Dog.bg Форуми : Зверски боеве в www.vbox7.com

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (4 Страници) +
  • « Първа
  • 2
  • 3
  • 4
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Зверски боеве в www.vbox7.com Оцени темата: -----

#61 Потребителят е офлайн   onufri Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 11 June 2007 - 04:01 PM

Цитат

Пит няма но и с пит сме се сблъсквали. Идеята ми беше, че всяка порода можеда развие агресия , не само питбула. Разбира си , че беше виновен дядото - секунда закъснение и щях да имам още една дупка в крака... Кучето нямам идея защо беше агресивно и не го виня , но при положение, че очевидно не се разбира с други кучета не може да го пуска да се запознава с когото и да е.

За Зоо полицията говорех. Тя се издържа на запад от дарения.

Ами значи с теб говорим за едно и също и няма за какво да ме обявявяш за не-човек b) Точно това се опитвам да обясня на тези,които искат да се забранят питбулите - виновни са хората,а не кучетата.И ако всеки си води кучето на сиджимка,тези разговори ще са излишни.
Повярвай ми,че за съвестния стопанин на питбул е също толкова неприятно наоколо да тичат пуснати овчарки,хъски итн,колкото и за теб,когато видиш местния келеш да си разхожда питбула.

#62 Потребителят е офлайн   maccarta Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 June 2007 - 04:23 PM

onufri - Не те обвинявам в нищо. Говорех за тия които си пускат кучетата да се бият. oleeee d) Имам един съученик (15 г.) Който като дочу че обичам кучета пабърза да ми се похвали как "готино" пита му се биел. bl) Останах като гръмната. Спорихме но ми се развика задето съм му налагала мнението си bash Не ми повярва , че е забранено със закон...
User's Signature

You live, you laugh, you love, you learn. You scream, you cry, you crash, you burn.

#63 Потребителят е офлайн   **БИЖУ** Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 June 2007 - 04:24 PM

Цитат

Коко жалко... cry2 на косъм съм да се разрева от яд... bash bash Винаги съм се чудила как е възможо да има такива хора(Ако изобщто са хора)... А когато се опита да се говори с тях - "Не ми налагай мнението си" Почакай човеко - не ти налагам мнение а се опитвам да ти покажа другата гледна точка, която според ме е правилната и ако ти се опиташ да я видиш може и де се съгласиш с мен... нищо. На запад хуманнте оргаизации се издържат от дарения. Дали има достатъчо хора в БГ които биха помогнали фиансово за каузата ако се организира?

Аз вече се страхувам да си водя кучето на разходка... Последия път ни налетя една болонка(по думите на човека - иначе си беше гоямо рошаво куче) Отивам до магазина. Беки(кокер) я връзвам отпред и на излизане виждам как рошавото куче бясно ръмжи срещу Беки "болонката" беше а повод но на тръгване дядото пусна кучето "да се запознаят". Преди да кажа каквото и да е имах ръмжащо тичащо към кокера ми куче... Успях с ритник да го отблъсна преди да нахапе Беки... После , естествено, се карах с дядото 2 часа. oleeee bl) След многобройни срещи с агресивни кучета и Беки вече се страхува... Вече като види друго куче се шашка и лае и ръмжи, криейки се зад мен... s)

извини ме oleeee
User's Signature

Качена снимка

#64 Потребителят е офлайн   **БИЖУ** Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 June 2007 - 04:27 PM

Цитат

onufri - Не те обвинявам в нищо. Говорех за тия които си пускат кучетата да се бият. oleeee d) Имам един съученик (15 г.) Който като дочу че обичам кучета пабърза да ми се похвали как "готино" пита му се биел. bl) Останах като гръмната. Спорихме но ми се развика задето съм му налагала мнението си bash Не ми повярва , че е забранено със закон...

да и аз визирах определени хора в това отношение но скъпия онуфри просто не разбира от дума че не целия свят се върти около него
User's Signature

Качена снимка

#65 Потребителят е офлайн   misheto7 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 11 June 2007 - 07:41 PM

"Скъпия onufri " си разбира много добре от дума мене ако питаш.Трябва само да има кой да чете по внимателно какво е написал той.Да не говорим ,че той си е на едно и също мнение от самото начало ,а някой по няколко пъти си извъртяха думите wink Хайде стига вече с лични нападки.Ако някой има да каже нещо по темата да го направи 1super

#66 Потребителят е офлайн   agalina Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Група: Без дом

Публикувано: 12 June 2007 - 07:29 AM

Цитат

Цитат

по добре да ги забранят с което няма да се реши проблема но поне няма да водят при другите кучета както все още не съм засичала наркоман които да застане и ..... пред толкова хора

Виж сега - никой не казва да не пишеш различно мнение- напротив - форумите са за това - за да се опитаме чрез разговори да стигнем до нещо - разбира се оттук няма да променим нищо - но дори и един човек ,незнаещ или колебаещ се, да се научи на нещо е добре.Защото не иде реч кой по-умен ,а кое е наистина ефективно!
И няма да устоя на изкушението да те попитам- кое от например моите кучета искаш да бъде забранено?Защото отлично знаеш ,че не ги водя по кучешките полянки и че са отлично контролирани и възпитани..
И сега - за 100-ен път искам да напиша - и то е от опит и в името на разума- никаква породна дискриминация няма да спре безумните стопани на кучета да вършат безобразия с тях.Ще пострадат само добронамерени хора и животните им.А мършите ще станат по- сплотени и тайни и ще печелят повече .Единственият ЕФЕКТИВЕН начин е в 2 посоки - образоване на себе си и на обществото ,че е необходимо да :
Имаме адекватен Закон ,със строга наказателна отговорност на собствениците на кучета, проявили нееднократно непредизвикана агресия към хора или други кучета.Кучета тип бул да не попадат в ръцете на криминални, психически болни ,зависими или непълнолетни лица.Котролните органи МВР и НВМС да си вършат работата по кантрола и изпълнението на законите, вкл.забранените отдавна в Бг организирани боеве.И накрая моята мечта - домашните кучета - да преминават тест за послушание - прословутият CGC в Америка - и неиздържалите го кучета - задължително повод и намордник на обществени места - от вратата на дома и обратно до нея.

Нескромно е да цитирам себе си, но го пускам пак, Елена ,понеже очевидно не си го прочела внимателно.И ще те помоля да спреш да спамиш темата и да се увличаш в лични заяждания с колегите.Благодаря ти предварително и сори за ОФФ-а на другите.
User's Signature

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !

#67 Потребителят е офлайн   onufri Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 June 2007 - 07:32 AM

Цитат

Цитат

onufri - Не те обвинявам в нищо. Говорех за тия които си пускат кучетата да се бият.  oleeee  d)  Имам един съученик (15 г.) Който като дочу че обичам кучета пабърза да ми се похвали как "готино" пита му се биел.  bl)  Останах като гръмната. Спорихме но ми се развика задето съм му налагала мнението си  bash  Не ми повярва , че е забранено със закон...

да и аз визирах определени хора в това отношение но скъпия онуфри просто не разбира от дума че не целия свят се върти около него

Айде стига се пъна....каквото съм имал да кажа дотук по темата,съм го казал.Мисля,че хората разбраха кой какъв е и за какво се бори.

#68 Потребителят е офлайн   **БИЖУ** Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 June 2007 - 12:19 PM

Цитат

Цитат

Цитат

onufri - Не те обвинявам в нищо. Говорех за тия които си пускат кучетата да се бият.  oleeee  d)   Имам един съученик (15 г.) Който като дочу че обичам кучета пабърза да ми се похвали как "готино" пита му се биел.  bl)   Останах като гръмната. Спорихме но ми се развика задето съм му налагала мнението си  bash  Не ми повярва , че е забранено със закон...

Айде стига се пъна....каквото съм имал да кажа дотук по темата,съм го казал.Мисля,че хората разбраха кой какъв е и за какво се бори.

да и аз съм на същото мнение!!!просто единственото което искам да кажа е никога и никого не съм ''призовавала'' да се забрани тази порода както ти се изрази r)
User's Signature

Качена снимка

#69 Потребителят е офлайн   Мърфи Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 13 June 2007 - 12:44 PM

Ами има различни пит булове. На кучешкото училище идват два пит-а. Първият е доста агресивен (подарен май) и стопаните правят всичко възможно да имат контрол над него. Винаги е с каишка и намордник. Ходят непрекъснато на уроци и се съветват с треньори super best . Другият е голям сладур и много любвеобвилен (и с него са тръгнали рано-рано на 4 месеца на училище). Моят Мърфи (бигълчо) редовно си играе с него - даже и по грубичко си играят (тинейджъри), но никога не се захапват силно, по-скоро си дъвчат ушите и краката и се търкалят.

Третия пит, с който Мърфи си играе идва на поляната (женска, много послушна, страшен бонбон и много игрива). Тя е давана 1 месец на училище сама. И си играе с всичките кучовци на поляната, към никое не проявява агресия.

Четвърти пит също идва на поляната. Той е на повод. Много е красив и добричък. Другите кучета идват да си играят с него, както е вързан. Момчето не смее да го пусне от повода (имал е много неприятен момент с разярени родители на деца, въпреки че кучето нищо не е правило - само защото не е било с повод).

Има стопани, които са отговорни, много внимават, а и техните питове не се отличават от другите кучета, даже напротив доста са кротки и неагресивни.

Но тези кучета, които се използват за бой, идиотска работа, ми да се бият стопаните им, така ще се докажат по-добре a) . Наскоро срещаме трима младежи с пит, който дърпа зловещо, а младежите изглеждаха така, като тези на клиповете. И кучето ни гледа страшно! Аз казвам " О, бонбонка, много сладко кученце си!" и тези побледняха направо, все едно ги обиждам.

#70 Потребителят е офлайн   mil_ Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията
  • Група: Без дом

Публикувано: 19 June 2007 - 03:33 PM

Цитат

Добре...това стана дискусийка!Та ето ви един клип за размисъл... a)  a)  a)
ХХХХХХХХХ Какво ще кажете? a)

Стига вече, а?!
Ще се надпреварваме да вадим клипове с боеве и да им правим реклама тук, тъй ли?!

#71 Потребителят е офлайн   ARS Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 June 2007 - 02:11 PM

Харесвам кучетата тип "БУЛ", не са виновни кучетата и не виждам защо трябва да се налага забрана за тях?! bl) Според мен трябва да се наложи забрана за собствениците!!! Наистина всеки, който иска да притежава такова куче трябва да преминава през някакви тестове, за да се прецени дали е годен да има "бул", какъвто и да е. Не са виновни кучетата, а стопаните. В моя вход има един питбул, който е на седем месеца, наистина не ми е приятно като се засечем, защото лае на поразия, но мисля, че е от страх или просто се лигави като излиза, никога не е нападал кучето ми, да чукна на дърво, даже моят, който е пудел, надраснал размерите си, веднъж го ухапа за ухото, защото онзи му скачаше да си играе, а понеже моят вече не е първа младост и не си пада толкова по игрите. Моето куче е винаги на каишка, пит-а никога не е на повод. Има и немска овчарка, която налита само на малки кучета, вече е убила четири кученца, няма да говоря за котетата всяка пролет, които не успяват да стигнат до мазетата и да скочат вътре. (love) Тази овчарка два пъти разкъсва кучето ми, буквално, първият път му разпори гърба, втория го сдави за главата. (love) Стопанката й си седи в градинката и си пуши цигарата, а когато й кажеш да си извика кучето, което лети към твоето, те поглежда лениво и казва: "Аз да не съм му пъдарка, то не хапе!" (love) И от това нехапане, четири кучета от дребните породи ги няма.
Така че въпросът не опира до породата. Аз бих бил доволен и на това да се спазва законът за водене на каишка и по-опасните кучета с намордник и наистина да има хора, които да следят за това, а не такива като горепосочената да си развяват байрака. NNN
Виновни са само стопаните на кучетата, които едно на ръка, че не мислят за собствените си любимци, и второ - не мислят за кучетата на останалите, оставете кучетата, не мислят за хората или за малките деца, което е най-лошото.

#72 Потребителят е офлайн   husky_samoyed Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 08 November 2007 - 06:52 PM

в този сайт има всякакви клипове и модераторите не правят нищо

#73 Потребителят е офлайн   vasito Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 25 December 2007 - 07:56 PM

браво 4е са ги премахнали

#74 Потребителят е офлайн   **БИЖУ** Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 December 2007 - 12:01 AM

Може да са свалени въпросните клипове,но се качват нови и новии ...всеки ден  :'( :rolleyes: ...ужасяваща гледка,днес попаднах на поредния клип,сниман от някакви келеши ..умишленно няма да го пускам.
Това чудо ...просто според мен никога няма да спре  :-
User's Signature

Качена снимка

#75 Потребителят е офлайн   alisa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:Фотография, ротвайлери, котки, музика, конна езда и мн. други. :)

Публикувано: 26 December 2007 - 12:26 PM

:'( :'( Гадно наистина нови и нови ка4ват и никога няма да спрьт да ка4ват  :'( :'(

#76 Потребителят е офлайн   vasito Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 26 December 2007 - 04:31 PM

да и не ги спират  :'( :'( :'( :'( :'( :'(       

#77 Потребителят е офлайн   shrekky Икона

• Snowflake*
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 29 June 2008 - 02:31 PM

Това е гадно...освен за клиповета,а и за начина по които болните мозаци си научават така кучетата,покраи моя блок има доста питове,ама от сладки по-сладки и милички,кучето ми се ги лае,а те не му обръщат внимание,милиса!
User's Signature

"Грижа за тях - Аз помагам, а Ти?"
"Няма злобни кучета, има глупави хора"

#78 Потребителят е офлайн   kadosh Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 23 July 2008 - 12:19 PM

в последно време това явно се оказва масова практика.
Такива "хора" дори си плащат, за да организират и гледат подобни извращения, което някак...незнам доколко може да се определи като нормално.
Знам със сигурност, че има наддавания и залагания кое куче ще победи,...абе гротеска гледка

Нали уж скоро трябваше да влезе в сила законът за хуманно отношение към животните, какво стана, нищо и половина от управляващите, това им е последна грижа.

#79 Потребителят е офлайн   marin4eto11 Икона

• Crazy Bitch*
  • PipPipPip

Публикувано: 01 August 2008 - 01:38 PM

Сега гледам във вибокса един кучещки бой и чувам зад камерата дете,което се моли на родителите си (сигурно) да спрат кучетата да се бият и направо ревеше  :'( :o .Та мисълта ми е нестига,че пускат кучета да се бият ами и то пред деца,какви са тея хора незнам  :huh: :gnqv:

#80 Потребителят е офлайн   debsi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 August 2008 - 02:59 PM

;)
User's Signature

Качена снимка

• (4 Страници) +
  • « Първа
  • 2
  • 3