Средноазиатска овчарка
Публикувано: 24 October 2007 - 09:08 PM
здравейте
Поздравления за хубавите ку4ета показани във форума.Наистина има произведени много класни екземпляри в България,невероятни ку4ета браво ,поздрави на вси4ки.
Пс Муки прати ми телефона си на ли4ни.
Поздравления за хубавите ку4ета показани във форума.Наистина има произведени много класни екземпляри в България,невероятни ку4ета браво ,поздрави на вси4ки.
Пс Муки прати ми телефона си на ли4ни.
Прикачени файлове
-
aaa.jpg (69.35K)
Брой сваляния: 424
Публикувано: 26 October 2007 - 01:21 AM
Цитат
Здравейте на всички!Аз много харесвам тази порода :blink:Имам един глупав въпрос, но винаги ми е било интерсно.Защо им се реат ушите и опашката?

Не признавам друго превъзходство пред добротата. [br]Kogito ergo sum - мисля, значи съществувам!
Публикувано: 26 October 2007 - 06:50 AM
От една страна - лошо.Хубави са ми азиатци с купирани уши.
От друга страна- добре.Да спрат да ни лъжат че всяко куче е САО само защото някой му е отрязал опашката и ушите на някакво куче.
Това пък- лошо за съдиите.Как ще дават победа в група ако на изложбата има испански мастифчета и азиатци с уши?
Ще трябва да стават съдии- селекционери.
От друга страна- добре.Да спрат да ни лъжат че всяко куче е САО само защото някой му е отрязал опашката и ушите на някакво куче.
Това пък- лошо за съдиите.Как ще дават победа в група ако на изложбата има испански мастифчета и азиатци с уши?
Ще трябва да стават съдии- селекционери.
Публикувано: 26 October 2007 - 06:49 PM
;D Абе хора,никога в Азия не са рязали опашките по причина да държат песовете си за тях ;D
Публикувано: 26 October 2007 - 06:52 PM
Цитат
Освен това трябва да се знае че се оставя една част от опашката за която да може да се направи хват от собственика при тестуването,
Публикувано: 26 October 2007 - 08:02 PM
Цитат
Цитат
Освен това трябва да се знае че се оставя една част от опашката за която да може да се направи хват от собственика при тестуването,
Еи HUR СМАЗАН ти си голям интригант цифра време те гледам как се заяждаш с хората но твоят приятел доги не се сеща да те спре,както ще направи със мен след малко,но ве
Публикувано: 26 October 2007 - 08:12 PM
Та изках да кажа,че не ми пука дали ще ме бамне но това твойто на нищо не прилича и най отговорно мога да ти заявя,че ти си най големия пумияр в този форум и мястото не ти е тук.С тия мастий дето ми ги пускаш не впечатляваш никой.Или се дръж прилично или си...............
Публикувано: 26 October 2007 - 09:30 PM
Басар е прав!!!Защо мода не го бамва тоя или са прекалено гъсти и може да си пише каквото иска!!!Тоо качи 2-снимки и после си праи квото си иска в този форум.Наи-лошото е,че се опитва да създаде интрига!!Ако имаш нещо към Попов обади му се вижте се и се уточнете кво се праиш на професор тука.
Ама очи в очи не е толкова лесно нали?? :huh: :angry:
Ама очи в очи не е толкова лесно нали?? :huh: :angry:
Публикувано: 26 October 2007 - 10:56 PM
Ето една две снимчици,да се охладят страстите,че нещо пак се сгорещихте ;D
Прикачени файлове
-
barfi bars2.jpg (108.87K)
Брой сваляния: 77 -
barfi bars2.jpg_thumb (96.42K)
Брой сваляния: 28