Средноазиатска овчарка
Публикувано: 24 November 2007 - 06:59 PM
От кой се криеш бе смешник :ph34r:Колко време да те чакаме да ни покажеш нещо,за кое е рано не помниш ли,че ти казах ОЩЕ 100 ЖИВОТА ДА ЖИВЕЕШ ТИ НЕ МОЖЕШ ДА ПОКАЖЕШ НИЩО ;)Ти освен за интриги за друго не ставаш
Публикувано: 24 November 2007 - 07:33 PM
Данаилов, приятелю я им качи малко БАСАР да го видят, да си сверят часовниците, и тогава когато някои ти покаже нещо като твоето куче нека да говори, и да плюва по-останалите!!
Поздрави на цялата бригада там да предадеш!!!! :->) :->) :P
Публикувано: 24 November 2007 - 10:53 PM
Цитат
Данаилов, приятелю я им качи малко БАСАР да го видят, да си сверят часовниците, и тогава когато някои ти покаже нещо като твоето куче нека да говори, и да плюва по-останалите!!
Мерси братле,ше ги предам.
Жив издрав и ти :drugarche:А Басар,какво да му показвам на тоя интригант :Абе, ти чуваш ли ме?!: ^_^ ^_^ ^_^
Публикувано: 25 November 2007 - 08:50 AM
Цитат
Цитат
Мерси братле,ше ги предам.
Жив издрав и ти :drugarche:А Басар,какво да му показвам на тоя интригант :Абе, ти чуваш ли ме?!: ^_^ ^_^ ^_^

Не признавам друго превъзходство пред добротата. [br]Kogito ergo sum - мисля, значи съществувам!
Публикувано: 25 November 2007 - 03:54 PM
Цитат
Виж сега,работата по изложбите е друга тема : " Удобната Мажоретка -ти викаш за мен,аз за теб".
И няма нищо общо с вида на породата.Шибаева продава Барбос на Тошето и насреща получава удобен съдия.После пък и тя идва насам.Схемата с Онищенко е същата- ти съдиш и рекламираш,аз те каня.По подобна схема Стефчо казва на Джунев: "Хайде да изхвърлим Мартен,като поставям навсякъде Твое куче напред...Щото ме перна през хоботчето и имам да му връщам..."
За всичко има много интереси записи.Доста са смешни.Щото касаят и генетиката ;D
Та какво създаде?
Публикувано: 12 December 2007 - 11:10 AM
Цитат
поздрави!
Винаги съм готов за срещи.Тъй,че ако желаете пишете тук,или на лични.
Публикувано: 12 December 2007 - 12:37 PM
дето свърши през последните дни !!!
Идвам ли в София скоро, непременно
ще се кача до горе да видя питомците...
B) B) B) B) B) ;) ;) ;) ;) ;) B) B) B) B) B)
Публикувано: 12 December 2007 - 04:16 PM
Цитат
дето свърши през последните дни !!!
Идвам ли в София скоро, непременно
ще се кача до горе да видя питомците...
B) B) B) B) B) ;) ;) ;) ;) ;) B) B) B) B) B)
Благодарско.Когато решиш,си добре дошъл!
Публикувано: 12 December 2007 - 08:13 PM