Цитат
Цитат
А и да се похваля намерихме му приятелка - женска на 2 години и малко, засега ще са само приятелчета, а по-нататък може да минат на следващото ниво w) l)
Единственото, което не ми харесва е, че почна да му се позагубва златистото на гърдите, вече не си личи толкова... cl)
Тука колко е голем сладура 1super
Eми снимката е от преди два дни и е на 1 година и 6 месеца... Днеска го окъпахме с шампоан и стана още по-черен и лъсках, а и мекичък като плюшена играчка ;) , цял ден го мачкам.
А да попитам нещо и искам по-опитните да ми отговорят. Значи току що преди половин час го срещнахме с ротвайлерката, за която споменах в предния ми пост. Отначало при първите си опити да я подуши отзад тя го хапна по врата и се сбиха леко - първия път ни пооплашиха, но както и да е... После той стана много по-предпазлив и едва я доближаваше. След това изведнъж изгуби интерес към нея и тръгна да маркира територия по поляните. Изведнъж обаче интереса му се възвърна и почна да я следи навсякъде, тя го допускаше до себе си, но не му обръщаше никакво внимание, все едно го няма. Само когато той се опиташе да и се качи на гърба се обръщаше и го ухапваше, а той изръмжаваше леко и пак се залепяше за задницата й. Накрая тя се поумори и той по-уверен вече почна се доближава и откъм моцуната й, но тя пак не му обръщаше внимание. Това беше за тази вечер. Според мен е добро начало като за първа среща, но искам и по опитните да изразят мнение дали ще станат дружки cheers 1super .