Цитат
До сукера харесали ти отговора на ПИКАСО относно регистрацията на БОК.Много интересно едни ги наказват а други поощряват,не разбирам защо админа толкова брани интереса на София,управителя на БРКСАО,и членове на клуб София.До кога такова разделение-крайно време е да резберете,че САО в пз и регион са най-добрите,и ако мислите че може да ни докажете обратното моля заповядайте!!!Дано да не сте на чаша мастика и мозаците ви да са бистри за да не бьркате кучетата в цветове защото хората които раздават родословия безхаберно не трябва да правят такива елементарни грешки.Искарайте си главите.........Прогледнете оставете мелезите настрани,следвайте правилната насока в развьждането.Кучета като този Кум и разни негови наследнички и наследници,не подлежат на развьждане в породата САО.Всяко тяхно смесване с чистопородни екземпляри разваля представата за азиатци.Такива примери има не само в София,но и много в Пазарджик и някои др.части на БГ.Нека всички любители на САО следват нашата препорька за добро и чисто развьждане
Г-н Газар,ще те попитам и теб един въпрос,който доста хора питах:
Колко души пишете от този ник?Защото знам един който се подвизава с този ник и неговите писания,са доста по различни,но в същият контекст. wink
Моля,когато пишеш,пишете, плюваш/плювате на даден/и хора производството,първо да огледаш/огледате много внимателно какво отглеждаш/отглеждате,развъждаш/развъждате.Това е приятелски съвет. 1super
Не е гот,да вярваш/вярвате,на някой/някои който всячески се стреми/стремят да направи/направят някоя интрига и особенно да твърдите неща в които само вие си вярвате!Даже бих казъл заблождавате.
Както казах в предишни мой постове,аз се занимавам доста от скоро с тази порода,но зная какво искам!Ако имате някакви доказателства за вашите думи,МОЛЯ,аргументирайте се,но с ФАКТИ!Не с празни приказки.
Предполагам,както обикновенно аз ще обера негативите,но до този момент,нито съм излъгал някой в нещо,нито се опитвам да направя интрига.
Бъдете живи и здрави!!!