Dog.bg Форуми : Средноазиатска овчарка

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (305 Страници) +
  • « Първа
  • 120
  • 121
  • 122
  • 123
  • 124
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Средноазиатска овчарка

#2421 Потребителят е офлайн   Ak_Ezger Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 19 August 2007 - 02:17 PM

Пикасо,заплодите в София струват парички!!! wink А,както знаеш,повечето хора не са били в часовете по математика(специално в тези по изваждане!!! b) )

#2422 Потребителят е офлайн   Ak_Ezger Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 August 2007 - 02:23 PM

За да стане по интересно,щот явно Пикасо това желае wink нека да ми покаже нещо от сорта на това куче произведено независимо в кой град:

Пикасо,кученцето е на 6 мес.Произведено в София!!!
-Ти си на ход.

1super

Прикачени файлове

#2423 Потребителят е офлайн   Ak_Ezger Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 August 2007 - 02:25 PM

Не е номера да си мериме п......те,номера е като нещо се казва,да бъде с покритие!!!!

Жив и здрав!!!

#2424 Потребителят е офлайн   pikaso Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 August 2007 - 02:27 PM

Пиша ти отново явно паметта ти изневерява:Пьрво заплодихте на ХАТАР 2 кучки-СЛАВА и след нея Анушка! Смятам,че сьм прав ако ли не обори ме!!!За другото заплождане все пак и там има кьсмет.Хатар е собственост на човек от ПАЗАРДЖИК.Ако г-н Бьрзев пускаше БАЙ без пари щеше да има упашка пред МАЛО-КОНАРЕ.

#2425 Потребителят е офлайн   Ak_Ezger Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 August 2007 - 02:29 PM

Пикасо,това е кучка произведена в Столичен развъдник wink
-Покажими нещо подобно n)

Прикачени файлове

#2426 Потребителят е офлайн   Ak_Ezger Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 August 2007 - 02:33 PM

Пикасо,продължавам super best

Прикачени файлове

#2427 Потребителят е офлайн   Ak_Ezger Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 August 2007 - 02:33 PM

Кучето,също е произведено в Столичен развъдник ;)

Прикачени файлове

#2428 Потребителят е офлайн   Ak_Ezger Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 August 2007 - 02:37 PM

Мога още доста кучета от Софийско да кача,но е ред на Пикасо wink

#2429 Потребителят е офлайн   Сукера Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 August 2007 - 05:02 PM

Пикасо мисля че неволно си допуснал няколко неточности и с твое позволение worthy, ще направя няколко уточнения.Слава и Ануш бяха заплодени на Хатар произведен в п-к Туркменски вълкодав от Б.Патински които към г.Пазарджик няма никакво отношение,,освен може би че е минавал от там.Скачките бяха направени в с.Ягодово обл.Пловдивска,мисля че по точно и коректно бе да напишеш- в Ягодово има хубави кучета 1super super best Трябва да споделя с теб че желаещи да заплождат в определени развъдници в г.София и прилежаштите и селища има много,.,при мен лично от 1999г. почти всеки месец има хора които ми обясняват какви великолепни женски кучки притежават,колко подходящи са те за моите мъжкари и каква услуга ми правят с желанието си да заплодят при мен.Тъи като не искам никои да ми прави услуги предпочитам да си заплатят заплождането, а то е цената на едно хубаво кутре в страните на ОНД.По голямата част се учудват как не искам да приема от тях тази голяма услуга и отиват да услужат на някои друг,но има и хора предпочитащи да си платят и те не са малко.Също така има и хора твърдящи че са заплождали при мен,а в деиствителност да не са,няма да споменавам имена,но би следвало аз наи добре да знам кога са давали поколение моите кучета.Ако някаи твърди нещо е редно да го е документирал,а не да твърди че има приплоди от Джамал,Аждар или Рахмет,а аз да не знам. wink

#2430 Потребителят е офлайн   pikaso Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 August 2007 - 05:20 PM

Ак езгер-приемаш нещата прекалено лично,нямам нищо против меренето но то става на друго място.Малкото което показваш е един чудесен наследник на АЮ-ДАГ,но не бьрзай много за да не се спьнеш.За останалите снимки женската е на ваш приятел която носи крьв назад от ПЗ регион можеш да попиташ Валыо а другото куче е един среден екземпляр и се надявам че не е твоята гордост.Снимки ще ти изпратя малко по кьсно ,предлагам ти по -добре отиди до ПЗ и виж на живо какво гледат хората там ,излез от заблудата!!!Не сьм добьр фотограф и нямам фото албум но все пак ще ти покажа нещо.Всичко което пиша е истина и не смятам ,че приемаш думите ми като не справедливи и дразнещи.Чао.

#2431 Потребителят е офлайн   Сукера Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 August 2007 - 05:59 PM

Пикасо пак ще направя уточнение,кучката не носи кръв от ПЗ и региона!За да носи такава кръв би трябвало да е получена от кучета произведени там,а това не е така,твърдя го напълно отговорно,ако не си съгласен с мен опровергаи ме wink Радвам се на високите ти критерии,надявам се искренно вПЗ да има такива кучета за които пишеш,уточнявам пак,не Ягодово,а ПЗ!Защото в Ягодово наистина има прекрасни кучета super best между другота АкЕзгер си е закупил куче от Ягодово не от ПЗ oleeee !Предполагам че не се сърдиш за уточненията които правя,но мисля че е необходимо. cheers

Аз се сърдя на "меренето" ви. На "работни качества".

Мод

#2432 Потребителят е офлайн   Ak_Ezger Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 August 2007 - 08:14 PM

Пикасо,не приемам лично нещата.Просто потвърждавам думите на чичо Сукер.Хатар,не е произведен в Пазарджик.
-Както и Слава не носи кръв от кучета произведени в Пазарджик!Същото важи и за Акбай Кабир-Ахал Текин!!!
Той също няма нищо общо с кучета произведени в Пазарджик!

Чети внимателно какво съм написал.

Както виждаш,съм качил снимки на кучета произведени в София!А не закупени от Братската Съветска Страна!!!

Да видя някъде да споменавам Аю-Даг,или Юзбаши-Алу неговият брат,или Екгюл и сестра и Ерза-Алу!?Не!!!
Само кучета произведени в Софийско!!!

Относно дали ще има Упашка, l) мен не ме касае!!!

Жив и здрав!!!

#2433 Потребителят е офлайн   Ak_Ezger Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 August 2007 - 11:24 PM

Ето едно пале от Софийско ;)

Прикачени файлове

#2434 Потребителят е офлайн   Ak_Ezger Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 August 2007 - 11:28 PM

още едно dribble

Прикачени файлове

#2435 Потребителят е офлайн   Ak_Ezger Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 August 2007 - 11:29 PM

и още едничко n)

Прикачени файлове

#2436 Потребителят е офлайн   pikaso Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 August 2007 - 12:27 AM

Сукера -Слава мисля че е дьщеря на една от 2-те кучки ,които си закупил лично от В.СТЕФАНОВ.Той живее и е родом от ПЗ иРегион.Джамал е прекрасно куче което харесвам много ,но и ти не си го произвел,както и кучетата намиращи се в Ягодово.Това не ги прави по-малко добри.Човекьт от Ягодово е изявен любител на САО и това че си купува страхотни екземпляри е един голям плюс за всички ценители на тази порода.Но има хора които сьщо не оценяват неговият труд.Колкото до това кьде си заплодил Слава и Анушка в Ягодово или не това няма значение .И от двете кучки малките отидоха в ПЗ. В БГ. не се произвеждат коли,но ако си купиш Мерцедес никой не би ти казал че не е твой. Нямам нищо против уточненията може някьде и да пропускам нещо но все пак и аз сьм човек,а винаги може и да се поучиш. В крайна сметка не се ловете за всяка моя дума ,това е само мое мнение и не го налагам на никой,само-препорьчвам!!!

#2437 Потребителят е офлайн   pikaso Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 August 2007 - 01:05 AM

АК ЕЗГЕР-това което виждам са някакви малки САО,но нали не се заблуждаваш, като малки всички са хубави-означавали това за теб че те са твоите фаворити?Кучето което си поставил като фирмен знак това ли е твойта гордост?Дори когато имаш куче което не си произвел,но то е добро не означавали това че се развиваш?Всеки трьгва от някьде!Между другото кажи ми кой от ПЗ заплоди в СОФИЯ и околноста?За толкова години развиване на клубна дейност докьде сте стигнали?Развьждането ви беше пред провал,спаси ви човекьт от ЯГОДОВО!Може би за това сте толкова раздразнителни.В това няма нищо лошо все пак се развивате и то как-отлично.А снимките ги покажи на ЛАЙКАТА-той е сьдията.

#2438 Потребителят е офлайн   Ak_Ezger Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 August 2007 - 07:03 AM

Цитат

АК ЕЗГЕР-това което виждам са някакви малки САО,но нали не се заблуждаваш, като малки всички са хубави-означавали това за теб че те са твоите фаворити?Кучето което си поставил като фирмен знак това ли е твойта гордост?Дори когато имаш куче което не си произвел,но то е добро не означавали това че се развиваш?Всеки трьгва от някьде!Между другото кажи ми кой от ПЗ заплоди в СОФИЯ и околноста?За толкова години развиване на клубна дейност докьде сте стигнали?Развьждането ви беше пред провал,спаси ви човекьт от ЯГОДОВО!Може би за това сте толкова раздразнителни.В това няма нищо лошо все пак се развивате и то как-отлично.А снимките ги покажи на ЛАЙКАТА-той е сьдията.

Пикасо,този спор го започнах единствено и само,защото в предишните ти постове,беше написал,че кучетата в Софийско ставали,но небили като тези в Пазарджишко.Прочети си поста и ще разбереш смисъла,мен ме мързи да ровя да го търся.

Прави чест на господата вкарали толкова кучета!Никой не го оспорва това,но ще ме прощаваш за провал и,че някой бил спасил другия.Моля те!

Естествено,че кученцата на снимките които съм постнал,са малки.Но,мисля,че някой път нещата са очевадни.

-Аз се занимавам от скоро с породата тъй,че кой,къде е заплождал в миналото не ми е ясно и неме касае.
Мисля,че написах доста по въпроса и нежелая да влизам в по дълбоки спорове.

Приятелю,неми трябва да ме съди г-н Димитров.
-Бях на спец.в Сърбия и слушах много внимателно докато съдеше г-н Зоран Бранкович!Това ми е напълно достатъчно.

Жив и здрав бъди!!!

п.с.щеше да качиш някоя снимка?

#2439 Потребителят е офлайн   troian Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 August 2007 - 10:33 AM

Сртахотни палета Ak_Ezger cheers 1super
User's Signature

Развъждането на расови кучета с високи качества спада към културното и национално богатство на всеки народ !Българско Овчарско Куче , Българската национална гордост !

#2440 Потребителят е офлайн   Сукера Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 August 2007 - 11:31 AM

Пикасо пак ще направя уточнение ,кучките са дъщери на Поля тя пък е произведена в Москва б.Кум м.Бегим и двете животни са внесени от Туркмения.Малките се родиха на 2км. от нас така че пак си в грешка тъи като аз живея в София.От Слава и Ануш само едно кутре е в ПЗ,пак правя уточнение тъи като ти боравиш с информацията доста свободно,защо си останал с впечатление че сме раздразнителни,грешиш b)!Пак повтарям че хубави те кучета са в Ягодово и не съм правил заплождане в ПЗ,ще повторя в Ягодово има супер екземпляри и може да се поинтересуваш дали няма и моя вина в това част от тях да са именно там.Когато настъпи момента в ПЗ да има животни приближаващи се поне малко до тези в Ягодово руснаците значи ще са далеч зад нас.Би ли уточнил от какъв провал ни е спасил човека от Ягодово защото когато сме разговаряли не ми е казвал такива неща,може би ти знаеш повече и от него oleeee ?Аз не съм член на клуба тъи че за клубната деиност питаи ръководството.

• (305 Страници) +
  • « Първа
  • 120
  • 121
  • 122
  • 123
  • 124
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

4 потребители четат тази тема
0 потребители, 4 гости, 0 анонимни