Средноазиатска овчарка
Публикувано: 20 March 2008 - 05:57 PM
;D,ти стая фантазия и камуните можеш да ти проговорят и ъ такова ,куче не прави отчаяни опити да плува ,раждат се научени ,виж ако е страхливо тва е друга работа

Борис Димовски: Ограничената отговорност е родова черта на българина. Апелира към колективност, но не е много склонен към единение. Той си е един неудачник - индивидуалист. Моята теория е, че ние не сме единно племе, дошло на коне, а сме сбириток...".
Публикувано: 21 March 2008 - 09:41 PM
Тоо кривоглед бе!!!Кво ми пишеш в твоя форум,че само тоо може да гледа така.А как гледа бе???Не ми е ясно що ги качваш постоянно тука тия лингий тука???Май търговиката не върви а??А няма как да върви, който е луд може само да си купи от тебе!!!! :huh: :huh: :huh: :huh: :'( :'(
Публикувано: 22 March 2008 - 01:41 AM
Цитат
Тоо кривоглед бе!!!Кво ми пишеш в твоя форум,че само тоо може да гледа така.А как гледа бе???Не ми е ясно що ги качваш постоянно тука тия лингий тука???Май търговиката не върви а??А няма как да върви, който е луд може само да си купи от тебе!!!! :huh: :huh: :huh: :huh: :'( :'(
Ванка,немога да разбера защо се нервиш?Снимките са хубави.Снима си човека кучетата поства снимки.Лошо няма.Нормално е всеки да се кефи на кучетата си и да ги показва на хората.Даже и с цел реклама да е:Лошо няма приятел.
Публикувано: 22 March 2008 - 06:34 AM
Така е.Споделям красотата на породния алабай и тук,със снимки.Снимайте и вие отблизо и ясно породните белези на вашите кучета.Споделете.
Публикувано: 22 March 2008 - 01:32 PM
Цитат
Нямам частен форум за твое сведение!!! B)
Иванчо,пусни някоя снимка да ти видим кученцето ;D И родословието,ако може ;D
Публикувано: 22 March 2008 - 04:32 PM
Все още нямам куче от породата САО!!!Но рано или късно ще си взема тогава ще качвам снимки!!Не се нерва просто ми е много интересно кучетата от п-к Мартен с какво са толкова по-хубави от останалите??Като всички горе-долу знаем за какво става въпрос!!!Коя им е толкова синята кръв бе хора??Къде е показана тая синя кръв толкова?? :P :P

Вход

Темата е заключена

Горе
Цитиране +