Средноазиатска овчарка
Публикувано: 12 February 2007 - 08:28 PM
моля ви не се изказвайте неподготвено за Българското Овчарско Куче
или някоя от другите породи кучета!!!
Няма куче, което да се е родило научено на каквото и да е.
Вярно е че някои са по-бързо възприемчиви а други по-бавно.
Някои породи са по-подходящи за определена работа от другите,
но това не значи че тези другите няма да могат да я изпълняват.
За разлика от вас,
аз и много други "подвизаващи" се на страниците на този форум със сигурност имаме по-голям опит и то в отглеждането и развъждането на по няколко породи кучета,
но не се изказваме с обидни думи за породите които не харесваме или са ни разочаровали.
Публикувано: 12 February 2007 - 10:12 PM
Цитат
Абе какво сте се захванали с момчето, като написах във вашта тема, че са използвани азиатци , какво стана МОДА ме изхвърли, Еми така е като в каращисани кучета има и кавказци как няма да са агресивни / делото на шута /
.
Имате си форум,/щото тука може някой прохождащ да се обърка и да си помисли , че двете са едо и също / копирайте си текста и там си водете полемики, относно породата си. Единственото с което ми допада тя е ДА Е БОК.
С метизацията се борете сами.
d)
Публикувано: 13 February 2007 - 12:01 AM
Публикувано: 13 February 2007 - 12:47 AM
Ицо
Публикувано: 13 February 2007 - 01:13 AM
много познавачи и професори се навъждат из тоя интернет,та чак да ти стане мило,едни се карат и дръсат като побеснели,други си говорят и пишат сами,можеби ви дразни това ,че не се караме и излагаме за глупости-за това как да се нарича породата или ,че моето е породно ,а на вуте кучето е кривокрако и страда от късогледство,щото дядо му е бил с диоптер N-3.Защо в съзнанието ни като българи винаги трябва да се противопоставяме един на друг и разделяме ,пренебрегваики другия и отричаики го само за да покажем себе си и своята глупост....
ouu
реметалк,това е във връзка с твоите изявления.
Публикувано: 13 February 2007 - 01:43 AM
Публикувано: 13 February 2007 - 02:11 AM
И съм сигурен че нито един от вас господа "специалисти" дискутиращи породата САО на страниците на този форум няма да си направи труда да изведе "перфектните" си екземпляри на някоя изложба.
И знаете ли защо, ами защото ви е страх че там ще ви кават в очите че "стоката" ви не струва и ще ви затворят големите усти.
Така скрити зад измислени псевдоними ви е много лесно,
пишете, обсъждате, хвалите, плюете - ама на яве не ви стиска да говорите.
Вальо (РЕМЕТАЛК) е напълно прав в напатките си към вас,
защото в момента Азиатецът е модерен и всеки бърза да въди и продава,
но никои не си тества животните за темперамент,
не ходи по изложби за да си вземат кучетата му необходимите оценки,
защото не иска "някакъв си там" съдия да му "ос.ре" любимеца,
че какъв е той да ви казва колко ви е ценно кучето.........
Публикувано: 13 February 2007 - 09:15 AM
Публикувано: 13 February 2007 - 09:46 AM
До вчера пишеха двама,трима в този форум!
Но един пост,с доста критики и хоп,ще се счупим от писане!
За сетен път се убеждавам,че няма ли интрига,не е интересно!
Поздрави от мен!
Публикувано: 13 February 2007 - 10:00 AM
абе обичайте си кучетата и недейте да са мислите за големите разбирачи ... защото по изказванията си личи че някои хора нищо не разбират от кучета
и така темата е за САО ... super best
някой знае ли дали скоро ще има изложба близо до плевен ?
защото търсих във форума но не намерих такава
Публикувано: 13 February 2007 - 10:09 AM
Цитат
И съм сигурен че нито един от вас господа "специалисти" дискутиращи породата САО на страниците на този форум няма да си направи труда да изведе "перфектните" си екземпляри на някоя изложба.
И знаете ли защо, ами защото ви е страх че там ще ви кават в очите че "стоката" ви не струва и ще ви затворят големите усти.
Така скрити зад измислени псевдоними ви е много лесно,
пишете, обсъждате, хвалите, плюете - ама на яве не ви стиска да говорите.
Вальо (РЕМЕТАЛК) е напълно прав в напатките си към вас,
защото в момента Азиатецът е модерен и всеки бърза да въди и продава,
но никои не си тества животните за темперамент,
не ходи по изложби за да си вземат кучетата му необходимите оценки,
защото не иска "някакъв си там" съдия да му "ос.ре" любимеца,
че какъв е той да ви казва колко ви е ценно кучето.........
На теб лично искам да ти кажа че в този форум едни от хората който наи много пишат сме аз и Сладура и мога да ти кажа че аз съм един от хората който до скоро не испусках почети изложба със Султана и Айбет ходех на всяка която ми е по наблизо Митзо може да го потвърди тва.Дори и Бай заведох на изложба във София и сега Бай няма да спрада го водя за да го доказвъм във всяка една насока както се е доказала Султа.Имам ли възможност ще водя.Както и сладура той също поне аз незнам да е изпуснал изложба със Аю Дак и Слава та затва преди да напишеш нещо помисли разознай поинтересувай се и като си сигурен тогава пиши.
Поздрави . 1super
Публикувано: 13 February 2007 - 10:27 AM
Цитат
Ицо
Ей моме мислиш ли, като пишеш такива работи, че може да ти се смее половината БГ .
Е това куче моме дето разправяш че го водя по изложби и че са му криви краката е с баща твоя пес дето спи у вас /АКС/ . Значи ли това,че кучето ти е скапано и негодно за разплод. На мене родословия не ми трябват и както виждаш не ти искам. А на Бранко не му яж главата, защото ще се скараме насериозно.
Прикачени файлове
-
P1020340.png (499.87K)
Брой сваляния: 101
Публикувано: 13 February 2007 - 10:41 AM
Цитат
Аз специално,не зная ще има ли,изложба близо до Плевен.Някой ако има инфо.да сподели.
Публикувано: 13 February 2007 - 10:44 AM
Цитат
Цитат
Ицо
Ей моме мислиш ли, като пишеш такива работи, че може да ти се смее половината БГ .
Е това куче моме дето разправяш че го водя по изложби и че са му криви краката е с баща твоя пес дето спи у вас /АКС/ . Значи ли това,че кучето ти е скапано и негодно за разплод. На мене родословия не ми трябват и както виждаш не ти искам. А на Бранко не му яж главата, защото ще се скараме насериозно.
До колкото разбирам от поста на Мицо е писан от Ицо,не от Мадлена-Янакиева.Ако бъркам поправете ме.
Даротека,кое е кучето на снимката?
Публикувано: 13 February 2007 - 12:44 PM
Прикачени файлове
-
normal__C1_FA_E4_E8_20_E8_20_C4_E6_E8_EB_E4_E0_20_E2_20_E8_E3_F0_E0.jpg (37.79K)
Брой сваляния: 92
Публикувано: 13 February 2007 - 02:35 PM
Ти маи не си разбрал,че интриги мен не ме интересуват и се стремя да ги избягвам,включвам се рядко вече ,само когато се прибирам вкъщи.
Торментор ,правиш много глупави заключения ,ако си нямаш работа просто не ни занимаваи със своите тревоги щото никога не съм си позволил да правя ,заключения и изводи за другите участници във форума,камо ли за порода с която не съм запознат добре.
кучетата не съм водил по изложби ,първо щото са млади,от скоро се занимавам със Сао,не съм селекционер ,а съм любител.И когато ги заведа,дори да получат негативна оценка,няма да се депресирам ,стото нямам болна абиция да притежавам перфектното куче.Ако исках можех да си взема елитен мъник от някои развъдник и да размахвам родословия,взел съм си тези мелезчета ,щото са ме грабнали със нещо,а какво ти си мислиш и умуваш ми е през оная работа......