Dog.bg Форуми : Средноазиатска овчарка

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (305 Страници) +
  • « Първа
  • 158
  • 159
  • 160
  • 161
  • 162
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Средноазиатска овчарка

#3172 Потребителят е офлайн   zerda Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 21 November 2007 - 11:03 AM

Цитат

Още една снимка специално за колегата Зерда.
браво колега супер е дати е жив и здрав и много дате радва-приличат си с моя

#3173 Потребителят е офлайн   Ak_Ezger Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 November 2007 - 11:10 AM

Благодаря колега!А това е сестра им :wub:

Прикачени файлове

#3174 Потребителят е офлайн   Ak_Ezger Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 November 2007 - 11:14 AM

Ето я пак.Много се мразят с Оскара!Малката е решила да измества Оскарата в статуса.

Прикачени файлове

#3175 Потребителят е офлайн   Hauseofbarzev Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 November 2007 - 04:44 PM

Интересно ми е какво стана със на BAIUI постовете защо се истриха какво лошо е казал човека значи едни може да плюят дадени кучета тогава когато ги плюят и сравняват със други породи тогава неим се трият постовете а когато се появи човек възмотил се от долните им лъжи и решил да защити въпросните кучета тогава му се трият постовете и го банват еми ,щом като желаете да няма тези писания прекратявай те ги навреме още когато е направено сравнението със другите породи.Но не явно й във този форум модераторите са фенове на Мартен съжалявам небях го помислил :rolleyes:

#3176 Потребителят е офлайн   zerda Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 November 2007 - 05:29 PM

Цитат

Ето я пак.Много се мразят с Оскара!Малката е решила да измества Оскарата в статуса.
колега супер са. моя шамил е 55кг  добре ли е?

#3177 Потребителят е офлайн   Ak_Ezger Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 November 2007 - 06:11 PM

Цитат

Цитат

колега супер са. моя шамил е 55кг  добре ли е?

Според мен е добре.На снимките кучето е в добра кондиция,но на живо си е друго.

#3178 Потребителят е офлайн   pirin73 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 November 2007 - 06:14 PM

Цитат

Интересно ми е какво стана със на BAIUI постовете защо се истриха какво лошо е казал човека значи едни може да плюят дадени кучета тогава когато ги плюят и сравняват със други породи тогава неим се трият постовете а когато се появи човек възмотил се от долните им лъжи и решил да защити въпросните кучета тогава му се трият постовете и го банват еми ,щом като желаете да няма тези писания прекратявай те ги навреме още когато е направено сравнението със другите породи.Но не явно й във този форум модераторите са фенове на Мартен съжалявам небях го помислил :rolleyes:
стояне по добре да няма кавги виж колко време беше спрян форума поздрави от велинград.  по принцип си прав за едни може да говорят за други които не им отьрва не може

#3179 Потребителят е офлайн   Hauseofbarzev Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 November 2007 - 06:48 PM

Евти тук пиша само аз Методи Бързев баща ми не пише тук.Поздрави.

#3180 Потребителят е офлайн   bovser-beri Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 November 2007 - 06:57 PM

;)

Прикачени файлове

User's Signature

Качена снимкаКачена снимкаКачена снимка

#3181 Потребителят е офлайн   Karagez Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 November 2007 - 10:57 PM

Отговори ми първо не софиянецо,от Овча Купел с ник Корида понеже се страхуваш от телета.Това бедно кученце с високо поставени уши,ти ли му ги дърпа ;D,като му шепнеш да си вярва,че е внучка на Акгуш,Очите и са като на заварчик,който е заварявал без маска ;D

#3182 Потребителят е офлайн   Ak_Ezger Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 November 2007 - 11:00 PM

Ще ме прощавате,но такава кучка колкото и болно да ви е нямате!!!Това е класика!Престанете с простотийте!

#3183 Потребителят е офлайн   Karagez Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 November 2007 - 11:05 PM

Виж и скулите,не от Карагез,а от нея бих получил чудесни КО ;DМного си елементарен!Преди да посочиш пръст,към някой,погледни,че трите сочат към теб!!!Злобата ти наистина ти е замътила главата.Много кофти за теб,че забравяш хората,които са ти помагали.Знаеш за какво става въпрос,но ти си бедна душица.

#3184 Потребителят е офлайн   Ben Hur Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 November 2007 - 09:17 AM

Елементарни истини,се налага  да припомням тук на Валери Илиев -Точката,той и с ник Сукера,Аждар,Корида,Байуй по разните форуми:

1.Работата на един развъдчик е резултат на работата на други развъдчици преди него.
Азиатците в Мартен България са резултат от работата освен на развъдчика Н.Събев,а и на тези  преди него- Игор Горохов/Кара Келле и Елена Мичко/Стражи.
Работата пък на Горохов е резултат от работата на тези туркменски легенди:
Качена снимка
Работата на Мычко пък е резултат от работата на И.Горохов/Кара Келле ,Криштопин/Афи Абдула,Овсяникова/Клови
Както виждате,посочените тук имена са светила в света на азиатчиците.И не е работа на местен дилър на кучешко да се вре там.

2.Бил веднъж в Туркмения Точков.
Той ходи редовно и на стадион Локомотив,но нито прилича нито може да рита като Бербатов.
Мажоретките са друг сой.

Айде със здраве.

#3185 Потребителят е офлайн   Стефан Попов - председател НКБОК Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 November 2007 - 10:13 AM

Цитат

Работата на Мычко пък е резултат от работата на И.Горохов/Кара Келле ,Криштопин/Афи Абдула,Овсяникова/Клови
Както виждате,посочените тук имена са светила в света на азиатчиците.И не е работа на местен дилър на кучешко да се вре там.
Той ходи редовно и на стадион Локомотив,но нито прилича нито може да рита като Бербатов.
Мажоретките са друг сой.
Айде със здраве.

Момчета, ние може и да спорим по между си и в това няма нищо неочаквано, но когато се плюят кучета във форум, който е строго киноложки, това е най-малкото некрасиво. Да ви кажа няколко думи за кучетата на Валери Илиев. Аз също съм прекратил отличното си някога приятелство с него когато много си помагахме. Но кучетата му нито са мелези, нито фалшиви, нито некачествени, нито с лош произход. Той също като г-н. Събев та даже и в по-ранен етап и в по-голяма степен успя да ползува кръв от водещи питомници и центрове на породата. Това е кръв от Олег Мелниченко, Анна Бошняк, Кяризов и много още като съм твърдо убеден, че тези, които вкара от Украйна са преки потомци на Рахмед, а следователно и на Акгуш, който е негов дядо по баща. И при Валери Илиев има по- добри, по-малко добри и най-добри кучета, но къде по света не е така? По-важното е че от него излязоха някои водещи кучета само негова заслуга и производство. А когато човек не облече с познание и всеотдайност развъждането, каквито и кучета да внесе той няма да получи приплоди по-добри или поне равни на изходните. Валери -"ТОЧКАТА" обаче произведе отлични кутрета, които не рядко са по-добри от кучетата по Поля, а дори и от тези от Аллу Кримеа, които в интерес на истината са много високо ниво като произход и трудно се изпреварват. За пример давам Слава, която не само е едно от най-хубавите и изявени женски кучета у нас, но и отлична производителка. Уважаеми, колеги . Ако си сътрудничим без препирни, обиди и противопоставяне, лесно България ще стане една от водещите сили в САО, като такова намерение имат и Георгий Онисченко от Украйна и сем Веселови от Русия, а това са светила в породата. За три-четири години можем да се изравним с Русия и Украйна.
User's Signature

Не признавам друго превъзходство пред добротата. [br]Kogito ergo sum - мисля, значи съществувам!

#3186 Потребителят е офлайн   Ak_Ezger Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 November 2007 - 11:30 AM

Хора които се крият зад никове, анонимни :Пикасо,Газара,Бен-Хур,Байуй и т.н. С нищо не помагате господа!А,единствено и само единствено правите интриги!
-Кое ви спира да се лигитимирате?И,ако имате нещо да казвате на някой,да го направите,или ОКО В ОКО,или по-тел.Но затова се изисква мъжество!Решили сте да го правите публично,Ок.но давайте открито.

-Явно всеки иска да докаже,че е най-добрият и с най-добрите кучета от породата.В това няма нищо лошо,но по-този долен начин, ще ме прощавате.Може би търговията не върви,или просто на всяка цена трябва да сте НАЙ?Но,нали знаете,че днес може да сте най,утре да несте!И това рано,или късно ще е факт,може да не ви се вярва,но има доста амбициозни хора,които наистина искат да постигнат добри резултати в породата и наистина обичат и полагат огромни сили и средства за любимците си.

#3187 Потребителят е офлайн   Ak_Ezger Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 November 2007 - 11:32 AM

Цитат

Елементарни истини,се налага  да припомням тук на Валери Илиев -Точката,той и с ник Сукера,Аждар,Корида,Байуй по разните форуми:

1.Работата на един развъдчик е резултат на работата на други развъдчици преди него.
Азиатците в Мартен България са резултат от работата освен на развъдчика Н.Събев,а и на тези  преди него- Игор Горохов/Кара Келле и Елена Мичко/Стражи.
Работата пък на Горохов е резултат от работата на тези туркменски легенди:
Качена снимка

Мажоретките са друг сой.

Айде със здраве.

Естественно е че,работата на един развъдчик е резултат на други преди него,но нали знаеш,че не от всяко дърво става свирка?!Може да имаш най-добрият материал в ръцете си,но като незнаеш как да го използваш,от 1 качество,може да искараш 3-то,или брак!Другото което е,не си ти човека който можеш да заповядваш кой,къде ще се вре и с какво ще се занимава!

В.Илиев,може да е бил един път в Туркмения,но е Факт!

Айде със здраве.

#3188 Потребителят е офлайн   Ben Hur Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 November 2007 - 12:59 PM

Цитат

Естественно е че,работата на един развъдчик е резултат на други преди него,но нали знаеш,че не от всяко дърво става свирка?!Може да имаш най-добрият материал в ръцете си,но като незнаеш как да го използваш,от 1 качество,може да искараш 3-то,или брак!

Момченце, с това не се вари ракия,че да го наричаш материал.Напъни мозъче: две породни животни дават като потомство породно животно.Какво разваляш и оправяш умнико,да не си Бог? B)
Оценката на тези животни пак не я даваш ти ;D

#3189 Потребителят е офлайн   Ak_Ezger Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 November 2007 - 01:12 PM

Цитат

Цитат

Естественно е че,работата на един развъдчик е резултат на други преди него,но нали знаеш,че не от всяко дърво става свирка?!Може да имаш най-добрият материал в ръцете си,но като незнаеш как да го използваш,от 1 качество,може да искараш 3-то,или брак!

Момченце, с това не се вари ракия,че да го наричаш материал.Напъни мозъче: две породни животни дават като потомство породно животно.Какво разваляш и оправяш умнико,да не си Бог? B)
Оценката на тези животни пак не я даваш ти ;D

Слушай г-н Събев!

1.Не съм ти момченце!Панимаеш?!Ще те помоля да си мериш приказките по-мой адрес.
2.Понеже си много голям спец.ти давам пример с Еркингуш Из стражи и Кара Келе-Хак,твърдиш,че са породни.Ок.но какво получи?Само неми обяснявай,че резултата е перфектен,по-скоро е плачевен.Мога да ти дам още много примери.Даже мога и да те оборя с факти. B)

Бъди жив и здрав!

#3190 Потребителят е офлайн   Ben Hur Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 November 2007 - 03:05 PM

Пълнят ти главицата с глупости,момче. :'(Няма как да знаеш нещо ,което не си виждал никога. B)

#3191 Потребителят е офлайн   Ak_Ezger Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 November 2007 - 03:17 PM

Цитат

Пълнят ти главицата с глупости,момче. :'(Няма как да знаеш нещо ,което не си виждал никога. B)

Немога едно да разбера:
-Защо мислиш,че някой ми пълни главицата с глупости?Достатъчно съм голям,за да мога да сметна 2 и 2 колко е!
Говоря единствено и само това което са ми видяли очичките!А,те са видяли страшно много и различни неща!

Най-лошото е,че подценявате такива като мен.
-Аз съм готов да се срещтнем и да говориме като голями хора.Като мъже,не да си чешеме пръстенцата в клавиатурките.Да седнем да дискутираме и да видим кой -крив,кой-прав.Ти си на ход.

Жив и здрав!

• (305 Страници) +
  • « Първа
  • 158
  • 159
  • 160
  • 161
  • 162
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

1 потребители четат тази тема