поставям 1/10 от кубика и не съм имал проблеми. Друг начин на прилагане е капването върху кожа. Опитай с него и ... после ще кажеш от кого е бирата ;)