Dog.bg Форуми : Средноазиатска овчарка

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (305 Страници) +
  • « Първа
  • 159
  • 160
  • 161
  • 162
  • 163
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Средноазиатска овчарка

#3192 Потребителят е офлайн   pikaso Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 22 November 2007 - 09:43 PM

Здравеите приятели на САО,доста време мина,отсьствах от пространството но сега пак сьм тук.Виждам ,че нищо не се е променило дори нещата трьгват още по на дьлбоко.Хареса ми поста на АК-езгер,ама момче защо до сега не си разбрал,че всичко се вьрти около тьрговията?-Не виждаш ли какви глупости пише СТ.ПОПОВ с тези 100 кг. кучета на които всеки искал да плоди-ами да ни даде имена,за да видим кой го интересува да преминава от САО в СВИНСКА овчарка,или това са хора които са сключили договори с Месо-комбината!!!Явно до вчера най добри бяха САО от ЯГОДОВО но там няма такива екземпляри-100 кг а и оттам няма аванта много хора ги познават и ако искат да плодят няма как да изльже за цената,а и може би тези новите са по-добри!!!!!Сьжалявам за теб бе СТЕФЧО направи си поне едно твоыо куче и стига си ни хвалел чужди,а пьк когато хвалиш и някакви си мелези като Аркан,Хатар на някакьв си Тони и други производни по тази ПОЛЯ,която постоянно споменаваш,ставаш смешен -не знам дали ме разбираш другарийо СЬДИЯ,но тези мелези са вече минало.ЧАО.ПИКАСО.

#3193 Потребителят е офлайн   Стефан Попов - председател НКБОК Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 November 2007 - 10:35 PM

Уважаеми, колега. Не съм Ви обидил досега нито веднъж, а и не съм Ви се обиждал защото не Ви познавам, или поне не зная кой седи зад ника Ви. Доводите Ви обаче за Поля са слабички тъй като не се базират на факти, а по този повод древните римляни са казали: Верба валент, скрипта манент! В тоя контекст искам да кажа че въпросната Поля купих чрез шефа на Националния клуб към ДОСААФ Паташов Павел Валентинович преди доста години, когато породата още не бе толкова ръстова и самата тя баше 51кг. Тя е едно от първите кучета с нормални, документи за произход признати от Русия влязло в България. По въпроса за кучетата от Ягодово мога да кажа че в момента са най-силния отбор на Балканите. И там също има екземпляри в рамката между 70 и 80кг. Имаше и един доста по-едър екземпляр, който Тошко продаде мисля в Швейцария, но може и да греша. Точно това куче аз харесвах много но той си остави братчето му, което бе с по-малък ръст, но после продаде и него на сем Бързеви и сега кучето е повече от отличен азиатец, далеч пред някои кучета, за които излишно много се шуми. Явно на някой много му се иска да го забележат и това очевидно му липсва. Но какво да се прави такива хора си съществуват, колкото и странно да е! Наскоро във връзка с неуморимото критикарство и разпалването ми заради поредно плюене по нечии кучета и нечий труд и постижения, Тошко Гергов ме успокои с една чудесна пословица, която гласи: Най добрите критици са само неуспели творци. А селекцията драги е творчество и тя е за творци, а не за критикари! Поздрав! PS. Товарищ Бързевой, моля те покажи белия да напълниш на хората душата!!!
User's Signature

Не признавам друго превъзходство пред добротата. [br]Kogito ergo sum - мисля, значи съществувам!

#3194 Потребителят е офлайн   pikaso Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 November 2007 - 06:45 PM

Благодаря ви много за отговора,който не ме удоволетвори докрай,но все пак и това е нещо г-н ПОПОВ.Пьрво аз не знам с какво сьм те обидил!!!!!!!!!Второ не каза нито едно име на мераклия за заплождане?Трето че кой сьм аз та някой да ме забелязва,нямам нужда от това.До колкото знам тази ПОЛЯ си закупил като малка,а в най- добрата си форма никога не е тежала повече от 37-39 кг.Но явно твоыо лошо нема!пьк и що да пишем за куче дето е умрело.Това че отдавна си я закупил не означава че си разбирал тогава от САО.Видели в тогавашен СССР един МЕРАКЛИЯ и айде бутнали му мелез без уши и упашка,а за родословие не ми говори -там такива колко щеш.Нима и при тези от Ягодово нема фалш родословия???ИМА и то много,ако не верваш попитай лично они ще ти кажат.За какви Балкани говориш-ЮНДОЛСКИ или РОДОПСКИ или ВИТОШКИ та те загубиха от едни нищо и никакви шиптетери та камо ли извьн БГ.Не знам кой кьв творец е но ти не си такьв в никакьв случай.Поговорки много на ринга малко!!!!!!!!!Ако искаш да гледаш бели отвори си МАРТЕН и там са само такива,явно теб те интересува само цвят,гледай и качества.ИЛИ може би и ти си чул за .........с Аркан и тогава те е впечатлил.Не се заяждам с теб просто те сьветвам защото си много заблуден,наивен и крайно пристрастен кьм Юнашките производни.Извади си главата от з.....а! Гледай високо напред-това е само сьвет.ЧАО.ПИКАСО.

#3195 Потребителят е офлайн   Laikata Икона

• MOD
  • PipPipPip

Публикувано: 23 November 2007 - 07:30 PM

Аман от анонимници и техните съвети.А покажи нещо ,като приказваш толкова "вещо"! :-
User's Signature

ХУКНАЛ ДЖОНИ НАШ ДА ПИТА,КАК ДА СВИКНЕ СЪС ТРУДА,
НО СЕ СПЪНАЛ И ПОЛИТНАЛ,ЗЪРНАЛ МРАВКАТА В ПРАХА.

#3196 Потребителят е офлайн   pikaso Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 November 2007 - 07:49 PM

ЛАЙКА,приятно ми е че отново си в чата!Радвам се че си разбрал ,че сьм вещ в тази чудесна порода която пленява всеки неин собственик,че дори и много такива като ТЕБ-с уважение .Мога да ти покажа много неща ,но тогава всички ще разберат кой е ПИКАСО а за сега това е още много рано,има много неща за казване и всичко по реда си.Когато му дойде времето пьрво пред ТЕБ ще се разкрия-ОК.Не взимай моля те забележките ми пристрастно като кьм сьдия.ЧАО.  ПИКАСО.

#3197 Потребителят е офлайн   vane bansko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 November 2007 - 09:14 PM

Хех!!! B)

#3198 Потребителят е офлайн   zerda Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 November 2007 - 09:33 PM

ще разберем ли кои е ,,зоро,,

#3199 Потребителят е офлайн   viksata Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 23 November 2007 - 10:03 PM

B) ;D :huh:

#3200 Потребителят е офлайн   pirin73 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 November 2007 - 11:07 PM

методи здрасти пусни ми тел на лично че сам го изтрил без да искам  поздрави на теб и башта ти

#3201 Потребителят е офлайн   Hauseofbarzev Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 November 2007 - 12:05 PM

Ок 0889 322 564 но няма нужда на лични а между другото Евти вав нашия сайт го има и моя тел и тела на бащами.                                                  http://alabai.saitche.com/users/

#3202 Потребителят е офлайн   gn.Basar Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 November 2007 - 06:59 PM

Мога да ти покажа много неща ,но тогава всички ще разберат кой е ПИКАСО а за сега това е още много рано.
От кой се криеш бе смешник :ph34r:Колко време да те чакаме да ни покажеш нещо,за кое е рано не помниш ли,че ти казах ОЩЕ 100 ЖИВОТА ДА ЖИВЕЕШ ТИ НЕ МОЖЕШ ДА ПОКАЖЕШ НИЩО ;)Ти освен за интриги за друго не ставаш

#3203 Потребителят е офлайн   vane bansko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 November 2007 - 07:33 PM

И аз мисля така.Такива,които се крият зад никове,и не си казват имената за да може да въртят интриги само ----нищо не става от тях!!!
Данаилов, приятелю я им качи малко БАСАР да го видят, да си сверят часовниците, и тогава когато някои ти покаже нещо като твоето куче нека да говори, и да плюва по-останалите!!
Поздрави на цялата бригада там да предадеш!!!! :->) :->) :P

#3204 Потребителят е офлайн   gn.Basar Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 November 2007 - 10:53 PM

Цитат

И аз мисля така.Такива,които се крият зад никове,и не си казват имената за да може да въртят интриги само ----нищо не става от тях!!!
Данаилов, приятелю я им качи малко БАСАР да го видят, да си сверят часовниците, и тогава когато някои ти покаже нещо като твоето куче нека да говори, и да плюва по-останалите!!

Мерси братле,ше ги предам.
Жив издрав и ти :drugarche:А Басар,какво да му показвам на тоя интригант :Абе, ти чуваш ли ме?!: ^_^ ^_^ ^_^

#3205 Потребителят е офлайн   Стефан Попов - председател НКБОК Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 November 2007 - 08:50 AM

Цитат

Цитат

Мерси братле,ше ги предам.
Жив издрав и ти :drugarche:А Басар,какво да му показвам на тоя интригант :Абе, ти чуваш ли ме?!: ^_^ ^_^ ^_^
  До г-н. Басар и Ванката от Банско!!! Преди няколко дни бях в Банско и там се видях с хора, които ИСКАТ, МОГАТ и ЗНАЯТ как да постигат в развитието на САО в своя район, а и в съседните и по-далечни, с които активно общуват. Хората , които плюят всичко и не могат да живеят в мир с останалите и уважение към околните, времето постепенно ги изхвърля и те или изчезват от арената на кинологията, или създават алтернативи , с което само изчистват сериозните организации от ненужни и спъващи дейността лица. "Ти му викаш куме Драгане, то търчи за.......... шлифера да те хване" . Сами виждате че тези душички освен че се крият зад анонимност и никове, а не като мъже да разберем кои са, пък тогава да си поговорим, са и самовлюбени. Те били знаели НАЙ-НАЙ, кучетата им били едикакви си- пак ЧУДО, пък другите били пишели простотии кучетата им били мелези, грозни, никакви и какво ли още не . Аз пак повтарям, че всичко това не ме обижда, тъй като не може да ме достигне. Намерил някой си форум да показва колко е словоохотлив, да остроумничи, да театралничи и да се изявява като писател. Аз наистина не претендирам да съм най-важния в породата и в развъждането на САО, защото има много хора, по-активни и важни в това отношение от мен. Това го заявявам, но не като декларация, а като мое завършено вътрешно убеждение. Според мен всички са важни, а в момента, човека който е най-важен, който основа клуба, направи племенната книга и родословията и подреди селекцията и цялата дейност с породата, е  председателката на БРКСАО г-жа Мадлена Янакиева!!! Вълко Стефанов и моя милост сме първите и помощници, в основаването на организацията и заедно с Бранко Илиев и още няколко момчета сме и от първите членове. Много хора не знаят, каква борба води Мадлена за да се отдели БРКСАО като самостоятелна организация и да заработи както трябва. Колко време и километри бяха изхарчени за да се направи цялата документация по произхода най-вече, а и по правилата и вътрешната организация на клуба. Желанието ни беше всички да се включат, но явно не всички имат качества да живеят в екип, уважавайки и другите от екипа. Между другото на 15 и 16 декември пак ще съдийствам средноазиатци в Русия този път в Санкт Петербуг бившия Ленинград, който е  8 милиона на национална изложба и ще донеса материали,  пък "някой си" нека ме плюва. Той е толкова назад с материала, че и след сто години не може да достигне това ниво и за това ще престана да обръщам внимание на такива и да им отговарям. Съветвам и останалите да не се занимават с хора, които само търсят къде да си чешат езиците, тъй като никой вече не им обръща внимание. Поздрави на всички добронамерени!
User's Signature

Не признавам друго превъзходство пред добротата. [br]Kogito ergo sum - мисля, значи съществувам!

#3206 Потребителят е офлайн   vane bansko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 November 2007 - 11:13 AM

:->) :->) :->) :yahoo:

#3207 Потребителят е офлайн   Ben Hur Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 November 2007 - 03:54 PM

Цитат

Между другото на 15 и 16 декември пак ще съдийствам средноазиатци в Русия този път в Санкт Петербуг бившия Ленинград, който е  8 милиона на национална изложба и ще донеса материали,  пък "някой си" нека ме плюва.

Виж сега,работата по изложбите е друга тема : " Удобната Мажоретка -ти викаш за мен,аз за теб".
И няма нищо общо с вида на породата.Шибаева продава Барбос на Тошето и насреща получава удобен съдия.После пък и тя идва насам.Схемата с Онищенко е същата- ти съдиш и рекламираш,аз те каня.По подобна схема Стефчо казва на Джунев: "Хайде да изхвърлим Мартен,като поставям навсякъде Твое куче напред...Щото ме перна през хоботчето и имам да му връщам..."
За всичко има много интереси записи.Доста са смешни.Щото касаят и генетиката ;D
Та какво създаде?

#3208 Потребителят е офлайн   Laikata Икона

• MOD
  • PipPipPip

Публикувано: 25 November 2007 - 04:06 PM

:huh: :huh:
User's Signature

ХУКНАЛ ДЖОНИ НАШ ДА ПИТА,КАК ДА СВИКНЕ СЪС ТРУДА,
НО СЕ СПЪНАЛ И ПОЛИТНАЛ,ЗЪРНАЛ МРАВКАТА В ПРАХА.

#3209 Потребителят е офлайн   Akelo1 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 December 2007 - 10:48 PM

ss

#3210 Потребителят е офлайн   crr Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 December 2007 - 10:04 AM

Здравейте!Миналата седмица открих тази прекрасна порода(и преди знаех за нея,но не подозирах,че е толкова красива)много искам да се срещна с хора които отглеждат тази прекрасна порода,ако някой би ми обърнал внимание моля да пише

поздрави!

#3211 Потребителят е офлайн   gn.Basar Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 December 2007 - 10:24 AM

Най-после :yahoo:БРАВО :->)

• (305 Страници) +
  • « Първа
  • 159
  • 160
  • 161