Цитат
Първо добре дошла в нашата група :yahoo:
Да ти е жива и здрава Лиза и да имате много положителни емоции заедно.
Благодаря много за топлото посрещане. :blink: Аз от две седмици само чета и чак сега се осмелявам да пиша.
Цитат
Това ни е първото куче с приятеля ми. Прочетохме една книга за отглеждане на ротвайлера и там беше описано как да се заучават командите и се получи. Общо взето сега се учим. Харесах още една книга за възпитаване на кученца и ще си я поръчаме нея. Много ми помогнаха и постове и коментари от форума и от темата за ротвайлерите.... Доста неща ги прилагаме на практика.
Цитат
За жалост не мога да я намачкам, защото съм далеч от дома още седмица. Много ми липсва сладураната. С удоволствие ще покажа снимка. Кажете ми как да я кача снимката да ви я покажа нашата принцеса...
Цитат
Благодаря ти, успокои ме. Иначе ние питахме ветиринаря за табелка с името на кучето и той ни каза,че имало едни буренца, в който се слагало листче с името и информация, и щял да ни даде едно като отидем за 3 тата ваксина, която ще е след 10 дни.
Дали при ваксините ги боли много. Нашата стоеше много кротко в мен и нито издаде звук нито мръдна като я ваксинираха...
Аз да попитам само, до кога се хранят бебоците по 5 пъти дневно и кога се увеличава количеството храна. Ветеринарят ни каза да намалим порциите леко, защото Лиза качва много бързо - за една седмица е надала около 1 кг и сега тежи 4,800. Иначе за калиция ни каза да се дава постоянно без почивки за сега.
Вие с каква храна храните мъниците?
Поздрави на всички :blink: