Средноазиатска овчарка
Публикувано: 10 September 2007 - 11:29 AM

Не признавам друго превъзходство пред добротата. [br]Kogito ergo sum - мисля, значи съществувам!
Публикувано: 10 September 2007 - 07:20 PM
какво значи страшен характер ,и как сте го разбрали че го има?с кои победи е била прочута поля ?
и друго понеже съм анонимен и ше ми заговриш в стил казал/а, видял/а,да те питам ,коя жена говори за себе си в мъжки род,или кои мъж вув женски?не се правете на по тъп от колкото сте ,за да обидите ниакои 'вежливо"

"Истината не е изящна, красивите думи не са истинни.[br]Добрите не са красноречиви, красноречивите не са добри.[br]Знаещия не убеждава, убеждаващия не е знаещ."[br]...........................................................................[br]Лао Цзи - "Дао де Цзин"
Публикувано: 10 September 2007 - 07:26 PM
Публикувано: 10 September 2007 - 11:27 PM
Цитат
Цитат
Г-н Газар,ще те попитам и теб един въпрос,който доста хора питах:
Колко души пишете от този ник?Защото знам един който се подвизава с този ник и неговите писания,са доста по различни,но в същият контекст. wink
Моля,когато пишеш,пишете, плюваш/плювате на даден/и хора производството,първо да огледаш/огледате много внимателно какво отглеждаш/отглеждате,развъждаш/развъждате.Това е приятелски съвет. 1super
Не е гот,да вярваш/вярвате,на някой/някои който всячески се стреми/стремят да направи/направят някоя интрига и особенно да твърдите неща в които само вие си вярвате!Даже бих казъл заблождавате.
Както казах в предишни мой постове,аз се занимавам доста от скоро с тази порода,но зная какво искам!Ако имате някакви доказателства за вашите думи,МОЛЯ,аргументирайте се,но с ФАКТИ!Не с празни приказки.
Предполагам,както обикновенно аз ще обера негативите,но до този момент,нито съм излъгал някой в нещо,нито се опитвам да направя интрига.
Бъдете живи и здрави!!!
Както се вижда от писанията ми в предният пост,се съмнявах в един човек с ник Газар!!!Явно съм сбъркал ,за което искам да поднеса моите ИЗВИНЕНИЯ!!!
Публикувано: 11 September 2007 - 11:28 AM
Цитат
arkus, КВ какво означава?
Публикувано: 11 September 2007 - 10:39 PM
Цитат
Колега като изключим кучетата от с.Ягодово и тези които сте закупили от там можете ли да покажете нещо качествено което вие от ПЗ регион сте произвели.Стига сте се надували с кучетата на човек,който вие още сто години да живеете не можете да стигнете неговата класа.И ако имахте малко увжение към същия,този човек благодарение на,който вие се биете в гърдите щехте да споменете и гр.Пловдив понеже ПРЕКРАСНИТЕ кучета идват от този регион ане от ПЗ. Моите уважения!!!И извинете ако съм разочаровал някой.Но истината въпреки,че боли трябва да си я казваме в очите bgflag bgflag bgflag bgflag bgflag
Публикувано: 11 September 2007 - 11:09 PM
но щом си много отворен нямам нищо на против да ми искараш едно осем месечно и да го тестваме.НА ДЕБЕЛИ И ГОЛЯМИ КУЧЕТА АЗ НЕ СЕ РАДВАМ.
НА ТАКИВА КУЧЕТА СЕ РАДВАТ САМО СЕЛЕНДУРИТЕ.
Публикувано: 12 September 2007 - 08:04 AM
Публикувано: 12 September 2007 - 12:13 PM
Цитат
Приеми моите извинения.
Благо,незнам защо ми се извиняваш?По точно,нещо немога да вдена за кое си ме цитирал?
Публикувано: 12 September 2007 - 12:30 PM
Цитат
Цитат
Цитат
Цитат
Това с умрелият вълк,сме го виждали l) много странно тия червени кучета гледат вълчо. wink
-Имаше един който разбираше езика на животните l) l) l) да сподели какво умуват тея кутрета над мъртвият вълчан. super best
п.с.само немога да разбера,защо качваш тези космалани в тази тема dribble
до колкото се сещам овчарят,чобанина,пастира,или още как то искате го наричайте,е млатнал кумчо-вълчо в китарата с камъче wink bravoS това го знам от кухнята wink bgflag bgflag bgflag
Живи и здрави!
Само не се сещам защо да не ги качвам.По същата логика искам да попитам вие защо пишете тук а не в темата ;МЕЛЕЗИ.
Уау.Браво бе г-н разбирачо.Я,виж какво гледаш в твоят двор и после светкай кой къде да пише!Още си много,много зелен и много зъблуден.
oleeee
Човек,който неще да се учи и да приема някой неща,а слуша тоя и оня,ще ме прощаваш,но си на грешната спирка wink
Жив и здрав!
Сега се сещам,че имаш едно мъжко кутренце което явно нете кефи и си мислиш кофти неща за него,що невземеш да ми го продадеш.Помисли над офертата не бързай. wink
Ето за това твое писание си мислех Кире.Но явно не си писал че искаш да го купиш,ето за това ти се извинявам.
Публикувано: 12 September 2007 - 12:54 PM
Ако има някой доказателства за метизация,мелезация,както ви е кеф,така го разбирайте,да сваля картите,но с ФАКТИ И ЯВНИ ДОКАЗАТЕЛСТВА!
Неща от сорта на тоя, или оня ,кучетата са мастий,или мелези са доста несериозни.Несериозни са,защото няма нищо на яве,сиреч:Няма факти и явни доказателства!
Давам пример със Слава Ак-Арслан(по майчина страна върви по въпросната Поля и оплютият Кум)Та господа,
Слава е била участник на толкова изложби за две години,че хората които оплюват родата и немогат да си представят.Но това е друга тема.
Също така са я съдили почти всичките БГ.съдий съдий от Македония,Сърбия и т.н.Е мамка му стара,защо един от тези специалисти не каза,че е мелез,метиз,кръстоска и прочие!?Защо!?Ами трябва да четеме разни неща от анонимни господа.Аз просто нямам думи...................
Нейната сестра Шака-Зулу Ак-Арслан,също е участничка на много изложби,но съм убеден,че даже и не сте я чували!Защото никой не ходи по-изложби,а само дрънка зад монитора.
И,ще ви уверя,че Шака-Зулу Ак-Арслан,е доста по-екстериорното куче от Слава.Много пъти е побеждавала Слава в ранна възраст.По преценка на собственика Шака отпада от селекция.
За Шака важи същото което споменах в по-горните редове!Никой от съдийте не спомена,че е мелез.
Чингиз Ак-Арслан,той съще има изложби зад гърба си!Същата работа.
Колкото и да сте изненадани братя и сестри Арсланови,Анчар,Арат,А Юрга и Акгуша също имат изложби зад гръбчетата им!Акгуша даже е млад Шампион на БГ.
Всичките кучета споменати от мен,неса внос,а са БГ.производство СОФИЙСКО АК-АРСЛАН
и всичките тези животни са доказани не само на изложби!!!
-Глави-породни!
-телосложения масивни здрави
-движения перфектни
-характер перфектен
и т.н.
който познава тези кучета по-отблизо,може да потвърди думите ми!
Искам тези анонимните,да ми обяснят като гледат тези животни на снимки(ако трябва и на живо ще ги по-кажа)
да ми обяснят кое не им е наред!
Защото г-да ако има лайна те изплуват,в случаят аз фекалий не виждам!!!
Кучетата споменати от мен,не са най-прекрасните от породата,но са си на 100%САО!
Ако,някой е на друго мнение да се обоснове,но с ФАКТИ!!!
БЪДЕТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ И ГЛЕДАЙТЕ ПО ТРЕЗВО НА НЕЩАТА!НЕ СЕ ВОДЕТЕ ПО-СЛУХОВЕ И Т.Н
Публикувано: 12 September 2007 - 12:58 PM
Понеже спомена,че някой кучета са м....ти предложих да купя малкият,защото знам от къде произлиза и познавам характера на предците му.
Жив и здрав!!!
Публикувано: 12 September 2007 - 04:16 PM
Този г-н Басар явно много харесва кучетата от Ягодово,ами това си е вьпрос на вкус и никой не трябва да му налага обратното,това е все едно да накараш
СТ.ПОПОВ да не харесва кучетата на ДАРИН К. или ИВАН Д. -та той е явен техен фен и затова толкова пьти са печелели само те.А г-н Басар да се замисли малко ако иска да има хубаво куче защо толкова често се подаряват тези толкова хубави кучета от Ягодово???Искам да ти кажа че най-дорото никога не се продава,а до колкото зная вьпросните те всички са купени от вьн -но това прави ли ги най добри?Говориш за ЧИНГИЗ-по една случайност сьм го виждал,говориш за едри крака,глава ,телосложение-приятел тези неща отсьтват при него,та той си е чист запьртясьл кавказ,а да не говорим за майката на СЛАВА и нейната сестра които имат-нямат 55-60 см.Крайно време е да спрем дотук ,да изхвьрлим нечистопородните животни и продьлжим напред в развитието на азиатците.Вярно мьчно човек се разделя с това което е свикнал, но в интерес на породата трябва да се направи.Толкова фалшиви родословия бяха направени,че в последно време дори самите собственици на кучета собс.производство не знаят потеклото на техните любимци.Такива неща като племенна книга ,формуляри за осьщ. врьзка винаги са липсвали и ще продьлжават да липсват защото в управлението на тази порода никога не е имало сериозни хора,които да дьржат на нея,а са се интересували от продажбите на кучета за да се забавляват по заведенията.Надявам се отговора ми кьм теб да е бил изчерпателен.
ЖИВ и ЗДРАВ.