Dog.bg Форуми : Ротвайлер(стара тема)

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (141 Страници) +
  • « Първа
  • 100
  • 101
  • 102
  • 103
  • 104
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Ротвайлер(стара тема)

#2021 Потребителят е офлайн   dmm Икона

• Rott Group
  • Икона
  • Група: Без дом

Публикувано: 19 August 2007 - 11:06 PM

Цитат

Малееее кога и моя мишок ще стане на 70 дни

А на колко сте сега? Има ли 45-50 дена?
User's Signature

Не са ме е хапали кучета, ... само хора! - М. Монро

#2022 Потребителят е офлайн   Darkyx Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 20 August 2007 - 12:27 AM

Цитат

Цитат

Накарнена е моята душа...плача аз в ношта, как могат да изтрият ротваилера и красивата жена... (love)  n)

А, това ми хареса b)
........но все пак Darkyx, това фото наистина беше двузначно така, че донякъде имат право да го изтрият.

poetat ti blagodari worthy super best

#2023 Потребителят е офлайн   Kolangi Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 20 August 2007 - 06:59 AM

ако питаш мен-на 35 дена но според мен вървим добре r)

#2024 Потребителят е офлайн   hera-reia Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 August 2007 - 08:54 AM

котето днес точно навършва 2 месеца поне така са ми казали
jikata01 ами лигавиго и още как ама и то стои ,че и вече се закача да играе с кучето абе големи са скици ама все не мога да ги хвана да ги снимам b)

#2025 Потребителят е офлайн   dmm Икона

• Rott Group
  • Икона

Публикувано: 20 August 2007 - 11:50 AM

Цитат

ако питаш мен-на 35 дена но според мен вървим добре r)

Kolangi,
И на мен ми се стори, че е доста малко и не е трябвало толкова рано да го взимате?!?
Е, все пак вече е при вас r) Виждам, че го изкарвате навън, но не го оставяйте да ходи навън по земята дори и за миг, защото е пълно с какви ли не бацили и гадости. Особено сега, когато няма възможност да суче от майка си, а чрез кърмата малко или много получава имунитет.
И на мен ми се струва, че много добре върви. Оставяйте го да го попече малко слънцето, защото това е "естествен Витамит Д", който много помага за растежа и костите. Но пак повтарям - на ръце и никакво пускане по земята докато не му бъде бита последната ваксина и не мине периода след нея за разходки.

Радвайте му се и го гушкайте сега докато е малко, защото като порасне ще ви се иска да го носите на ръце, ама няма как. Времето бързо лети...... b)
User's Signature

#2026 Потребителят е офлайн   irena_ig Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 August 2007 - 02:32 PM

Цитат

Радвайте му се и го гушкайте сега докато е малко, защото като порасне ще ви се иска да го носите на ръце, ама няма как. Времето бързо лети...... b)

това с гушкането ми е много познато.догът ми още иска да го взимам на ръце-но как да му обясня,че това вече е невъзможно r) b)

#2027 Потребителят е офлайн   dmm Икона

• Rott Group
  • Икона

Публикувано: 20 August 2007 - 02:54 PM

Иренче,
И мойта глезана ( често я наричам така, защо ама наистина е голяма глезана ) и до ден днешен се опитва да ми легне в скута. А преди месец решихме да я премерим на кантара и мъжът ми като я гушна, тя направо изпадна в умиление. Даже и изражението на физиономията и се промени на бебешко. l)
User's Signature

#2028 Потребителят е офлайн   dmm Икона

• Rott Group
  • Икона

Публикувано: 20 August 2007 - 02:59 PM

Забравих да ти покажа един вариант за гушкане с твоят дог

Прикачени файлове

• Прикачен файл  ATT5.jpg (44.96K)
    Брой сваляния: 40

User's Signature

#2029 Потребителят е офлайн   Darkyx Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 August 2007 - 03:12 PM

моита мЪрзелелана вобште не иска никои да я дига cry2

#2030 Потребителят е офлайн   galla Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 August 2007 - 04:05 PM

и моя малко се изнервя като взема да го хва6там под лапите да го надигам.ама ина4е като седна някде и на6ия веднага идва да ми се катере.а особено когато приятеля ми му се скара заради някои беля и рамко по4ва да ми се бута отгоре мазни се ма направо голям лиглио.сно6ти приятеля ми взе да го галя и да му се радва(а тои много рядко го прави)и рамон катоп взе да му ска4а отгоре да се мазни изоб6то голяма е скица .аз викам умен е ама се праи на тап и това го прави о6те по умен wink b)
User's Signature

Качена снимка

#2031 Потребителят е офлайн   infetka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 August 2007 - 04:15 PM

искам да ви попитам, като кученцата ви бяха малки, как гиоставяхте сами вкъщи и имало ли е проблеми, защото това много ме притеснява

аз нямам още куче, но щях да си взимам този юни, но го отложих докато започна да живея сама. Прочела съм всичко възможно за обучение и дисциплина в форума, но това така и не ми стана ясно. Вие оставяли ли сте ги сами под 4 месечна възраст

Другия въпрос е, повечето от развъдниците дават кученцата си на 2 месеца, но на мен ми изглеждат мнооого големи на 2 месеца, имам чувството, че няма да имам време да му се нарадвам докато е малко, можете ли да постнете снимки на вашите 2 месечни ротчета да преценя колко са големи. Мерси
User's Signature

Качена снимка

#2032 Потребителят е офлайн   shemet Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 August 2007 - 04:41 PM

Ти да не искаш да ти дадът куче на 20 дена. В чужбина развъдниците раздават кучетата на 3 месечна възраст!
User's Signature

В приятелството няма породи!

#2033 Потребителят е офлайн   galla Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 August 2007 - 05:09 PM

infetka ето го рамко на около 35 40 дена(не сам сигурна)сас приятелката му която бе6е с 10 дена по голяма от него.аз моя си го взех на толкова маи на 35 ия ден и сега е голяма здраво 10 месе4но мом4е w)

Прикачени файлове

User's Signature

Качена снимка

#2034 Потребителят е офлайн   dmm Икона

• Rott Group
  • Икона

Публикувано: 20 August 2007 - 05:41 PM

Здравей infetka,

Желателно е кученце да се вземе, когато е около 2 месеца, защото през това време е с братчетата, сестричките и майка си. Всички са заедно, играят си, хапят се и си ръмжат, а мама ги учи да бъдат кучета. Това се казва социализация и е много важна при изграждането на характера на малкото кученце. Това е причината да се задържат до два месеца при мама, което повярвай ми не е изобщо лошо.

Когато малкото отиде при новите си стопани също е добре да не е самичко, но това в днешният напрегнат ден е почти невъзможно. Ако не можеш да му осигуриш присъствие, трябва задължително да му оставиш много играчки, за да се занимава с нещо през времето, в което не спи и е само. Добре е и тогава да бъде в помещение, където да не е с ценни мебели и да няма кабели, но в никакъв случай това да не е банята.
Това е общо взето.
User's Signature

#2035 Потребителят е офлайн   hera-reia Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 August 2007 - 05:50 PM

Здравей infetka
и аз моето куче се го взех почти на два месеца (без два дена) нямам качени нейни снимки но не е особено голяма и не се притеснявай ще имаш време да му се нарадваш

#2036 Потребителят е офлайн   Vasko07 Икона

• MadDog
  • PipPipPip
Публикувано: 20 August 2007 - 05:59 PM

Цитат

Абре тез не бяха ли хищници... как става тоз номер, че и аз искам да прегърна един тигър и да си го гледам в къщи.... ;)

#2037 Потребителят е офлайн   Darkyx Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 August 2007 - 06:03 PM

Цитат

infetka ето го рамко на около 35 40 дена(не сам сигурна)сас приятелката му която бе6е с 10 дена по голяма от него.аз моя си го взех на толкова маи на 35 ия ден и сега е голяма здраво 10 месе4но мом4е w)

35 дена е много малко е... то рамкото е легнал ..толкоз е малак , че не варви...иначе са мн игриви

аз моита я взех на 45 дена
мисля , че това е желана "дата" даже ако е оште по големо ште е по добре
ште е свикнало с чужда храна и оште др работи

#2038 Потребителят е офлайн   Darkyx Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 August 2007 - 06:04 PM

Цитат

Цитат

Абре тез не бяха ли хищници... как става тоз номер, че и аз искам да прегърна един тигър и да си го гледам в къщи.... ;)

с мама и тати колега wink

#2039 Потребителят е офлайн   irena_ig Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 August 2007 - 07:37 AM

Цитат

те наистина са хищници.можеш да си гледаш такова котенце ама ми се стува,че ще ти бъде трудно с храненето-все пак те ядат по 5-6 кг. месо на ден.може и да се справиш ако имаш кланница.и другото мн. важно нещо е ,че трябва да си преместиш къщата някъде в гората/иначе съседите няма да са много съгласни с твоя домашен любимец/ l) ако все пак решиш да си вземеш тигърче-обади се.ИСКАМ И АЗ ДА ГО ПОГУШКАМ b)

#2040 Потребителят е офлайн   irena_ig Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 August 2007 - 07:47 AM

Цитат

нямам още куче, но щях да си взимам този юни, но го отложих докато започна да живея сама. Прочела съм всичко възможно за обучение и дисциплина в форума, но това така и не ми стана ясно. Вие оставяли ли сте ги сами под 4 месечна възраст

Другия въпрос е, повечето от развъдниците дават кученцата си на 2 месеца, но на мен ми изглеждат мнооого големи на 2 месеца, имам чувството, че няма да имам време да му се нарадвам докато е малко, можете ли да постнете снимки на вашите 2 месечни ротчета да преценя колко са големи. Мерсиискам да ви попитам, като кученцата ви бяха малки, как гиоставяхте сами вкъщи и имало ли е проблеми, защото това много ме притеснява

аз

кученцето трябва да остане при майката колкото може по-дълго.освен,че се социализира то получава от кърмата на майкаси първата и най-важна"ваксина".имунните тела се предават през кърмата.т.е. колкото по голямо бебе си вземеш толкова по здраво и силно ще бъде то.и не се притеснявай ще имаш достатъчно време да му се радваш.зависи от теб колко време ще му оттделяш.според мен поне в началото не трябва да го оставяш само.то ще има нужда от твоята нежност и любов.та то ще бъде отделено от мама и от средата в която е свикнало.и ако все пак решиш да оставяш бебето си в къщи- трябва да бъде постепенно.за 10мин.,за 30мин, за 1 час и задължително да си наблизо поне в началото

• (141 Страници) +
  • « Първа
  • 100
  • 101
  • 102
  • 103
  • 104
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни