Dog.bg Форуми : Средноазиатска овчарка

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (305 Страници) +
  • « Първа
  • 120
  • 121
  • 122
  • 123
  • 124
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Средноазиатска овчарка

#2412 Потребителят е офлайн   Ak_Ezger Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 17 August 2007 - 11:14 PM

Цитат

.Препорьчваме ти САО от ПАЗАРДЖИК и регион защото там са може би най-добрите,а и има най-голяма популярност и производство.Собствениците на САО в региона са многобройни и живеят за развитието на породата.

Интересно!Препоръчваме ти?
-Когато човек,желае да пише,или отговори на Пикасо,един ли е пикасо,или няколко?Защото ПРЕПОРЪЧВАМЕ ТИ,някък си ме навява на мисълта,че .....................но както и да е.

По какво съдиш(съдите,че са най добрите)?

-Голямото производство и популярност,не означава НАЙ добро!!!Мое скромно мнение

Какво точно се прави за развитието на САО?

Може ли някоя снимка на произведено САО в региона?

Поздрави!!!

#2413 Потребителят е офлайн   troian Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 August 2007 - 11:33 AM

Поткрепям ване банско , не си оплювайте кучетата , че не след дълго и тук ще стане грозна картинка ! Нека хора като мен да могат да се учат от вас а не да ви четат обидите , поздрави на remetalk 1super
User's Signature

Развъждането на расови кучета с високи качества спада към културното и национално богатство на всеки народ !Българско Овчарско Куче , Българската национална гордост !

#2414 Потребителят е офлайн   Ak_Ezger Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 August 2007 - 07:40 AM

;)

Прикачени файлове

#2415 Потребителят е офлайн   Ak_Ezger Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 August 2007 - 07:41 AM

dribble dribble dribble

Прикачени файлове

#2416 Потребителят е офлайн   silviq petrova Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 August 2007 - 10:19 AM

Цитат

dribble dribble dribble

Хора кажете на каква цена може да се намери една средно азиатска овчарка?
User's Signature

На кучето не му трябват скъпи коли, големи къщи или дизайнерски дрехи. То не се интересува дали си богат или беден, хитър или прост, умен или глупав. Дай му сърцето си и то ще ти даде неговото. За колко хора можете да кажете това? Колко хора могат да Ви накарат да се чувствате специални? Колко хора могат да Ви накарат да се чувствате изключителни?

#2417 Потребителят е офлайн   pikaso Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 August 2007 - 01:51 PM

До ВАНЕ Банско:Не сьм искал да обидя никой,а само констатирах факти ,ако си виждал на живо Джабай и сравниш кученцето от снимката сам ще разбереш.Има ли някакьв друг начин по който да се удостоверява дали кучето е от тези родители,освен тези споменати от мен???ЗАЩО тогава трябва да има родословие и знаеш ли как се издава то ?Ако знаеш пиши ми!До колкото ми е ясно кучетата вСОФИЯ изобщо не са еднакви с тези в провинцията,не сьм казал в никакьв случай че са лоши,нищо подобно явно не си ме разбрал както трябва.Само сьм препорьчал САО от Пазарджик и регион.До ден днешен не сьм видял и чул развьдчици на САО да искат да плодят в СОФИЯ ,но обратният вариант се случва доста често.Разбрах ,че дори вие самият и ваши приятели сте си купили САО от там.Ако е така защо не си взехте от СОФИЯ?Явно сте си отваряли очите,ушите и имате желание да !!!не сте изльган!А за делбата САО вСОФИЯ са си САО но различни от тези в ПАЗАРДЖИК!!! поздрави ПИКАСО.

#2418 Потребителят е офлайн   Ak_Ezger Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 August 2007 - 02:11 PM

Цитат

До ВАНЕ Банско:Не сьм искал да обидя никой,а само констатирах факти ,ако си виждал на живо Джабай и сравниш кученцето от снимката сам ще разбереш.Има ли някакьв друг начин по който да се удостоверява дали кучето е от тези родители,освен тези споменати от мен???ЗАЩО тогава трябва да има родословие и знаеш ли как се издава то ?Ако знаеш пиши ми!До колкото ми е ясно кучетата вСОФИЯ изобщо не са еднакви с тези в провинцията,не сьм казал в никакьв случай че са лоши,нищо подобно явно не си ме разбрал както трябва.Само сьм препорьчал САО от Пазарджик и регион.До ден днешен не сьм видял и чул развьдчици на САО да искат да плодят в СОФИЯ ,но обратният вариант се случва доста често.Разбрах ,че дори вие самият и ваши приятели сте си купили САО от там.Ако е така защо не си взехте от СОФИЯ?Явно сте си отваряли очите,ушите и имате желание да !!!не сте изльган!А за делбата САО вСОФИЯ са си САО но различни от тези в ПАЗАРДЖИК!!! поздрави ПИКАСО.

Пикасо,неми отговори на въпроса!!!
-Само немога да се светна,кои кучки от развъдниците в София,са заплодени на произведени в Пазарджик САО!!!

Информацията ти е много грешна!!!

#2419 Потребителят е офлайн   Ak_Ezger Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 August 2007 - 02:12 PM

Цитат

Цитат

dribble  dribble  dribble

Хора кажете на каква цена може да се намери една средно азиатска овчарка?

Цената на малко куче от породата е,от 500 до 1000лв.

#2420 Потребителят е офлайн   pikaso Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 August 2007 - 02:16 PM

До АК ЕЗГЕР:Когато препорьчваш на някой нещо ти не го задьлжаваш да го притежава,а само го сьветваш какво може да притежава ако иска!ПО вьпроса за най добрите си прав ,това се доказва на ринга,но СОФИЯ почти няма представители там!!!Един ИВАН ДЖУНЕВ не забравяй и той е от ПАЗАРДЖИК!!!Мисля ,че голямата популация,води до по добри резултати,а и когато има повече САО можеш да избираш добри екземпляри.Добре знаеш ,че САО в регион ПЗ за момента са водещи в развьждане,обучение,работни качества .Искаш снимка на САО произведен от региона - едва ли ти е нужна,ти притежаваш такьв екземпляр при това от някои твои снимки се вижда че е доста добьр!!! ЧАО.

#2421 Потребителят е офлайн   Ak_Ezger Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 August 2007 - 02:17 PM

Пикасо,заплодите в София струват парички!!! wink А,както знаеш,повечето хора не са били в часовете по математика(специално в тези по изваждане!!! b) )

#2422 Потребителят е офлайн   Ak_Ezger Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 August 2007 - 02:23 PM

За да стане по интересно,щот явно Пикасо това желае wink нека да ми покаже нещо от сорта на това куче произведено независимо в кой град:

Пикасо,кученцето е на 6 мес.Произведено в София!!!
-Ти си на ход.

1super

Прикачени файлове

#2423 Потребителят е офлайн   Ak_Ezger Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 August 2007 - 02:25 PM

Не е номера да си мериме п......те,номера е като нещо се казва,да бъде с покритие!!!!

Жив и здрав!!!

#2424 Потребителят е офлайн   pikaso Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 August 2007 - 02:27 PM

Пиша ти отново явно паметта ти изневерява:Пьрво заплодихте на ХАТАР 2 кучки-СЛАВА и след нея Анушка! Смятам,че сьм прав ако ли не обори ме!!!За другото заплождане все пак и там има кьсмет.Хатар е собственост на човек от ПАЗАРДЖИК.Ако г-н Бьрзев пускаше БАЙ без пари щеше да има упашка пред МАЛО-КОНАРЕ.

#2425 Потребителят е офлайн   Ak_Ezger Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 August 2007 - 02:29 PM

Пикасо,това е кучка произведена в Столичен развъдник wink
-Покажими нещо подобно n)

Прикачени файлове

#2426 Потребителят е офлайн   Ak_Ezger Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 August 2007 - 02:33 PM

Пикасо,продължавам super best

Прикачени файлове

#2427 Потребителят е офлайн   Ak_Ezger Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 August 2007 - 02:33 PM

Кучето,също е произведено в Столичен развъдник ;)

Прикачени файлове

#2428 Потребителят е офлайн   Ak_Ezger Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 August 2007 - 02:37 PM

Мога още доста кучета от Софийско да кача,но е ред на Пикасо wink

#2429 Потребителят е офлайн   Сукера Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 August 2007 - 05:02 PM

Пикасо мисля че неволно си допуснал няколко неточности и с твое позволение worthy, ще направя няколко уточнения.Слава и Ануш бяха заплодени на Хатар произведен в п-к Туркменски вълкодав от Б.Патински които към г.Пазарджик няма никакво отношение,,освен може би че е минавал от там.Скачките бяха направени в с.Ягодово обл.Пловдивска,мисля че по точно и коректно бе да напишеш- в Ягодово има хубави кучета 1super super best Трябва да споделя с теб че желаещи да заплождат в определени развъдници в г.София и прилежаштите и селища има много,.,при мен лично от 1999г. почти всеки месец има хора които ми обясняват какви великолепни женски кучки притежават,колко подходящи са те за моите мъжкари и каква услуга ми правят с желанието си да заплодят при мен.Тъи като не искам никои да ми прави услуги предпочитам да си заплатят заплождането, а то е цената на едно хубаво кутре в страните на ОНД.По голямата част се учудват как не искам да приема от тях тази голяма услуга и отиват да услужат на някои друг,но има и хора предпочитащи да си платят и те не са малко.Също така има и хора твърдящи че са заплождали при мен,а в деиствителност да не са,няма да споменавам имена,но би следвало аз наи добре да знам кога са давали поколение моите кучета.Ако някаи твърди нещо е редно да го е документирал,а не да твърди че има приплоди от Джамал,Аждар или Рахмет,а аз да не знам. wink

#2430 Потребителят е офлайн   pikaso Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 August 2007 - 05:20 PM

Ак езгер-приемаш нещата прекалено лично,нямам нищо против меренето но то става на друго място.Малкото което показваш е един чудесен наследник на АЮ-ДАГ,но не бьрзай много за да не се спьнеш.За останалите снимки женската е на ваш приятел която носи крьв назад от ПЗ регион можеш да попиташ Валыо а другото куче е един среден екземпляр и се надявам че не е твоята гордост.Снимки ще ти изпратя малко по кьсно ,предлагам ти по -добре отиди до ПЗ и виж на живо какво гледат хората там ,излез от заблудата!!!Не сьм добьр фотограф и нямам фото албум но все пак ще ти покажа нещо.Всичко което пиша е истина и не смятам ,че приемаш думите ми като не справедливи и дразнещи.Чао.

#2431 Потребителят е офлайн   Сукера Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 August 2007 - 05:59 PM

Пикасо пак ще направя уточнение,кучката не носи кръв от ПЗ и региона!За да носи такава кръв би трябвало да е получена от кучета произведени там,а това не е така,твърдя го напълно отговорно,ако не си съгласен с мен опровергаи ме wink Радвам се на високите ти критерии,надявам се искренно вПЗ да има такива кучета за които пишеш,уточнявам пак,не Ягодово,а ПЗ!Защото в Ягодово наистина има прекрасни кучета super best между другота АкЕзгер си е закупил куче от Ягодово не от ПЗ oleeee !Предполагам че не се сърдиш за уточненията които правя,но мисля че е необходимо. cheers

Аз се сърдя на "меренето" ви. На "работни качества".

Мод

• (305 Страници) +
  • « Първа
  • 120
  • 121
  • 122
  • 123
  • 124
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

1 потребители четат тази тема