Dog.bg Форуми : Средноазиатска овчарка

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (305 Страници) +
  • « Първа
  • 118
  • 119
  • 120
  • 121
  • 122
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Средноазиатска овчарка

#2372 Потребителят е офлайн   remetalk Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Потребители

Публикувано: 06 August 2007 - 11:46 PM

Цитат

Той е потомък на петте легенди при Алабая и поради това е изключително
ценен, като кръв - която носи и от гледна точка генетичният резервоар в него !!! [/b]

Като кръв е наблегнато на Карагьоз.за доказателство тези дни-да подмине лошото време-ще пуснем снимки и на сестрата на Сибир-ИМПЕРА.Има изключителна прилика с предтечата си!

#2373 Потребителят е офлайн   TORMENTOR Икона

• First Duke of Tormentor
  • PipPipPip

Публикувано: 07 August 2007 - 12:50 AM

Ей, чорбаджията на "SUPER" МИНЧО, какво ще кажеш за тази глава дали ти харесва, а ????? [/b]

СИБИР

Прикачени файлове

User's Signature

"TORMENTOR" Kennel . 7500 Silistra (BULGARIA) . +359.887.798.427

Качена снимка

#2374 Потребителят е офлайн   TORMENTOR Икона

• PipPipPip

Публикувано: 07 August 2007 - 12:51 AM

СИБИР в очакване на неприятелите !!!!![/b]

Прикачени файлове

User's Signature

Качена снимка

#2375 Потребителят е офлайн   TORMENTOR Икона

• PipPipPip

Публикувано: 07 August 2007 - 12:53 AM

Значи изодзадзе ми идвате, а !!!!![/b]

Прикачени файлове

User's Signature

Качена снимка

#2376 Потребителят е офлайн   novia Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 07 August 2007 - 01:47 PM

Здравеите,приатели на породата САО ние сме нови в породата и желаем да се запознаем с вси4ки развьд4ици и представители на САО.Хората които управляват и движат клубьт нагоре както и отделни 4ленове които са допринесли за развитието му.Интересуваме се от всяка информация която се побликува и желаем да бьдем сьбеседници.Интересувани кьде са едни от наи-добрите САО и може ли да полу4им техни снимки.вярно ли е 4е в пазарджик са
най-добрите и у кои хора се намират,как можем да се свьржем с тях.каде се провеждат най-добрите изложби с най-много у4астници разбрахме за сьстоялата се изложба вьв Варна и у4астващите в нея ку4ета на които видяхме пубикувани снимки за едно от ку4етата се твьрди,4е е световен шампион,но има ли то реална конкуренция в БГ или вси4ко е вьпрос на на реклама.про4етохме изявленията на Г-Н С.Попов и М.Бьрзев и виждаме противоре4ия ако може разяснете ни техните изказвания о4акваме отговори и консултации от вси4ки.

С поздрави :
Новия

#2377 Потребителят е офлайн   Ak_Ezger Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 August 2007 - 05:33 PM

Цитат

Здравеите,приатели на породата САО ние сме нови в породата и желаем да се запознаем с вси4ки развьд4ици и представители на САО.Хората които управляват и движат клубьт нагоре както и отделни 4ленове които са допринесли за развитието му.Интересуваме се от всяка информация която се побликува и желаем да бьдем сьбеседници.Интересувани кьде са едни от наи-добрите САО и може ли да полу4им техни снимки.вярно ли е 4е в пазарджик са
най-добрите и у кои хора се намират,как можем да се свьржем с тях.каде се провеждат най-добрите изложби с най-много у4астници разбрахме за сьстоялата се изложба вьв Варна и у4астващите в нея ку4ета на които видяхме пубикувани снимки за едно от ку4етата се твьрди,4е е световен шампион,но има ли то реална конкуренция в БГ или вси4ко е вьпрос на на реклама.про4етохме изявленията на Г-Н С.Попов и М.Бьрзев и виждаме противоре4ия ако може разяснете ни техните изказвания о4акваме отговори и консултации от вси4ки.

С поздрави :
Новия

Здравей Новия.
-Запознанството с всички развъдчици не става толкова лесно!
По-голямата част от развъдниците на САО,имат сайтове и тел.за връзка.

Прави ми впечатление,че не сте толкова Нов,поради факта,че пишете за клуба който се движи нагоре и за някой отделни членове които са допринесли за него!!!Или не сте толкова нов,или доста сте се поинтересували?!?(само го отбелязвам,без никакви лоши чувства и намерения!!!)

Както споменах в по-горните редове,има сайтове с форуми и в тях,има доста инфо.и снимков материал на кучетата от породата САО!!!
-Ще се радвам да беседваме с вас! 1super

Въпроса къде се провеждат най добри изложби,е малко неуместен и неточен.
-Ако ви интересува САО,най много кучета от породата,се събират естественно на специализираната изложба за САО.Имаше една пролетта,надявам се и на есен да има.Но една такава изложба,не се прави толкова лесно!

А,в кой град на БГ.са най добрите представители на породата САО?
-Всеки си хвали неговото и разправя,че е най хубаво!!! wink

ХУБАВИ КУЧЕТА САО,има на доста места в БГ.Пак казвам повечето развъдчици имат сайтове.Пишете в гугала Средноазиатска-овчарка и излизат доста сайтове.Гледате внимателно и преценявате на вас кои кучета ви харесват и т.н.

-За кучетата които бяха на Варненската изложба с ръка на сърцето казвам,че в БГ имат конкуренция и то голяма!!!

За противоречията между, г-н, Попов и г-н,Бързев.Въпрос на гледна точка.

Живи и здрави!!!

п.с.дано съм бил изчерпателен? wink

#2378 Потребителят е офлайн   Hauseofbarzev Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 August 2007 - 07:25 PM

Приятели ето един Азиат на 1 година който снимах неска.Произведен от развъдник Hause of Barzev .Какво мислите за него.

Прикачени файлове

#2379 Потребителят е офлайн   Hauseofbarzev Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 August 2007 - 07:29 PM

Ето го и на 45 дена.

Прикачени файлове

#2380 Потребителят е офлайн   Hauseofbarzev Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 August 2007 - 07:31 PM

ПАК

Прикачени файлове

#2381 Потребителят е офлайн   Hauseofbarzev Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 August 2007 - 07:35 PM

1super

#2382 Потребителят е офлайн   Hauseofbarzev Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 August 2007 - 07:41 PM

Бих го определил като добър наследник на баба си Султана,но във мъжки вариант.

#2383 Потребителят е офлайн   Hauseofbarzev Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 August 2007 - 07:45 PM

И баба със 1 годишното си внуче.

Прикачени файлове

#2384 Потребителят е офлайн   Laikata Икона

• MOD
  • PipPipPip

Публикувано: 07 August 2007 - 08:05 PM

Цитат

И баба със 1 годишното си внуче.

Наистина ли искаш мнение за това което си показал на снимките????
User's Signature

ХУКНАЛ ДЖОНИ НАШ ДА ПИТА,КАК ДА СВИКНЕ СЪС ТРУДА,
НО СЕ СПЪНАЛ И ПОЛИТНАЛ,ЗЪРНАЛ МРАВКАТА В ПРАХА.

#2385 Потребителят е офлайн   Hauseofbarzev Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 August 2007 - 08:49 PM

Вашето мнение господин Димитров го искам за този представител на породата които е от ляво.

Прикачени файлове

#2386 Потребителят е офлайн   novia Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 07 August 2007 - 09:10 PM

Ак Езгер-благодаря ти за обаждането.Влязох в гоогле,но там не видях саитове в БГ. Мен ме интересуват САО бьлгарско производство и местожителство. До колкото това че не сьм толкова нов имаш право, защото аз сьм любител на тази порода отдавна и това,че не сьм се появявал в пространството не ме прави по-малко разбиращ от хората които се занимават сьс САО. На останалите мои вьпроси отговаряш много предпазливо. Не разбрах какво означава вьпрос на гледна точка и кои кучета могат да бьдат конкуренция на кучетата от Русия. Какво означават думите на С.Попов.че не случайно Г-Н.Гергов е заплодил на руския шампион и означава ли това че ще се родят само шампиони. Ако можеш изпрати ми снимки на САО достойни по качества на този шампион. Относно снимките които е публикувал М.Бьрзев на внук и баба това което виждам са две почти еднакви кучета които ми харесват. Какво ще кажеш за кучетата на Мартен БГ. и кучетата на М.Бьрзев,те могат ли да бьдат конкуренция. Ако има и други може да ги споменеш.

#2387 Потребителят е офлайн   Laikata Икона

• MOD
  • PipPipPip

Публикувано: 07 August 2007 - 09:15 PM

Цитат

Вашето мнение господин Димитров го искам за този представител на породата които е от ляво.

По принцип не коментирам снимки,но този белия като глава няма нищо общо с с главите преди това.Мисля ,че сам се досещаш коя е правилната??Така както е направена снимката на белия ми се вижда малко с недостатъчна маса в тялото ,но мисля,че така е направена снимката.
User's Signature

ХУКНАЛ ДЖОНИ НАШ ДА ПИТА,КАК ДА СВИКНЕ СЪС ТРУДА,
НО СЕ СПЪНАЛ И ПОЛИТНАЛ,ЗЪРНАЛ МРАВКАТА В ПРАХА.

#2388 Потребителят е офлайн   novia Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 07 August 2007 - 09:19 PM

До Лайката.Новия пита и чака отговор:Кажете си мнението за публикуваните снимки защото долавям ирония в думите ви. b) ако имате ваше куче по-добро от тези моля покажете ни го и ни разяснете подробности по породата и това от което трябва да развьждаме. С поздрави:Новия

#2389 Потребителят е офлайн   Ak_Ezger Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 August 2007 - 09:56 PM

Цитат

Ак Езгер-благодаря ти за обаждането.Влязох в гоогле,но там не видях саитове в БГ. Мен ме интересуват САО бьлгарско производство и местожителство. До колкото това че не сьм толкова нов имаш право, защото аз сьм любител на тази порода отдавна и това,че не сьм се появявал в пространството не ме прави по-малко разбиращ от хората които се занимават сьс САО. На останалите мои вьпроси отговаряш много предпазливо. Не разбрах какво означава вьпрос на гледна точка и кои кучета могат да бьдат конкуренция на кучетата от Русия. Какво означават думите на С.Попов.че не случайно Г-Н.Гергов е заплодил на руския шампион и означава ли това че ще се родят само шампиони. Ако можеш изпрати ми снимки на САО достойни по качества на този шампион. Относно снимките които е публикувал М.Бьрзев на внук и баба това което виждам са две почти еднакви кучета които ми харесват. Какво ще кажеш за кучетата на Мартен БГ. и кучетата на М.Бьрзев,те могат ли да бьдат конкуренция. Ако има и други може да ги споменеш.

Новия,пишеш на БГ.средноазиатска-овчарка в търсачките и излизат Българските сайтове!!!
-Никъде не споменавам,че не разбираш от породата!!!Просто долових,че имаш познанство и,че не си толкова нов.Нищо друго!

На кои точно въпроси отговарям доста предпазливо?

Какво значи въпрос на гледна точка?В случаят с Тахир:
-За мен специално Тахир не ми е кучето мечта,но е прекрасно животно.Откъм генетика е ценен и то доста!!!Някой хора може и да се присмеят,но...........

Г-н,Бързев,не му харесъл,че бил с къси крака и куче излаяло по него Тахир се изкоркъл.Някой път прибързаните заключения,не винаги са прави!!!

Ми явно щом е заплодена кучка на Тахир,при толкова прекрасни други кучета в питомника,малко по горе го споменах!!!
-Факт е,че от едно кучило с родители шампиони,няма да се родят само шампиони!!!Разчита се на генетиката!!!Ако излезе едно,две качествени животни,човек трябва да се радва!!!

За кучетата от п-к Мартен,не ме вълнуват въобще и като кръв и като качества!!!

Има доста кучета,които могат да са конкуренция на Споменатите кучета в предишните постове!
-Но специално аз няма да коментирам кои са и т.н.
Както казъх проверете по сайтовете и сам ще разберете кои кучета са конкуренти на Руските.

#2390 Потребителят е офлайн   Hauseofbarzev Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 August 2007 - 10:44 PM

http://alabai.saitche.com/users/
http://www.maximus-hanmo.com/
http://www.martenbg.com/
http://www.k1-turkmenbashi.com/
http://www.gorannadraganov.com/

Да ви помогна господине тва са българските сайтове гледайте и сам изберете кой според вас биха могли да са конкуренти на руските шампиони.

#2391 Потребителят е офлайн   TORMENTOR Икона

• PipPipPip

Публикувано: 08 August 2007 - 02:08 AM

Мъжкарят !!!!![/b]

Прикачени файлове

User's Signature

Качена снимка

• (305 Страници) +
  • « Първа