Средноазиатска овчарка
Публикувано: 07 August 2007 - 07:45 PM
Прикачени файлове
-
DSC00943.JPG (59.84K)
Брой сваляния: 106
Публикувано: 07 August 2007 - 08:49 PM
Прикачени файлове
-
untitled.jpg (17.29K)
Брой сваляния: 111
Публикувано: 07 August 2007 - 09:10 PM
Публикувано: 07 August 2007 - 09:15 PM
Цитат
По принцип не коментирам снимки,но този белия като глава няма нищо общо с с главите преди това.Мисля ,че сам се досещаш коя е правилната??Така както е направена снимката на белия ми се вижда малко с недостатъчна маса в тялото ,но мисля,че така е направена снимката.

ХУКНАЛ ДЖОНИ НАШ ДА ПИТА,КАК ДА СВИКНЕ СЪС ТРУДА,
НО СЕ СПЪНАЛ И ПОЛИТНАЛ,ЗЪРНАЛ МРАВКАТА В ПРАХА.
Публикувано: 07 August 2007 - 09:19 PM
Публикувано: 07 August 2007 - 09:56 PM
Цитат
Новия,пишеш на БГ.средноазиатска-овчарка в търсачките и излизат Българските сайтове!!!
-Никъде не споменавам,че не разбираш от породата!!!Просто долових,че имаш познанство и,че не си толкова нов.Нищо друго!
На кои точно въпроси отговарям доста предпазливо?
Какво значи въпрос на гледна точка?В случаят с Тахир:
-За мен специално Тахир не ми е кучето мечта,но е прекрасно животно.Откъм генетика е ценен и то доста!!!Някой хора може и да се присмеят,но...........
Г-н,Бързев,не му харесъл,че бил с къси крака и куче излаяло по него Тахир се изкоркъл.Някой път прибързаните заключения,не винаги са прави!!!
Ми явно щом е заплодена кучка на Тахир,при толкова прекрасни други кучета в питомника,малко по горе го споменах!!!
-Факт е,че от едно кучило с родители шампиони,няма да се родят само шампиони!!!Разчита се на генетиката!!!Ако излезе едно,две качествени животни,човек трябва да се радва!!!
За кучетата от п-к Мартен,не ме вълнуват въобще и като кръв и като качества!!!
Има доста кучета,които могат да са конкуренция на Споменатите кучета в предишните постове!
-Но специално аз няма да коментирам кои са и т.н.
Както казъх проверете по сайтовете и сам ще разберете кои кучета са конкуренти на Руските.
Публикувано: 07 August 2007 - 10:44 PM
http://www.maximus-hanmo.com/
http://www.martenbg.com/
http://www.k1-turkmenbashi.com/
http://www.gorannadraganov.com/
Да ви помогна господине тва са българските сайтове гледайте и сам изберете кой според вас биха могли да са конкуренти на руските шампиони.
Публикувано: 08 August 2007 - 02:08 AM
Прикачени файлове
-
________057.jpg (35.63K)
Брой сваляния: 116
Публикувано: 08 August 2007 - 02:11 AM
Прикачени файлове
-
________061.jpg (35.6K)
Брой сваляния: 117
Публикувано: 08 August 2007 - 02:12 AM
Прикачени файлове
-
________058.jpg (26.77K)
Брой сваляния: 114
Публикувано: 08 August 2007 - 07:24 AM

ХУКНАЛ ДЖОНИ НАШ ДА ПИТА,КАК ДА СВИКНЕ СЪС ТРУДА,
НО СЕ СПЪНАЛ И ПОЛИТНАЛ,ЗЪРНАЛ МРАВКАТА В ПРАХА.
Публикувано: 08 August 2007 - 11:46 PM
За сметка на това пък съм развъждал и продължавам да развъждам
кучета от няколко породи със всяка от които имам завидни резултати
по изложбените рингове, а и не само по тези такива - но, това е друг
въпрос и не му е мястото да обяснявам тези неща тук и където и да е било !!!!! [/b]
п.с. Ако искаш да се видим за да ми разяшниш каквото и да било,
давай - за тази цел можеш да ми пишеш на лични и да се разберем,
кой и кога му е трепкало сърцето като на мъж и на нещо друго !!!!!!!!!!
Публикувано: 08 August 2007 - 11:48 PM
Цитат
Кучето по родословие се води ИКАР от Мартен БГ.Баща Кара Келе ХАК-маика ЗЕНА.Роден на 17.11.2005.
Предлага се за продан!
Социализиран азиат,до осем месечен е живял в апартамент.
Причината поради която се разделям е,че аз предпочитам изключително АГРЕСИВНИ кучета.който ме познава,знае мойте критерий!
тел.0886167675!
Публикувано: 11 August 2007 - 11:23 AM
Просто ... познавам това кученце от бебе, то бе подарено на мой приятел. Как и защо не ми искам да коментирам, но той реши да го върне. Още тогава му предложих, то той реши, че ще е по добре за Икар да е с вас, а и кученцето се води собственост на питомник Мартен и доколкото зная, не се продава.
Така че ако решите - Икар ще има дом и хора, които го обичат и ще се грижат за него.
Публикувано: 11 August 2007 - 02:36 PM
Публикувано: 11 August 2007 - 04:02 PM
Цитат
Просто ... познавам това кученце от бебе, то бе подарено на мой приятел. Как и защо не ми искам да коментирам, но той реши да го върне. Още тогава му предложих, то той реши, че ще е по добре за Икар да е с вас, а и кученцето се води собственост на питомник Мартен и доколкото зная, не се продава.
Така че ако решите - Икар ще има дом и хора, които го обичат и ще се грижат за него.
Дог.Като си готов,има телефон посочен па вземи звънни!!!
-Да те светна ли,че аз лично бях когато Митака се отказа от Икар!!!Лично закарах кучето в квартирата която живееше Валката.
Кристина взе кучето и заедно с мен го закарахме!!!
-Думите към Валката бяхя:
Ще го гледаш ли!!!
Без договори и претенций!!!
Та според мен,Валката може да прави с него каквото си пожелае!!!!Нито договор има,нито нищо!!!
-Като толкова претендират някой хора за собственост,да вземат да платят на Валката храната и гледането и сбогом гергино!!!
Дог,как тогава и родословието е във Вальо?
Защо тези кучета Икар и Импера ги няма в сайта на Мартен(нашите кучета)!?
Нещо несе връзва приятелю!!!
Живи и здрави!!!
п.с.Всичко което казвам и пиша съм го виждал и съм присъствал!