[quote author=dog.bg link=topic=8607.msg278631#msg278631 date=1191263238]
Има и модератор, и администратор. И тъй като след два три дни мълчъние отново се започнахте, вземаме мерки.
Ben Hur и gn.Basar - малко почивка от форума, можете да продължите спора си където искате, но не тук. За Ben Hur - търговията с кучета и зооборси и зоомагазини не е предмет на тази тема и е разгледана подробно в Да пазим и развиваме породите.
Темата ще бъде прочистена отново. Всеки, позволил си да излиза от добрия тон нека да си намери друго място за писане, тук темата е Средоазиатска овчарка.
http://dog.bg/forum/...pic,8607.0.html
Защо трябва да има Форум за САО -
Защо - пак използвам l) Всеки има право на мнение, както и на неговата си аргументирана защита, ЗАащо да не си споделяме сходните проблеми относно отглеждането на "САО". Например : какво е приемливото тегло при определена възраст. При определени движения/ възраст/ каква кондиция трябва да има. Какво е метизацията и как се хваща, колко от производителите имат "картинките за дизплазия" и на кава възраст. Как усвояват песовете командите и др. полезни работи относно възпитанието съчетани с опит и споделен . [/b]
uote]
Мистър КУче, като ще чистиш ще те помоля най жално да изтриеш всяко едно мое писание. Опитах се не мога да се справя сам, моля те направи го ти. Не желая да фигурирам в такъв един такъв форум в който ти толерираш определени лица, все пак тая ш........а тема съм я създал аз и имам право на определено мнение относно съдържанието и. Мнението ти е негативно и касателно, смятам, че не е правилно и е продиктувано от определени цели свързани с търговията на кучета. Спирам дотук, за да не изпадаме в полупланископладненски кризи.
М-р Басар кучето поне по снимка има проблеми и ще бъде жално да го похабиш.
Поздрави на всички .../...../