Ротвайлер(стара тема)
Публикувано: 18 December 2006 - 02:26 PM
Публикувано: 18 December 2006 - 03:22 PM
Цитат
поуспокоих се за брадавичката,но категорично заявявам, че не мога да я скъсам.Доста големичка ми се струва и с дебеличко краче.Ще се надявам да падне от самосебе си.
Много благодаря за инфото. b)
Радвам се ,че уцелих и поне те успокоих. Ама да вземеш да я скъсаш,не бой се не го боли толкова.
Публикувано: 18 December 2006 - 04:05 PM
Цитат
предполагам,че ветеринарите му слагат и обезболяващи, но ....Притеснително е, че спря да куца и отново започна.
а ти как й даваше Артростабил?На 8 месеца, моят е 50 кг.,висок е близо 72 см. и не го прехранваме-поне според мен.Вярно,че намалихме разходките.Времето е такова, че не позволява дъъъългите разходки, но 3 на ден си ги знае.А когато казваш, че с времето отшумява за какво време говорим?
Ми вече не помня как й давах Артростабил,консултирай се с твоя вет задължително,не си прави експерименти:)
А за куцането, първо се разкуца като неше около 6 месеца,после пак започна да накучва като стана на около годинка.Случвало се е да спре да куца след хапчета и след време пак да се разкуца за кратко и пак да спре.Правила съм й снимки и няма никакви проблеми със ставите,просто по-слаби връзки има.Не се притеснявай,ако продължи обаче да накуцва много -направи му една снимка за по-сигурно.
Публикувано: 18 December 2006 - 04:11 PM
ок,още днес ще попитам нашият вет за тези хапчета...дано има представа за какво го питам.Но наистина ще го наблюдаваме, дано да спре.Препоръчаха ни т.е. задължително ни забраниха дълги разходки.А милият от инжекциите, които му бият е толкова омаломощен,спи, ама спи...Надявам се в най-скоро време да се оправи, че такъв отпаднал хич не ми се гледа.
Публикувано: 19 December 2006 - 11:27 AM
Kakwo e dobre da mu dawam da qde za dobur rastej?
Kakwi dobawki da mu dawam?
Na kolko wreme trqbwa da mu odreja opashkata?
Публикувано: 19 December 2006 - 01:15 PM
Цитат
Kakwo e dobre da mu dawam da qde za dobur rastej?
Kakwi dobawki da mu dawam?
Na kolko wreme trqbwa da mu odreja opashkata?
Такава порода няма.Има само един вид Ротвайлери- и са поизлязли от град Ротвайл,Германия
Добра храна лично за мен е- на Даймънд и Нутра Нъгет.Може и Роял Кънинг,но е малко по -скъпа.
А опашката на Ротвайлера не се купира вече от 7 години!
А ,ако някой реши да я реже,това се прави до 5 ден след раждането на кучето ,иначе се травмира много!
За добавки се посъветвай с ветеринар,но поне до 6м. възраст е добре да му се дава калций ( 1 таблетка на 10 кг.тегло),защото много бързо израстват и изпитват недостиг и може да изкриви краката.
Публикувано: 20 December 2006 - 05:04 PM
Публикувано: 22 December 2006 - 02:57 PM
Прикачени файлове
-
post_29_1166792259.jpg (33.82K)
Брой сваляния: 48
Публикувано: 24 December 2006 - 01:35 PM

Весели празници на вас и вашите ротчета!! cheers

В тъгата потънах самичка, неразбиране в смях се обръщаше,[br]моята стара усмивка от бездушие се поглъщаше..[br]В скута ми леко потъна лапа,а поглед човешки с топлина ме обгърна...[br]`Само хората правите грешки`.
Публикувано: 25 December 2006 - 07:43 PM

В тъгата потънах самичка, неразбиране в смях се обръщаше,[br]моята стара усмивка от бездушие се поглъщаше..[br]В скута ми леко потъна лапа,а поглед човешки с топлина ме обгърна...[br]`Само хората правите грешки`.
Публикувано: 25 December 2006 - 08:14 PM

Публикувано: 27 December 2006 - 12:25 PM
моята Хера много лае, когато се гърми една такава настървена...
а пък от прахусмокачка, сушоар или нещо, което издава странен звук май се страхува. лае и бяга - много е смешна. По принцип съм забелязала, че свиква с обстановката и ако има нещо ново не на място се къса да го лае. Имахме една случка на поляната, където се разхождаме... някой беше завлякал контейнер за смет там и тя като го видя, докато не отидох да го пипна не се успокои. незнам защо е такава r) r) s) s)