Средноазиатска овчарка
Публикувано: 14 December 2006 - 05:37 PM
Постоянно мрънкам, аз за изложба монопородка /Председателко сега не провокирам нищо/
просто се опитвам да обобщя тях тримата, Всички те казват, че създаването на линия е много трудоемко и първоначално свързано с много неизвестни и наличието на голямо търпение от страна на развъдчика, и затова трябва да има такива и то почесто, защото там всеки може да види кой пес подхожда интериорно за неговия, да прецени характер и да се реши за връзка, да чуе мнението на другите /ако иска да го взима под внимание/.
Накратко всеки пес е и хубав и лош, няма идеален. Трудна работа и отговорна е развъждането, за отглеждането проблем няма. /От всеки добър футболист добър тренер не става/
bravoS
Публикувано: 14 December 2006 - 05:40 PM
Живи и здрави на пролет,дано има специалка?! cheers
Публикувано: 14 December 2006 - 05:49 PM
Цитат
Face
имам директен въпрос към теб, понеже усещам напрежение в участник от дискусията ни .
Имаш ли участие в сайта на русенския питомник , и ако имаш такова били бил така добър да дадеш инфо?
r)
Благодаря ти предварително за отговора.
Публикувано: 14 December 2006 - 06:17 PM
Ако не знаеш, моята страст са далматините. Не се интересувам от други породи. Инетрес ми към други породи се свежда само до селекционни решения, анализа, постигнат резултат, но принципни, не конкретни.
За кой сайт и кой питомник питаш?
Публикувано: 14 December 2006 - 06:33 PM
b)
Публикувано: 14 December 2006 - 07:38 PM
Без да скромнича, мисля че съм свършил мнодо добра работа - визия, навигация, подредба и отлично add-нат в търсачките. напиши в някоя тръсачка - Средноазиатска овчарка и ще се обедиш.wink
Няма защо да ми викаш прозрачен, защото аз се гордея със сайтовете който съм направил и собвеницте им са много доволни. Но темата не е за сайтове.
п/с Знаеш какво се случва с тия, които много хитреят. l)
Публикувано: 14 December 2006 - 08:10 PM
Цитат
Без да скромнича, мисля че съм свършил мнодо добра работа - визия, навигация, подредба и отлично add-нат в търсачките. напиши в някоя тръсачка - Средноазиатска овчарка и ще се обедиш.wink
Няма защо да ми викаш прозрачен, защото аз се гордея със сайтовете който съм направил и собвеницте им са много доволни. Но темата не е за сайтове.
п/с Знаеш какво се случва с тия, които много хитреят. l)
Мисля да приключим този въпрос! Щот не е здравословно. Дигам кръвно. l) l)
Публикувано: 14 December 2006 - 09:11 PM
Самоче,аз останах без крака!Бахти разходките.Правя по някое друго километърче. b)
Незнам кучетата дали са във форма,но аз със сигурност!
Публикувано: 14 December 2006 - 09:43 PM
Преди време Arkus определи едно куче като кавказки вълкодав и мисля, че Сладура беше най много засегнат от това, на мене не ми пука /кучето е наше /, и може би превърнахме форума в арена.... та
напрежението, което аз виждам, и за което ти се правиш на луд /е изразенo в следното:
Arkus каза:
Цитат
отговори му на всички ни може би ще ни бъде интересно, каква е технологията за поддържане на живота на един форум, като се чете тука и се коментира там.
Смешна работа Face
Толкова давайте сега за песовете
victoryVVV
Публикувано: 14 December 2006 - 10:01 PM
Цитат
Кучето е мое и искам да знам в кой точно сайт мислиш, че си го видял?
Публикувано: 14 December 2006 - 10:11 PM
На малките първото ядене,беше на 25я ден.Майка им има достатъчно мляко!
Публикувано: 14 December 2006 - 10:28 PM
daroteka - хах, ти се взимаш насериозно l)
Публикувано: 14 December 2006 - 10:43 PM
Цитат
daroteka - хах, ти се взимаш насериозно l)
Ей братле, не ме интересува какъв си смешко и на какво се смееш, нито пък ние какви сме bravoS . Всеки от тях има право и най вече съм убеден, че заради твоя хонорар, няма да си тровят спокойствието. Отговори на момчетата..., че те се обижадат май l) bravoS
Публикувано: 14 December 2006 - 10:52 PM
-Казах ти,че приключваме,ти продължаваш да се подпичкосваш,обаче приятелче одарил си на камък!!!
Публикувано: 14 December 2006 - 10:59 PM

Вход

Темата е заключена

Горе
Цитиране +