Dog.bg Форуми : Средноазиатска овчарка

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (305 Страници) +
  • « Първа
  • 220
  • 221
  • 222
  • 223
  • 224
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Средноазиатска овчарка

#4421 Потребителят е офлайн   JONSANA Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 04 April 2008 - 05:29 PM

Цитат

Продължавам по пътя на мераците си.
Целта ми е една да върна чистопородните алабаи в естествената им среда територията на Туркменистан и в естествената им дейност охрана на стада.
За сега няма да придавам общественост на своите планове в селекционно отношение поради лични съображения.
на краставичар краставици ще продаваш?
User's Signature

Борис Димовски: Ограничената отговорност е родова черта на българина. Апелира към колективност, но не е много склонен към единение. Той си е един неудачник - индивидуалист. Моята теория е, че ние не сме единно племе, дошло на коне, а сме сбириток...".

#4422 Потребителят е офлайн   Mad Max Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 April 2008 - 05:34 PM

Цитат

Цитат

Целта ми е една да върна чистопородните алабаи в естествената им среда територията на Туркменистан и в естествената им дейност охрана на стада.
За сега няма да придавам общественост на своите планове в селекционно отношение поради лични съображения.

Точно, като в приказката.  :blink:
User's Signature

Вълк вълка не хапе.

#4423 Потребителят е офлайн   JONSANA Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 April 2008 - 05:34 PM

Цитат

.

мода не да ти правя забележки ама в друга тема казваше едва ли не да се пускат чистопородни екземпляри а не производни (и то става въпрос за кучета де и ти тръдно ше ги различиш) а тука един помияр го пускат ...ги пуска на всяка страница и във всяка тема чак ми омръзна да го гледам тва куче ,още повече че подбудите са ......
User's Signature

Борис Димовски: Ограничената отговорност е родова черта на българина. Апелира към колективност, но не е много склонен към единение. Той си е един неудачник - индивидуалист. Моята теория е, че ние не сме единно племе, дошло на коне, а сме сбириток...".

#4424 Потребителят е офлайн   rovshan Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 April 2008 - 05:38 PM

Цитат

Цитат

.

мода не да ти правя забележки ама в друга тема казваше едва ли не да се пускат чистопородни екземпляри а не производни (и то става въпрос за кучета де и ти тръдно ше ги различиш) а тука един помияр го пускат ...ги пуска на всяка страница и във всяка тема чак ми омръзна да го гледам тва куче ,още повече че подбудите са ......

какви  подбуди  пепина  каво му е  на  кучето  само  че  е  с  уши  а  забравих  чети  си  влюбена  в ония  орязания

#4425 Потребителят е офлайн   JONSANA Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 April 2008 - 05:40 PM

Цитат

Цитат

Цитат

Точно.  :blink:
е успех знаеш че си падам по тези работи ама немовеш ,трябва да им ги пдаряваш .като дойде времето ше се сетиш че гранулите скъпи че имало разходи и 1000 евро е мако даве ама хайде за толкоз ше ги превалиш? в туркмения колко е средната работна заплата горе долу?по зле са от нас предполагам
User's Signature

#4426 Потребителят е офлайн   Mad Max Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 April 2008 - 05:42 PM

Цитат

Цитат

Цитат

Цитат

Точно.  :blink:
е успех знаеш че си падам по тези работи ама немовеш ,трябва да им ги пдаряваш .като дойде времето ше се сетиш че гранулите скъпи че имало разходи и 1000 евро е мако даве ама хайде за толкоз ше ги превалиш? в туркмения колко е средната работна заплата горе долу?по зле са от нас предполагам

Майната им на парите.
Имам акъл толкоз да си ги заработя по други начини.
:blink:
Живи и здрави да сме само.
Другото да си дойде на мястото..
User's Signature

Вълк вълка не хапе.

#4427 Потребителят е офлайн   JONSANA Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 April 2008 - 05:42 PM

Цитат

Цитат

Цитат

.

какви  подбуди  пепина  каво му е  на  кучето  само  че  е  с  уши 
умишлено оставих на теб да ги определиш
User's Signature

#4428 Потребителят е офлайн   JONSANA Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 April 2008 - 05:51 PM

тва направиш ли го ама да ти ги признаят тюркменските чобани,ще те пиша съхранител....на другите не се връзвай ,като имаш пари е лесно да купиш добро и да произвевдаш ,харесваш си ги ти а мнението на другите не те интересува щот никoй не разбирал

пп знаеш вица за бай ганьо де продавал на ескимосите фризери нали?
User's Signature

#4429 Потребителят е офлайн   graveheart Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 04 April 2008 - 06:33 PM

ще помоля за мнението Ви за тази  женска ,куклата ми е на 8 месеца и 24 дни

#4430 Потребителят е офлайн   graveheart Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 04 April 2008 - 06:35 PM

още...

#4431 Потребителят е офлайн   graveheart Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 04 April 2008 - 06:36 PM

....

#4432 Потребителят е офлайн   graveheart Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 04 April 2008 - 06:36 PM

...

#4433 Потребителят е офлайн   Mad Max Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 April 2008 - 09:34 PM

Много добре изглежда!  :palec:
Кефи ме.. Харесва ми и кондицията й.
Живи и здрави!
User's Signature

Вълк вълка не хапе.

#4434 Потребителят е офлайн   Mirco Crocop Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 April 2008 - 10:20 PM

[quote author=Mad Max link=topic=8607.msg377317#msg377317 date=1207304926]
За да стане ясно..
[quote]

Кефиш как се вживяваш в ролята на учителя Дънов...
Яко си вярваш!
:P
User's Signature

Всеки индивидуално може да допринесе глобално!

http://zine.edno.bg/...zelen_joker.pdf

#4435 Потребителят е офлайн   Mirco Crocop Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 April 2008 - 10:23 PM

Цитат

Целта ти е в типично твой стил - абсурдна.
;D
User's Signature

Всеки индивидуално може да допринесе глобално!

http://zine.edno.bg/...zelen_joker.pdf

#4436 Потребителят е офлайн   Akelo1 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 April 2008 - 11:07 PM

Хубава женска,кои са и родителите?

#4437 Потребителят е офлайн   JONSANA Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 April 2008 - 02:24 PM

Цитат

Цитат

Целта ти е в типично твой стил - абсурдна.
;D
;D ;D ;D...тя обича да си създава илиюзии .....не я сваляи на земята ,все пак всичко започва с мечти ,непожелаеш ли нещо никога няма да го направиш ,пожелаеш ли го може би ,пожелаеш ли го истински ще стане дори да не същото както си го е представяла,освен тва е ината ,упорита де ,за разлика от други задъртели развъдчици тя има по голям шанс ,за своите ъмнаисе години ,половината от които несъзнателен живот има повече познания от повечето пишещи ....кат са ошлаифа ше видиш ,и вземи прочети подписа

на бенхур кажи да не бие децата щото като остарее ще му ритат бастуна .ако може да им помогне добре, ако неможе да не им пречи ,защото бъдещето е пред тях
User's Signature

#4438 Потребителят е офлайн   JONSANA Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 April 2008 - 03:13 PM

;D не си търся и работа мартен ,имам си
що имам чувстовото че си говориш само с хора де ти се молят за разбота и кученца ;D,на света има и дръги хора бе човек

...и вземи даи на мад да си заплоди кучката на хак ,че ставаш смешен ,даи и шанс ,нека види кво ще излезе ,то ясно че твоита селекция не е кои знаи какво , едно хубаво нещо направи ,няма те заболи оная работа я
User's Signature

#4439 Потребителят е офлайн   shadow Икона

• master of puppets
  • PipPipPip

Публикувано: 05 April 2008 - 03:19 PM

Цитат

...и вземи даи на мад да си заплоди кучката на хак ,че ставаш смешен ,даи и шанс ,нека види кво ще излезе ,то ясно че твоита селекция не е кои знаи какво , едно хубаво нещо направи ,няма те заболи оная работа я

;D Петко, ти май си авдокат на "Мад".
Големи симпатии, големо нещо. Човек ще каже, че я познаваш повече от нея самата.  :ribok:
User's Signature

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Качена снимка

#4440 Потребителят е офлайн   JONSANA Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 April 2008 - 03:26 PM

Цитат

Цитат

;D Петко, ти май си авдокат на "Мад".
Големи симпатии, големо нещо. Човек ще каже, че я познаваш повече от нея самата.  :ribok:

хахах тая неразбираема като мен ,може и за тва да си я харесвам ,познавам я от....как се регнах за пръв път преди някколко години ,колкото ми е сипмпатична толкоз я и ядосвам ,за разлика от други обаче знам че ще и мине(инак се афектира понякога ;D)и пак ще си кажем нещо хубаво

като се замисля ми е приятел маи ,с нея и хубавото и лошото така съм с приятелите,казвам им всичко ,на неприятелите само лошото .да ги е яд ;D

ти да нямаш от на мартен кучетата?
User's Signature

• (305 Страници) +
  • « Първа
  • 220
  • 221
  • 222
  • 223
  • 224
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни