Средноазиатска овчарка
Публикувано: 12 March 2008 - 10:31 AM
Цитат
А за породата Туркменистански Алабай, все ще се намери киноложка организация, която да подпомогне и подкрепи мераците на нас, собствениците на чисто туркменски кучета, обособили се с годините като отделна порода /има достатъчно линии, конкретни развъждания - мисля, че не е далече този момент/, за пред ФЦИ.
:blink: ;)
Кой знае.. Един ден може и аз да стана съдия /между другото/.. ;D
:blink: ;)
Кой знае.. Един ден може и аз да стана съдия /между другото/.. ;D

Не признавам друго превъзходство пред добротата. [br]Kogito ergo sum - мисля, значи съществувам!
Публикувано: 12 March 2008 - 01:59 PM
може ли някои да ми покаже снимка на цредноазиатска овчарка без отрязани уши.не съм виждал такова защото ако не се лъжа стандартът го изисква.ще ми е много интересно да видя такова куче.благодаря предварително

on the road of life,there are passengers and there are drivers
Публикувано: 12 March 2008 - 02:52 PM
Виж сега Стефане Попов,всички отдавна знаят че си хроничен лъжец.Никой от сериозните развъдчици на породата не взема предвид мнението ти,нито на другарите ти по маса,когато става въпрос за селекция.Нямате с другарите си по маса нито един резултат,хвалите се на гърба на други развъдчици.
Тоест - ти си никой за породата.Става само да плашиш момиченцата тук.Засрами се.
Хайде спри да се криеш зад разни частни организации,щото и там си като Каишков,само служиш предано...
хайде,пак пусни някоя генетична измислица,като например .."цвета на БОК е козметичен признак" ;D ;D Пък нека Лайката те подкрепи.
;D
Тоест - ти си никой за породата.Става само да плашиш момиченцата тук.Засрами се.
Хайде спри да се криеш зад разни частни организации,щото и там си като Каишков,само служиш предано...
хайде,пак пусни някоя генетична измислица,като например .."цвета на БОК е козметичен признак" ;D ;D Пък нека Лайката те подкрепи.
;D
Публикувано: 12 March 2008 - 03:31 PM
Плосък череп.Широко поставени очи.Малки и тъмни.Умни :))

Публикувано: 12 March 2008 - 03:37 PM
Широка крачка.Равност на крачките на предните и задните крайници.Леки движения.

Публикувано: 12 March 2008 - 03:47 PM
Пак гледаме крачката,но от друг ъгъл и страна..
Отново- много широка и равна.Удоволствие е да се наблюдават движенията на алабаите от Мартен БГ ;D
Отново- много широка и равна.Удоволствие е да се наблюдават движенията на алабаите от Мартен БГ ;D

Публикувано: 12 March 2008 - 07:38 PM
Цитат
Виж сега Стефане Попов,всички отдавна знаят че си хроничен лъжец.Никой от сериозните развъдчици на породата не взема предвид мнението ти,нито на другарите ти по маса,когато става въпрос за селекция.Нямате с другарите си по маса нито един резултат,хвалите се на гърба на други развъдчици.
;D
;D
Не ме намесвай във вашите разправии!Няма да подкрепям никой в обидите.

ХУКНАЛ ДЖОНИ НАШ ДА ПИТА,КАК ДА СВИКНЕ СЪС ТРУДА,
НО СЕ СПЪНАЛ И ПОЛИТНАЛ,ЗЪРНАЛ МРАВКАТА В ПРАХА.