Цитат
Sladur нищо ново не казваш b) Това се знае Че най сладко е когато ти си го произведеш в тва няма две мнения просто иска много време нека изчакаме да сме живи и здрави и тогава да коментираме имали ли качествено производство сега само можем да гадаем дали от дадени вразки ще излезат добри Азиатци нека оставим времето да си каже думата да се направят вразките и след време ще кументираме резултатите от тях.Също сам далеч от мисълта че другите кучета в БГ са лоши просто си казах моето мнение. cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers 1super
Бързев.
Ти произвеждаш кучета,нали?
Ха сега като производител,ми кажи какво очакваш,от връзкитети?Какво поколение мислиш,че ще искараш?Като качества на характер,екстериор и т.н.
Аз,ще ти дам пак пример,за развъдник Ак-Арслан и най вече за неговия собственик.
-първо ходи и виж кучетата.
-поинтересувай се от къде вървят и т.н.
Щот човека гледа Азиати почти 10год.Това ти го казвам,във връзка с това че е искарал доста кучета,които неможеш ги обърка.
Аз имам куче от този развъдник!
Но когато си купувах кучето В.Илиев ми гарантира доста неща!
-харктер,захапка,движения и т.н.това което тогава ми каза,повярвай едно към едно е!
Също така каза,че кучето ще е по ниско,но се вписва в стандарта!
На мен какво не ми харесва в това куче.Слаба долна челюст,но неможе всичко да е перфектно!
Та,мисълта ми е.Човек познаващ,породата,и това което се намира в неговия двор,може на 90%да предвиди какво кучило ще излезе,от дадената връзка!Като характер,екстериор и разни подробности.
Е аз искам да ми кажеш ти какво очакваш от Бай,и твоите женски?Сподели.Ако искаш разбира се.