Dog.bg Форуми : Ротвайлер(стара тема)

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (141 Страници) +
  • « Първа
  • 74
  • 75
  • 76
  • 77
  • 78
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Ротвайлер(стара тема)

#1501 Потребителят е офлайн   Darkyx Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 10 July 2007 - 12:12 PM

drink

Прикачени файлове

#1502 Потребителят е офлайн   Darkyx Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 July 2007 - 12:16 PM

worthy

Прикачени файлове

#1503 Потребителят е офлайн   Darkyx Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 July 2007 - 12:19 PM

cheers

Прикачени файлове

#1504 Потребителят е офлайн   Darkyx Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 July 2007 - 12:24 PM

bgflag

Прикачени файлове

#1505 Потребителят е офлайн   Darkyx Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 July 2007 - 12:26 PM

n)

Прикачени файлове

#1506 Потребителят е офлайн   Darkyx Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 July 2007 - 12:28 PM

oo

Прикачени файлове

#1507 Потребителят е офлайн   Darkyx Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 July 2007 - 12:29 PM

bravoS

Прикачени файлове

#1508 Потребителят е офлайн   galla Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 July 2007 - 09:46 AM

сладуранка си е b) да ви питам предполагам 4е пове4ето си гледат ку4етат в ка6ти на двора и предполагам 4е имат асми .та и ние имаме асма и я праскахме скоро с отрова оба4е от нея падат листа и рамко постояно ги ръфа и се притеснявам дали неможе да се натрови не6то .ама до сега доста е излапал и ни6то му няма смисал няма промяна в настроемнието му апетита и т.н.ама да не си помислите 4е не6то 4е не ме е грижа за моя ку4 имено за това ви питам ако някои може да ми каже ако има подобни проблеми bl)
User's Signature

Качена снимка

#1509 Потребителят е офлайн   tok4ev Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 July 2007 - 10:02 AM

Да ти кажа нещо - ГРОЗДЕТО Е СИЛНО ТОКСИЧНО ЗА ВАШИТЕ ЛЮБИМЦИ - КУЧЕТА!!! УПОТРЕБАТА МУ МОЖЕ ДА ДОВЕДЕ ДО НЕОБРАТИМИ ПОСЛЕДСТВИЯ....
За листата не знам, те едва ли са токсични, но аз моите и от тях ги пазя. А за пръсканите с отрова листа, най-малкото може да се подриска... А ако започне и повръщане тогава нещата стават страшни. Стигне ли се и до олюляване и губене на равновесие значи сте на ръба... Това са основните признаци на отравянето.
Един съвет - опитвай се да обираш листата, които падат и подрязвай тези до които може да достигне сам! А когато озрее гроздето и започне да му привлича вниманието, го оберете на мига. И едно зрънце да не остане. Аз лично съм си патил и почти да изпусна моя любим куч миналата есен.
Поздрави!

П.С. Друго силно токсично растение за което знам е Лука. А от храните - шоколад. 100 гр. /т.е. един шоколад/ почти сигурно ще убие 10-15кг. куче!

#1510 Потребителят е офлайн   Darkyx Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 July 2007 - 12:45 PM

az na moito mu davam vafla-mafla nakraq malko...ama tq e 45-50 kila...malko 6okolad nqmada e vredno
Кирилица, моля.
мод

#1511 Потребителят е офлайн   galla Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 July 2007 - 06:47 PM

аз сам 4увала 4е от 6околада пошурявали като малките деца нали като им даде6 6околад и по4ват да отка4ат l)
User's Signature

Качена снимка

#1512 Потребителят е офлайн   rottweiler92 Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 11 July 2007 - 10:28 PM

Здравейте на всички от скоро имам една малка сладурана(ротвайлер) и прочетох вав един сайт че още от малки(2 месеца) и почнат да се опитват да хапят и да лаят требва да се вземат мерки.Все още немам опит ако некои може да ми каже какво да правя когато се опитва да ми хапе краката,рацете(обикновенно) r) r) Мерси прдварително!!! bgflag

Качена снимка

#1513 Потребителят е офлайн   Yanko_pld Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 July 2007 - 10:46 PM

worthy моля виииии помогнете ми,имам си ротвайлерче повече от една седмица на 45 дни е и още не съм го научил да ходи до тоалетната в банята,немога да разбера от малката му възраст ли не разбира още или просто не съм подбрал подходящ метод,моля кажете вие как си ги научихте,разкажете ми за ефективни методи ouu ouu

#1514 Потребителят е офлайн   dmm Икона

• Rott Group
  • Икона
  • Група: Без дом

Публикувано: 11 July 2007 - 11:45 PM

rottweiler92, когато те хапе, където и да било, хвани я за мъртвата кожа на вратлето, разтръскай я и и кажи ясно НЕ. Изчакай реакцията и и ако пак го направи, повтори. Не се отказвай. Трябва да си настоятелен/а.
Сега е малка и е нормално на игра да хапе, но трябва да я отучиш. Успех 1super 1super 1super

Yanko_pld, някъде бях чела, че по зоомагазините има специални капки за този проблем с накапване на мястото, където искаш кутрето да ходи. Попитай там. Аз съм ползвала по примитивен начин: като се изпишка, обирам с парцал и оставям парцала, където искам да ползва за тоалетна. В мамент, в който видя, че се върти и търси място хващам и слагам кученцето при парцала. И то става, като разбира се веднага хвалиш мъничето с БРАВО или лакомство. Ако направи беля съм се карала. Но и затова си трябва упоритост и търпение.Имала съм толям успех. Желая и ти да го постигнеш

Стискам палци и на двама ви super best super best super best
User's Signature

Не са ме е хапали кучета, ... само хора! - М. Монро

#1515 Потребителят е офлайн   Darkyx Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 July 2007 - 12:05 AM

аз имам 2 въпроса...първия е дали ще е хунаво да забременее на 5 години, но ще е за първи път..има ли рискове ? и втори ако забременее сигорно ще я преместя на къща (докато станат за продаване да не стане лаина в къщи...) и сигорно ще я стресирам..ама незнам друг изход...ако знаете вие в апартамент как може да стане...ще е ползено..няма да стресирам животното..

#1516 Потребителят е офлайн   rottweiler92 Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 12 July 2007 - 08:55 AM

Здравей даркух.Аз имам едно предложение по втория ти вапрос.След като се окучи можеш малките да ги гледаш на терасата ако имате такава вав апартамента.Но миреше страшно много.Ти си решаваш

Прикачени файлове

#1517 Потребителят е офлайн   tok4ev Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 July 2007 - 11:06 AM

Цитат

Здравейте на всички от скоро имам една малка сладурана(ротвайлер) и прочетох вав един сайт че още от малки(2 месеца) и почнат да се опитват да хапят и да лаят требва да се вземат мерки.Все още немам опит ако некои може да ми каже какво да правя когато се опитва да ми хапе краката,рацете(обикновенно) r)  r) Мерси прдварително!!! bgflag

Купи няколко гумени играчки от някой зоомагазин, защото са по-здрави и вместо ръцете давай да хапе тях. Кучето скоро ще започне да сменя зъби и ще има още по-голяма нужда да хапе и гризе. Когато се научи да си играе с играчките, най-вероятно ще спре да си играе с каквото и да било друго от интериора вкъщи. При мен поне така се получават нещата. Големият ми пес мога да го оставям още от 7-8 месечна възраст сам в стаята ми, колкото време да се наложи, без да се притеснявам, че ще наръфа всичко, което види. Но освен с играчките не съм позволявал да играе с друго... е той е доберман, но те нещата са едни и същи и за добермана и за ротвайлера, че и за други...
Поздрави!

#1518 Потребителят е офлайн   Yanko_pld Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 July 2007 - 03:34 PM

искам да попитам да му позволявам ли на мойто ротвайлерче да ми хапе ръцете и краката или не е хубаво и на колко месеца трябва да стане горе долу за да мога да го искарвам вън ?!? d)

#1519 Потребителят е офлайн   rottweiler92 Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 12 July 2007 - 03:37 PM

И аз имам вапрос като янко и аз ще гледа мойто куче на двора и искам да знам дали е по хубаво в двора или в кащи и кога евентуално да го изкарвам.

#1520 Потребителят е офлайн   galla Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 July 2007 - 03:38 PM

доколкото знам и имам опит вземи му гумени игра4ки или някакво дравце да грезе внесто рацете и краката а за излизането знам 4е не е хубаво да се изкарва преди парвите 3 ваксини т.е.трябва маи да има поне 3 месеца за да го искарва6 на ван но не сам специалист може някои друг да бте посаветва не6то по добро и правилно
User's Signature

Качена снимка

• (141 Страници) +
  • « Първа
  • 74
  • 75
  • 76
  • 77
  • 78
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена