Dog.bg Форуми : Средноазиатска овчарка

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (305 Страници) +
  • « Първа
  • 93
  • 94
  • 95
  • 96
  • 97
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Средноазиатска овчарка

#1881 Потребителят е офлайн   TORMENTOR Икона

• First Duke of Tormentor
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 12 February 2007 - 08:28 PM

Господин Бързев,
моля ви не се изказвайте неподготвено за Българското Овчарско Куче
или някоя от другите породи кучета!!!

Няма куче, което да се е родило научено на каквото и да е.
Вярно е че някои са по-бързо възприемчиви а други по-бавно.
Някои породи са по-подходящи за определена работа от другите,
но това не значи че тези другите няма да могат да я изпълняват.

За разлика от вас,
аз и много други "подвизаващи" се на страниците на този форум със сигурност имаме по-голям опит и то в отглеждането и развъждането на по няколко породи кучета,
но не се изказваме с обидни думи за породите които не харесваме или са ни разочаровали.

User's Signature

"TORMENTOR" Kennel . 7500 Silistra (BULGARIA) . +359.887.798.427

Качена снимка

#1882 Потребителят е офлайн   sladur Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 February 2007 - 08:31 PM

Стана тя каквато стана.

#1883 Потребителят е офлайн   daroteka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Validating

Публикувано: 12 February 2007 - 10:12 PM

Цитат

Стана тя каквато стана.

Абе какво сте се захванали с момчето, като написах във вашта тема, че са използвани азиатци , какво стана МОДА ме изхвърли, Еми така е като в каращисани кучета има и кавказци как няма да са агресивни / делото на шута /
.
Имате си форум,/щото тука може някой прохождащ да се обърка и да си помисли , че двете са едо и също / копирайте си текста и там си водете полемики, относно породата си. Единственото с което ми допада тя е ДА Е БОК.
С метизацията се борете сами.

d)

#1884 Потребителят е офлайн   Hauseofbarzev Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 February 2007 - 12:01 AM

Нямам вина че вашите кучета хора мясът на Сао не съм одговорен за връзките който са правени и от който са излязли кучета наподобаващи на САО а друго винаги малките в повечето случая 70 процента дава майката тя е най важна за мен в селекциониране.Кажи ми колко шампиони са дали шампиони.

#1885 Потребителят е офлайн   mitzo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 February 2007 - 12:47 AM

Даротека,дотук не даде нито един пример за толкова търсената от него "метизация" между БОК и САО.Чул,недочул и пак не разбрал за кучето" Кожата" и връзките му с представители от други породи,единствено в тестване на характер и нищо повече.Чак пък и се изяви като участник в ъв форум БОК без да има ясна представа за събития които не го касаят.Явно недоволства от недоразвитата си задница на кучето и лоша визия,лошите оцинки от омразните му изложби ,в които "о,боже"нямал конкуренция и куп тормозещи го въпроси,които не може да сподели с друг освен с корифеи като:бат Брани-единствения отгледал азиат,и т.н.Аждар тъпоумен и гледащ единствено как да се спечелят парици от следващото кучило непобедими азиати от нашта Анка,както я нарече Мартен бг.Да видим колко от вас ще дойдат на БРФК изложбата на 3-ти март да докажат ЕКСТЕРИОР и поведение,социализация и визия на чистопородни азиати,с доказани родословия и самочувствие което ви липсва там,тук може да се надлъгваме непрекъснато!
Ицо

#1886 Потребителят е офлайн   akelo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 February 2007 - 01:13 AM

Здравеите
много познавачи и професори се навъждат из тоя интернет,та чак да ти стане мило,едни се карат и дръсат като побеснели,други си говорят и пишат сами,можеби ви дразни това ,че не се караме и излагаме за глупости-за това как да се нарича породата или ,че моето е породно ,а на вуте кучето е кривокрако и страда от късогледство,щото дядо му е бил с диоптер N-3.Защо в съзнанието ни като българи винаги трябва да се противопоставяме един на друг и разделяме ,пренебрегваики другия и отричаики го само за да покажем себе си и своята глупост....
ouu
реметалк,това е във връзка с твоите изявления.

#1887 Потребителят е офлайн   mitzo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 February 2007 - 01:23 AM

Не,Акело,не ни дразни нищо освен необосновани догатки-с факти ще замълчим.Породата е една -Средноазиатска овчарка!Тюркменски алабай-такава призната няма,колкото и да им се иска на някои .

#1888 Потребителят е офлайн   mitzo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 February 2007 - 01:43 AM

А за Реметалк,гнева е обоснован,човека има прекрасен екземпляр от породата,красиво ,с излъчване ,с движения,но кастрирано от Събевата рука божия,незнайно поради какви обстоятелства и тестване на характера/може би не е реагирало на отворения с/у него чадър, или не е реагирал адекватно с/у картоненато прасе,или се е подхлъзнал по мостчето и е паднало в балоните......кой знае......или е потомък на някоя фалшива Карагъоз,Карагез,Карагиз или тем подобни на болната му фантазия????????

#1889 Потребителят е офлайн   TORMENTOR Икона

• First Duke of Tormentor
  • PipPipPip

Публикувано: 13 February 2007 - 02:11 AM

Напълно съм съглсен с МАДЛЕНА (МИТЦО).
И съм сигурен че нито един от вас господа "специалисти" дискутиращи породата САО на страниците на този форум няма да си направи труда да изведе "перфектните" си екземпляри на някоя изложба.
И знаете ли защо, ами защото ви е страх че там ще ви кават в очите че "стоката" ви не струва и ще ви затворят големите усти.
Така скрити зад измислени псевдоними ви е много лесно,
пишете, обсъждате, хвалите, плюете - ама на яве не ви стиска да говорите.
Вальо (РЕМЕТАЛК) е напълно прав в напатките си към вас,
защото в момента Азиатецът е модерен и всеки бърза да въди и продава,
но никои не си тества животните за темперамент,
не ходи по изложби за да си вземат кучетата му необходимите оценки,
защото не иска "някакъв си там" съдия да му "ос.ре" любимеца,
че какъв е той да ви казва колко ви е ценно кучето.........

User's Signature

"TORMENTOR" Kennel . 7500 Silistra (BULGARIA) . +359.887.798.427

Качена снимка

#1890 Потребителят е офлайн   P.PETROV Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 13 February 2007 - 09:15 AM

здравейте.много харесвам тази порода следя форума но несъм писъл защото нямам много време.искам да кажа че кучетата които показвате тук са страхотни и учасниците във форума явно си разбират от работата.те са тези които държат тази тема жива .в един момент обаче се появява някой,почва да обижда ,да изказва мнение да намесва други породи и всичко става каша.каква гадост s) моля ви оставете темата на любителите на тази порода.

#1891 Потребителят е офлайн   sladur Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 February 2007 - 09:46 AM

Само едно не ми е ясно.

До вчера пишеха двама,трима в този форум!
Но един пост,с доста критики и хоп,ще се счупим от писане!
За сетен път се убеждавам,че няма ли интрига,не е интересно!

Поздрави от мен!

#1892 Потребителят е офлайн   chain_gang^diva Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 13 February 2007 - 10:00 AM

възмутена съм bl) ... само тва ще кажа
абе обичайте си кучетата и недейте да са мислите за големите разбирачи ... защото по изказванията си личи че някои хора нищо не разбират от кучета
и така темата е за САО ... super best
някой знае ли дали скоро ще има изложба близо до плевен ?
защото търсих във форума но не намерих такава

#1893 Потребителят е офлайн   Hauseofbarzev Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 February 2007 - 10:09 AM

Цитат

Напълно съм съглсен с МАДЛЕНА (МИТЦО).
И съм сигурен че нито един от вас господа "специалисти" дискутиращи породата САО на страниците на този форум няма да си направи труда да изведе "перфектните" си екземпляри на някоя изложба.
И знаете ли защо, ами защото ви е страх че там ще ви кават в очите че "стоката" ви не струва и ще ви затворят големите усти.
Така скрити зад измислени псевдоними ви е много лесно,
пишете, обсъждате, хвалите, плюете - ама на яве не ви стиска да говорите.
Вальо (РЕМЕТАЛК) е напълно прав в напатките си към вас,
защото в момента Азиатецът е модерен и всеки бърза да въди и продава,
но никои не си тества животните за темперамент,
не ходи по изложби за да си вземат кучетата му необходимите оценки,
защото не иска "някакъв си там" съдия да му "ос.ре" любимеца,
че какъв е той да ви казва колко ви е ценно кучето.........

На теб лично искам да ти кажа че в този форум едни от хората който наи много пишат сме аз и Сладура и мога да ти кажа че аз съм един от хората който до скоро не испусках почети изложба със Султана и Айбет ходех на всяка която ми е по наблизо Митзо може да го потвърди тва.Дори и Бай заведох на изложба във София и сега Бай няма да спрада го водя за да го доказвъм във всяка една насока както се е доказала Султа.Имам ли възможност ще водя.Както и сладура той също поне аз незнам да е изпуснал изложба със Аю Дак и Слава та затва преди да напишеш нещо помисли разознай поинтересувай се и като си сигурен тогава пиши.

Поздрави . 1super

#1894 Потребителят е офлайн   daroteka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Validating

Публикувано: 13 February 2007 - 10:27 AM

Цитат

Даротека,дотук не даде нито един пример за толкова търсената от него "метизация" между БОК и САО.Чул,недочул и пак не разбрал за кучето" Кожата" и връзките му с представители от други породи,единствено в тестване на характер и нищо повече.Чак пък и се изяви като участник в ъв форум БОК без да има ясна представа за събития които не го касаят.Явно недоволства от недоразвитата си задница на кучето и лоша визия,лошите оцинки от омразните му изложби ,в които "о,боже"нямал конкуренция и куп тормозещи го въпроси,които не може да сподели с друг освен с корифеи като:бат Брани-единствения отгледал азиат,и т.н.Аждар тъпоумен и гледащ единствено как да се спечелят парици от следващото кучило непобедими азиати от нашта Анка,както я нарече Мартен бг.Да видим колко от вас ще дойдат на БРФК изложбата на 3-ти март да докажат ЕКСТЕРИОР и поведение,социализация и визия на чистопородни азиати,с доказани родословия и самочувствие което ви липсва там,тук може да се надлъгваме непрекъснато!
Ицо

Ей моме мислиш ли, като пишеш такива работи, че може да ти се смее половината БГ .
Е това куче моме дето разправяш че го водя по изложби и че са му криви краката е с баща твоя пес дето спи у вас /АКС/ . Значи ли това,че кучето ти е скапано и негодно за разплод. На мене родословия не ми трябват и както виждаш не ти искам. А на Бранко не му яж главата, защото ще се скараме насериозно.

Прикачени файлове

#1895 Потребителят е офлайн   chain_gang^diva Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 13 February 2007 - 10:32 AM

някой ще ми отговори ли изобщо ???

#1896 Потребителят е офлайн   sladur Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 February 2007 - 10:41 AM

Цитат

някой ще ми отговори ли изобщо ???

Аз специално,не зная ще има ли,изложба близо до Плевен.Някой ако има инфо.да сподели.

#1897 Потребителят е офлайн   sladur Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 February 2007 - 10:44 AM

Цитат

Цитат

Ицо

Ей моме мислиш ли, като пишеш такива работи, че може да ти се смее половината БГ .
Е това куче моме дето разправяш че го водя по изложби и че са му криви краката е с баща твоя пес дето спи у вас /АКС/ . Значи ли това,че кучето ти е скапано и негодно за разплод. На мене родословия не ми трябват и както виждаш не ти искам. А на Бранко не му яж главата, защото ще се скараме насериозно.

До колкото разбирам от поста на Мицо е писан от Ицо,не от Мадлена-Янакиева.Ако бъркам поправете ме.

Даротека,кое е кучето на снимката?

#1898 Потребителят е офлайн   chain_gang^diva Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 13 February 2007 - 11:13 AM

аха мерси все пак

#1899 Потребителят е офлайн   Hauseofbarzev Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 February 2007 - 12:44 PM

;)

Прикачени файлове

#1900 Потребителят е офлайн   akelo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 February 2007 - 02:35 PM

Еи сладур
Ти маи не си разбрал,че интриги мен не ме интересуват и се стремя да ги избягвам,включвам се рядко вече ,само когато се прибирам вкъщи.

Торментор ,правиш много глупави заключения ,ако си нямаш работа просто не ни занимаваи със своите тревоги щото никога не съм си позволил да правя ,заключения и изводи за другите участници във форума,камо ли за порода с която не съм запознат добре.
кучетата не съм водил по изложби ,първо щото са млади,от скоро се занимавам със Сао,не съм селекционер ,а съм любител.И когато ги заведа,дори да получат негативна оценка,няма да се депресирам ,стото нямам болна абиция да притежавам перфектното куче.Ако исках можех да си взема елитен мъник от някои развъдник и да размахвам родословия,взел съм си тези мелезчета ,щото са ме грабнали със нещо,а какво ти си мислиш и умуваш ми е през оная работа......

• (305 Страници) +
  • « Първа
  • 93
  • 94
  • 95
  • 96
  • 97
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

18 потребители четат тази тема
0 потребители, 18 гости, 0 анонимни