Ротвайлер(стара тема)
Публикувано: 20 October 2007 - 04:23 PM

Не са ме е хапали кучета, ... само хора! - М. Монро
Публикувано: 20 October 2007 - 04:32 PM
Цитат
Това за нашийника ни го каза и нашия ветеринар. Посъветва ни да и купим един и да я оставяме да привиква с него. В началото и го слагахме за по-малко и се чешеше от време на време, но много бързо свикна и увеличихме времето и сега и го махаме като спи. Оставили сме нашийника да е по-разхлабен да не я притеснява. Обаче ако леко я подръпнем по нашийника, се почва една съпротива...
Публикувано: 20 October 2007 - 04:44 PM
Тук е като я взехме напът за вкъщи :blink: Сега е доста по-пораснала...

Тук я снимах с уеб камерата преди няколко дни ........

Тук сме заспали насред кухнята .....

Ще пусна снимки в цял ръст като се прибера у дома.
Публикувано: 20 October 2007 - 07:22 PM
Цитат
Олеее, много е сладка и с тия очета :sviruka:, какъв поглед вади.Направо да я изядеш.
Ще чакаме нови снимки, като се прибереш да не забравиш какво си ни обещала.
:->)

Публикувано: 20 October 2007 - 07:26 PM
Цитат
Darkyx, при нашите кучета това е недупостимо. Ротвайлер с обратна захапка не е ротвайлер, а смесица нещо си :viking:

Публикувано: 20 October 2007 - 07:35 PM
Публикувано: 20 October 2007 - 07:45 PM
Цитат
Цитат
Олеее, много е сладка и с тия очета :sviruka:, какъв поглед вади.Направо да я изядеш.
Ще чакаме нови снимки, като се прибереш да не забравиш какво си ни обещала.
:->)
dmm, видях твоята сладурана в една от предните теми, където пишеше за фалшива бременост. Много е красива. :wub: Дано и ние станем такава красавица !
Публикувано: 20 October 2007 - 07:59 PM
И твойта ще стане голяяяяма и хубавица :wub: Радвай й се сега докато е малка и я гушкай, гушкай, защото после е НЕВЪЗМОЖНО да си я хванеш и гушнеш, а ще бъде само така :kuchence:

Публикувано: 20 October 2007 - 09:41 PM
Изисквай инфо от вета ви. Какви ваксини й бие, кога да излизате и т.н. Щом сега е на 2мес., трябва да има още една на 3-тия месец, карантинен период от минимум 5-7 дни и чак тогава спокойно можеш да я разхождаш. Недей така, че ако я изкараш по-рано да не стане някоя беля.
В градинката, където се разхождаме от 1 седмица идват едни хора с едно бонбонче на 2мес. - били му били 2-рата ваксина и нямало проблеми да излизат. :o Пълни глупости. Но те си поемат риска.

Публикувано: 20 October 2007 - 09:53 PM
Цитат
Изисквай инфо от вета ви. Какви ваксини й бие, кога да излизате и т.н. Щом сега е на 2мес., трябва да има още една на 3-тия месец, карантинен период от минимум 5-7 дни и чак тогава спокойно можеш да я разхождаш. Недей така, че ако я изкараш по-рано да не стане някоя беля.
В градинката, където се разхождаме от 1 седмица идват едни хора с едно бонбонче на 2мес. - били му били 2-рата ваксина и нямало проблеми да излизат. :o Пълни глупости. Но те си поемат риска.
dmm, ние сме говорили с ветеринаря. След 10 дни ще бием третата ваксина и ветеринаря каза,че след нея може да я извеждаме. Не спомена нищо за друго изчакванел.Пак ще го питам като отидем. Благодаря ти за информацията.
Публикувано: 20 October 2007 - 10:29 PM
Цитат
Цитат
Darkyx, при нашите кучета това е недупостимо. Ротвайлер с обратна захапка не е ротвайлер, а смесица нещо си :viking:
е па знам..просто търся да се образовам ;)

Вход

Темата е заключена

Горе
Цитиране +