Средноазиатска овчарка
Публикувано: 20 August 2007 - 09:47 PM
Публикувано: 20 August 2007 - 09:55 PM

"Истината не е изящна, красивите думи не са истинни.[br]Добрите не са красноречиви, красноречивите не са добри.[br]Знаещия не убеждава, убеждаващия не е знаещ."[br]...........................................................................[br]Лао Цзи - "Дао де Цзин"
Публикувано: 20 August 2007 - 09:59 PM
Цитат
Ванка,съмняваме.
Жив и здрав Ване! cheers
Дай да си караме по кучетата.
Публикувано: 21 August 2007 - 12:26 PM
понеже ак-езгз има желание да говори по темата се обръщам към него пък и знам че имал такива .
и един малко личен въпрос ако искаш не ми отговаряи -колко кучета си произвел ?
към бързев тактиката им е като на чобанските куцхета ,мвнимаваи.вече си ухапан,два пъти,при тртия умираш те са повече от теб и лесно ще те уморят ,даже и да удавиш ниакои пак ще си идеш .забелиазвам че остава само един отбор във форума останалите по една или друга причина вече ги ниама ,ше си идеш и ти

"Истината не е изящна, красивите думи не са истинни.[br]Добрите не са красноречиви, красноречивите не са добри.[br]Знаещия не убеждава, убеждаващия не е знаещ."[br]...........................................................................[br]Лао Цзи - "Дао де Цзин"
Публикувано: 21 August 2007 - 02:42 PM
всички си имате саитове ,където да рекламирате стоката,но си търсите клиентите в този.онези са го разбрали.макар да мрънкат против саита и дог бг пак влизат тъка именно за това ,чат пат и анти реклама на конкуренцията .изклиучвам мартен,тои не пише тук вече(за съжаление )
всеки форум трябва да има правила инак виж кво съм направил в "ония",почнаха да редактират......и там беше свободен,идеята е правилата да са за всички ,без значение кои си или кои не си,ниакои хора за това афишират кои са.и мразят анонимноста.защото името им е повече от мнението им което би било редактирано........другия проблем са тези които следят за спазването,доги прави грешка като слага модове "специалисти"в специализираните форуми,така стават едностранчиво редактирани.
....и умната нека и твоето мнение да е в саита,и твоите кучета

Публикувано: 21 August 2007 - 05:01 PM
Публикувано: 22 August 2007 - 01:51 PM
Публикувано: 22 August 2007 - 02:26 PM
Публикувано: 22 August 2007 - 03:07 PM
Публикувано: 22 August 2007 - 04:20 PM
Публикувано: 22 August 2007 - 04:30 PM
Цитат
Пикасо,това с грозното патенце ми хареса b) .Няма повече да задълбавам,само ще кажа,че:
-Ти Пикасо,каза,че Софийските САО били,ама еди кои си били по!!!Върни се назад и си прочети добре поста.Моля.
Прав си всеки си отговаря за развъждането!
Някъде да съм споменал,че само София и единствено София има принос за Породата!?
Да отскоро се занимавам с тази порода.Но се уча бързо. wink И,продължавам да се уча.Не се самозаблуждавам!
С какво са хранили и хранят кучетата в Туркмения,ми е все едно.Тук не е Туркмения и не сме в 19-20 век.
Това с храненето и разхождането,го написах по друг повод!Чети по внимателно.
Само ми обясни,колко хора познаваш,които всеки божи ден минават по 10 и повече км.на ден.беша.Щот аз минавам още 10.но с Бъги!Та станаха 20км. wink но това не е важно.
А,относно кръвта на тези кучета които съм хакнал в нета,поинтересувай се малко и после ще коментираме.
Намеси и красивите жени.Пожелавам на всеки да си има красива жена!
- wink
Щях да напиша нещо във връзка с жените,но ще вземеш да ми се убидиш,тъй,че размислих.Няма да пиша!
Жив и здрав!
п.с.Хубави и качествени кучета,има на доста места в БГ. 1super
-Никъде в постовете ми,не съм казъл,че в ПЗ няма качествени животни!Има,но не са най.
Публикувано: 22 August 2007 - 06:31 PM
Цитат
понеже ак-езгз има желание да говори по темата се обръщам към него пък и знам че имал такива .
и един малко личен въпрос ако искаш не ми отговаряи -колко кучета си произвел ?
NNN

Публикувано: 22 August 2007 - 06:37 PM
[/quote]
bre tuk ne e tyrkmenia ama da gi testwash po turkmenski(dave bih kazal po amerikanski mojesh)da razprawiash ovcharite w tyrkmeniq taka i o naka ,da razprawqsh che chak ot edno wreme bilo taka(razbiram i predi 19 vek)
gordi ste i s kucheta deto ste dosyrnali ot tyrkmenia i sega ?
tyka ne e tyrkmenia ?kogato ti iznasia si q spomenawash?

Публикувано: 22 August 2007 - 06:44 PM
или тези качества не са ви нужни(на вас)за разлика от боините ,които преразвивате ,по скоро изкривявате.
Какво мислиш за селкцията по само едно качество и липсата на селекция на всички останали ....това би ли довело до промяна в поведението на породата в бъдеще?

Публикувано: 22 August 2007 - 06:57 PM
Цитат
Не виждам смисъл да си хабя думите,няма нищо градивно в повечето от постовете ви,явно на повечето им е по лесно да леят безкрайни приказки .?В това повечето явно ги бива,но да произведат и най важно да изведат истинско САО ги няма никакви.
Може да ме плюят ,колкото си искат,не могат да ме обидят,защото няма такъв съдия ,който да не го плюят.А това беше най голямата глупост която каза някой,че бил гледал и слушал,като съдел моя колега от Сърбия и той му бил идол.Ще му е идол докато изведе свое куче при него и след това ще бъде ония скапания съдия. Чао. angelpik

ХУКНАЛ ДЖОНИ НАШ ДА ПИТА,КАК ДА СВИКНЕ СЪС ТРУДА,
НО СЕ СПЪНАЛ И ПОЛИТНАЛ,ЗЪРНАЛ МРАВКАТА В ПРАХА.
Публикувано: 22 August 2007 - 07:44 PM

Публикувано: 22 August 2007 - 07:45 PM
Цитат
количеството си е количество осбенно в търговията значи има седем хилки само на една снимка ,всички са хубави,и да има някое де няма да става то ше се разбере когато порасне нали?
знаеш ли каква е печалбата на един туркменски овчар? и колко може да изкара ако има две кучки(аз съм имал и повече)
в бг седемдесет агнета струват има ниама колкот еи тези на снимката ?кучета раждат и по два пъти годишно ако искаш?бре ти от една кучка можеш да направиш оборот повече от едно стадо ?разхода не като на 150 маикил
затва драги ниама да съхраниш нищо колкото и да се напъваш,ще плодиш.
когато парите са мотив нищо не става ,те са имали когато не са ги продавали?