Цитат
Това че Нурза е ценен азиат не го оспорвам,тя е моя собственост и с връзка с горното писане твърдя че съм я закупил за не малко пари.Щом твърдиш че може да бъде проверено давай докажи.О чаквам доказателства.остани със здраве Благо Пазарджик
Благой, кажи ми само от кого я закупи и дадоха ли ти родословие, защото тя е много кръвна кучка и една от най-интересните лично за мен. Колкото за това че Тошко Гергов я подари на Емин аз бях там. После Емин ми каза че я е дал на Петьо Гелов, а иначе по въпроса за това че ти си я купил въобще не споря. Друг е въпроса че и Тошето я закупи за доста солидна сума. А за това че ти си си я закупил, или че е твоя собственост не съм се усъмнил нито за миг, ако си прочел предишните ми постове спокойно. Най-важното е че кучката е уникална като визия и е една от любимите ми азиатки, но трябва да излиза на изложби и да се запложда с добре подбрани и само водещи мъжкари, тъй като предишните и бебета като тези в Краище не се изявяват никъде заради неправилна селекция, която си е сложно нещо и за грамотни хора. А с куче от един от най-прочутите питомници какъвто е Александравска Свобода може да се направи много. И само по документи, както е правилно, което и продава кутретата и което всички грамотни развъдчици спазват. Такъв е например 100 № товарищ Бързевой. Той маха дори чудесни кучета щом не са им наред документите.