Dog.bg Форуми : Ротвайлер(стара тема)

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (141 Страници) +
  • « Първа
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Ротвайлер(стара тема)

#791 Потребителят е офлайн   KuKli4kaTa_DaRkY Икона

• Member
  • PipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 24 November 2006 - 09:38 PM

Може да звучи тъпо, че задавам такъв въпрос, но Парис много често започна да ръмжи или да скимти насън...Започва да се мята по земята насън като луд...Нормално ли е ? Не сме го били или плашили...От какво може да е, да не би да имаме психично отклонение l) l) l) Без маитап, започна да го прави много често bl)

#792 Потребителят е офлайн   mindkata Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 25 November 2006 - 10:49 AM

искам да попитам дали е нормално кучето ми да лае като гледа из прозореца bl)

#793 Потребителят е офлайн   danissa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 November 2006 - 11:19 AM

Цитат

искам да попитам дали е нормално кучето ми да лае като гледа из прозореца bl)

нормално е b) , лаенето по коли, колела, други кучета, които вижда през `наблюдателницата` е едно от заниманията на повечето кучета.
User's Signature

В тъгата потънах самичка, неразбиране в смях се обръщаше,[br]моята стара усмивка от бездушие се поглъщаше..[br]В скута ми леко потъна лапа,а поглед човешки с топлина ме обгърна...[br]`Само хората правите грешки`.

#794 Потребителят е офлайн   mindkata Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 25 November 2006 - 06:42 PM

мерси много, аз пък се притесних даже че много лае oleeee

#795 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• Да се радваш на живота като чихи <3
  • PipPipPip
  • Interests:Anfaris.King Chihuahuas kennel
    +359 884 733 611
    https://www.anfarisking.com/
    https://www.facebook.com/share/1H7dgdd5np/

Публикувано: 26 November 2006 - 12:16 AM

Цитат

Може да звучи тъпо, че задавам такъв въпрос, но Парис много често започна да ръмжи или да скимти насън...Започва да се мята по земята насън като луд...Нормално ли е ? Не сме го били или плашили...От какво може да е, да не би да имаме психично отклонение l) l) l) Без маитап, започна да го прави много често bl)

Нищо му няма , сънува си.

#796 Потребителят е офлайн   wattie Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 November 2006 - 12:37 PM

KuKli4kaTa_DaRkY - всички кучета сънуват. Абсолютно нормално е :) Ако стане прекалено силно го събуждай

#797 Потребителят е офлайн   jikata01 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 November 2006 - 06:29 PM

Цитат

Явно е кученце, с доста развихрено въображание... b) l)

#798 Потребителят е офлайн   KuKli4kaTa_DaRkY Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 27 November 2006 - 11:47 AM

Мерси много b)
Той е абсолютна шматка, изобщо не го слуша главата...
Има една къща до нас и там наистина има едно ненормално куче, от малките ловджийски породи, то цял ден обикаля по двора и си върти главата много смешно, наистина не е в час, личи му от километри... s)
И когато Парис започне да полудява хем му се смея, хем пък ми идва на ум за онова умствено изостанало куче и се замислям l)
Вчера в парка до нас имаше две палави деца и като се събраха с Парис направо откачиха, такова бягане беше...После и тримата бяха с изплезени езици. Радвам се, че свиква с много хора, за мен е важно, защото предното ми злато не го бях научила на това и един ден се наложи да се разделим с него fow Когато изведа Парис някъде, той постоянно общува с други хора и кучета, мен това само ме радва. Не ми се ще да е злобаря-отшелник l) l) l)

#799 Потребителят е офлайн   wattie Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 November 2006 - 12:13 PM

Да аз също гледам да се запознаваме с колкото се може повече хора и кучета

#800 Потребителят е офлайн   Kalina22 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 November 2006 - 12:23 PM

Здравейте на всички b) След като прочетох 54 страници за ротвайлера, реших и аз да се похваля, че от 6 дни аз и приятеля ми си имаме един сладък малък бебешор на 2 месеца на име Рот w) От това, което прочетох стигам до извода, че малкия е доста кротичък и умен. Вече почти се справихме с тоалетния проблем b) е с малки изключения разбира се, но определно има прогрес. Относно хапането и драскането, когато посяга да хапе хващам го за вратлето натискам го надолу и няколко пъти НЕ НЕ НЕ b) май има ефект. Сега сладура е като плюшена играчка, но много скоро ще ме гони по килограми, така че от сега се опитвам да действам с твърда ръка. За спането - първите няколко дни спа при нас на леглото, няма да лъжа , че e много спокоен като се е сгушил в краката ми, но като прочетох всички материали тук, разбрах, че е груба грешка и вече не го взимаме при нас, въпреки че ми е толкова приятно s) Цяла нощ скимтя, опитва се да се качи на леглото, но най накрая се отказа и си легна в неговото креватче b) сигурна съм ,че довечера пак ще се пробва, но пак ще бъда лоша bl) ама нали е за добро. В събота му е втората ваксинка, още една и после разходкиии bravoS чакам ги с нетърпение. Мисля тогава и на училище да ходим, иска ми се Рот да е възпитан и дисциплиниран b) Радвам се, че ви открих, форума е много полезен, благодарение на вас мисля,че съм на прав път с възпитанието на Роти b) и разбира се ще продължавам да черпя информация и да искам съвети, защото и аз съм бебе в тази област r)

#801 Потребителят е офлайн   wattie Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 November 2006 - 02:29 PM

Това със пишкането и акането вкъщи не знам как сте го решили след като е на 2 месеца и все още не би трябвало да може да излиза навън?!?

Колкото до спането - казвал съм го и пак ще го повторя: Има два вида собственици:
1. Едните спят със кучетата си
2. Другите не си признават
b) b) b) b) b) b)

Аз си спя със кучетата в едно легло. Ротвайлерката ми е голяма като размер, но пък и леглото е голямо :)

#802 Потребителят е офлайн   Kalina22 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 November 2006 - 02:33 PM

За пишкането и акането имах предвид, че вече почти се научи да ходи и да си върши работата само в банята, а относно спането - твоя воля, всеки решава с кого да спи b)

#803 Потребителят е офлайн   Morti Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 November 2006 - 02:39 PM

Цитат

Колкото до спането - казвал съм го и пак ще го повторя: Има два вида собственици:
1. Едните спят със кучетата си
2. Другите не си признават
b)  b)  b)  b)  b)  b)

малка поправка:)
3.Които не спят с кучетата си,защото смятат,че такак е редно.Кучето трябва да си има собствено легло:)И да си знае мястото в иерархията

#804 Потребителят е офлайн   Kalina22 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 November 2006 - 02:41 PM

Благодаря ти Morti r)

#805 Потребителят е офлайн   Morti Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 November 2006 - 02:47 PM

Дори,ако трябва да съм точна-моето куче няма право въобще да влиза в спалнята,камо ли да се качва на нея.Може да ходи навсякъде,само не и там.Дори да е отвореня вратата,Алма стои пред нея и чака,или се фръцне и отиде другъде:)

#806 Потребителят е офлайн   KuKli4kaTa_DaRkY Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 30 November 2006 - 11:06 PM

Хмм...Аз какво да кажа, като Парис въобще не иска да спи на леглото!!! Когато беше за първи ден вкъщи си избра едно местенце и то си е мястото му за спане, не иска да спи другаде b) Искало ми се е да се гушнем двамата някога, нооо той е непреклонен, никога не е искал да спи на легло l) l) l)

#807 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• Да се радваш на живота като чихи <3
  • PipPipPip
  • Interests:Anfaris.King Chihuahuas kennel
    +359 884 733 611
    https://www.anfarisking.com/
    https://www.facebook.com/share/1H7dgdd5np/

Публикувано: 01 December 2006 - 12:18 AM

Привет Kalina22. Да ви е живо и здраво малкото бебче и много радост да ви донесе в бъдеще.
За пишкането....явно сте попаднали на чистичко пале. Стопаните на едно куценце от моите ми се похвалиха ,че като са го взели от нас( беше на 45дни) само е решило да пишка на терасата на сифона им. И от тогава не се изпускало в къщи ,а драскало по вратата когато е затворена ,а е на зор b) . Бих казала ,че са и по лесни за възпитание такива животни ,защото схващат командите за нула време.

#808 Потребителят е офлайн   Kalina22 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 December 2006 - 08:50 AM

Благодаря ти Ancheto super best Малкият наистина е умник, не че е мой, но просто виждам, че разбира и затова много ме ядосва като се изпишква нарочно на килима a) Тази нощ беше втората, която не спи при нас на леглото и вече не скимти b)
Искам да ви попитам какви играчки точно да му купим, че да може да си чеше зъбките, той вече има един гумен таралеж, ама май не му е много интересен r)

#809 Потребителят е офлайн   wattie Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 December 2006 - 11:39 AM

Проблема със спането в леглото (от типа че кучето ти пречи) при ротвайлерите (и другите "зимни" породи) се решава много лесно - пречи ли ти го завий с одеалото. Точно 10 секунди и кучето е на земята на чержето си.

Аз не забранявам на кучетата си да лягат на леглото ми, защото ми харесва. Зимата ми топлят краката. Може да ги приема и като плюшена играчка. Просто ми е приятно :)

П.С. Да не кажете че съм зоофил сега! :)

#810 Потребителят е офлайн   Morti Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 December 2006 - 02:12 PM

Тук не става въпрос за- кучето ми пречи:)Става въпрос за това,че кучето още от малко трябва да си знае мястото в йерархията на семейството:)Няма работа в леглото на стопанина,няма работа на масата и около нея,докъто се храни стопанина.И на мен ми се е искало много да се гушкам с кучето в леглото,но съм устояла точно заради това-не трябва да се прави и едно изключение- хайде само веднъж:)Това е моето виждане:)Не ангажирам никой с него 1super

• (141 Страници) +
  • « Първа
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни