Цитат
С каква храна е необходимо да се храни котето ви?
Публикувано: 29 October 2007 - 02:26 PM
Публикувано: 29 October 2007 - 08:28 PM
Бини, хубаво е, че Хилс се отразява добре на кучето ти, а Роял на котката. Моята котка също яде Роял канин, но кучето ми има непоносимост към повечето скъпи марки храни. Пробвала съм и Роял канин и още две. Както на много места съм си казвала мнението, не е задължително домашния любимец да яде най-скъпата храна, а тази, която ЛИЧНО на него му се отразява най-добре. Затова, както са ви казали, се храни емсец, или повече, с една храна, вижда се резултата и ако той не е задоволителен се сменя с друга, и така докато не се постигне максималния резултат при куче или коте. Моя резултат за моите животни е такъв, за на другите потребители животните резултати може да са съвсем различни. Те са персонални за самото животно и се откриват от стопаните при добро желание от тяхна страна. Просто не обичам да се ширят митове, че най-скъпото е ЕДИНВЕНОТО качествено. Да, качествено е, но не е единственото. И всеки сам трябва да открие кое е най-доброто за него си. А то е комбинация от жизнени показатели + финансова възможност.

Nothing but the best is good enough!
Публикувано: 29 October 2007 - 09:51 PM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 29 October 2007 - 10:42 PM
Цитат
Новата храна се казва Profilum и цените общо взето са тези - най-скъпа е храната за малки котенца 10,40лв. / 9,50лв. за възрастни котки. Тези цени са препоръчаните от тях при продажба и са за един килограм /от чувал 15 кг./. Имат и по-малки разфасовки.
Публикувано: 29 October 2007 - 11:19 PM
Моята приятелка се зарежда от там, откъде се зареждат всички зоомагазини в София. Каква загуба, че още не са я информирали за новата храна! Като добие някой представа за качеството й, не за цената, тогава да докладва тук.

Публикувано: 29 October 2007 - 11:19 PM
Публикувано: 30 October 2007 - 09:05 AM
Публикувано: 30 October 2007 - 12:31 PM
Цитат
Всъщност всички зареждат най-напред от вносители и дистрибуротите на съответната храна. И те обикновенно са само една фирма на марка храна. /оу, забравих ! /
Като стане по-лесно намираема въпросната нова храна ще й видим съдържанието и тогава ще решим искаме ли да я опитаме или не. А до тогава ако някой й има съдържанието или има вече някакви наблюдения върху нея, моля, да споделя.

Публикувано: 01 November 2007 - 11:52 PM

Публикувано: 03 November 2007 - 10:43 PM
Ще има ли проблем ако изяде този плик от 500гр. и после пак се върнем на старата му храна. До сега от както е в къщи друга храна не е приемало . Иначе в първите си 2 месеца е било на обща храна ...каквото си намери само .
Редно ли е да му се дава друга храна ...например готови консерви с месо за котки .
След като навърши 4 месеца има ли значение какъв да е Ройал Канина му....
Ще сме Ви благодарни за съветите в нашия прощапулник в гледането на Котенце.
Публикувано: 03 November 2007 - 11:23 PM

Публикувано: 04 November 2007 - 10:46 AM
Цитат
Видях я аз. Сложи ли са я в една голяма сива кутия, с малки кутийки. Все едно желирани бонбони. ;D Абе хитро са го направили. Даже и сертификат има закачен. Тя не е само котешка има и кучешка, мога да взема малко да видя дали ще го яде моят котак. Цените са горе-долу като на Хил`с (за котки).
Публикувано: 18 December 2007 - 02:49 PM
Публикувано: 18 December 2007 - 03:34 PM

Публикувано: 31 January 2008 - 01:39 PM
Благодаря, samotnata!
Публикувано: 03 February 2008 - 10:59 AM
http://www.profilum....s.aspx?langId=1